Dodaj do ulubionych

Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opinie

18.03.06, 19:35
Witam!

Proszę o opinie używających Internetu w kablówce w ZG... jak to działa? są
problemy? peer-to-peer chodzi?

Pozdro,
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: trabancik Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 18.03.06, 22:59
      chodzi, transfer niezły, mam od roku i jestem zadowolony.

pozdr
      • Gość: ewa Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 18.03.06, 23:28
        kurcze to jak reklama :) ja jestem zadwowlona i nie jestem pracownikiem
        kablówki :)
        • Gość: kis Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 18.03.06, 23:48
          spoko, w sumie raz na jakis dluzszy czas jest zalozmy jakas przerwa
          kilkunastomitowa ale to rzadko. Ogolnie nie ma co narzekac, dobrze ze jest ztp,
          przynajmmiej nie ma sie wybor, nie trzeba neo w tepsie :)
          • Gość: miki Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 19.03.06, 12:18
            Ja mam już drugi rok i nie mogę nic złego powiedzieć.
    • Gość: klient zettepa Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 19.03.06, 13:14
      Mam prawie od początku, już ponad dwa lata i na razie nie narzekam. Ostatnio co prawda pogorszyły się transfery na p2p, szczególnie w "godzinach szczytu". Maksymalne transfery osiągam tylko w nocy bądź wczesnym rankiem. Wcześniej bez względu na porę p2p hulały aż miło teraz troche gorzej. Nie wiem, może to tylko u mnie. A tak a propo to może jeszcze ktoś coś podobnego zauważył?
      Na pewno w ZTP lepiej niż w tepsie, nie ma limitów na transfer, a jak coś nie działa możesz liczyć na pomoc fachowca, pryjdzie, sprawdzi, naprawi. Może jeszcze niedługo usługi VoIP uruchomią?
      • Gość: osiedlowicz Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.03.06, 12:48
        par 12 z regulaminu
        "4.5. Operator nie wprowadza ograniczeń transmisji danych, lecz moze określić limit
        generowanego ruchu o wartości zaleznej od wykupionych Usług i ich specyfikacji.
        Limit ten obowiązuje w Okresie Rozliczeniowym.
        4.6. Jezeli Abonent przekroczy wartość limitu generowanego ruchu, Operator według
        swego wyboru: wysyła mu ostrzezenie i/lub ustanawia, zgodnie z Cennikiem,
        dodatkową opłatę za wolumen ruchu wygenerowanego ponad wartość limitu i/lub
        uzywa środków technicznych mających na celu ograniczenie przepływu danych."

może i limitów nie ma - na razie :)
        jeszcze kilka promocji - nałapią klientów na lojalki i sie skończy
        tak zrobiła tepsa, i tak zrobi każdy ...
    • Gość: anka Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:33
      założyłeś ten wątek żeby sprawić wrażenie, że jest Was tu więcej :-))))))))))
      i tak nikt w to nie uwierzy, zdradza Ciebie ten sam styl pisania :-)
      • Gość: zg Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 19.03.06, 13:35
        SUPER

:)

PZDR
      • Gość: piter Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.03.06, 13:42
        Wiesz ilu klientów ma ZTPnet? Co by nie mówić o zdzierstwie ZTP jeśli chodzi o
        abonament telewizyjny to ofertą internetową wymiatają i &tp i TD.
        • Gość: anka Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:26
          to, że ma dużo klientów w to nie wątpię, tylko tutaj na forum najczęściej
          udziela się jedna i ta sama osoba, przybierająca wiele nicków :-)
          • Gość: vts Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 22.03.06, 20:30
            a imię jego 44
    • mery_popins Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini 22.03.06, 00:43
      Jestem bardzo zadowolona i z internetu i z obslugi ZTP

pozdrawiam
      Mery

www.mery.pl
    • Gość: Kasia Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:44
      Ja też jestem zadowolona:) mogliby jednak wprowadzic promocje dla stalych
      kilentow jakim jestem ja:) mam juz net ponad dwa lata i na palcach jednej ręki
      moge policzyc kilkuminutowe przerwy:) tylko taki maly problemik:)
    • Gość: piastowskie Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.ztpnet.pl 24.03.06, 20:31
      jestem zadowolona, choc na poczatku jak mi zalozyli zdarzalo sie, ze nie bylo
      netu, ale tylko chwilowo. teraz juz jest ok. transfer tez w porzadku,
    • aski68 a może porównanie ? 24.03.06, 21:10
      Może się wypowiedzą ludzie którzy mają net od kablówki, tepsy i dialogu ?
      Ciekawi mnie to bardzo :)
    • Gość: s Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:35
      Niestety, ul. Chopina nie jest podłączona i trzeba płacić monopoliście tp.
    • marcin_zielonagora Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini 25.03.06, 20:07
      Internet działa rewelacyjnie. Zakładałem go jako jeden z pierwszych i jestem zadowolony z usług ztpnet. Przez jakiś czas pojawiały się problemy, ale od dłużeszgo czasu nic złego się nie dzieje. A poza tym zawsze jest fachowa pomoc ze strony ztpnet i można np. podłączyć dwa komputery w jednym gospodarstwie domowym, a płacić tylko jeden abonament.

Pozdrawiam.
      • Gość: osiedlowicz Re: Internet w kablówce (ZTPNET) - proszę o opini IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.03.06, 13:02
        >>"podłączyć dwa komputery w jednym gospodarstwie domowym, a płacić tylko jeden
        >>abonament."

a trzeci to już płatny ? nie - ale żeby podłączyć trzeci trzeba kupić ztpnet Max
        lub Biznes :]
        a jak podłączacie bramkę Voip (RJ45) ? jako kolejny komputer?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka