Dodaj do ulubionych

Już poniedziałek :)

12.06.06, 00:05
już się zaczął :) jakies 4 min temu ;)
Pobudka moi drodzy :)
Kto z Was nie lubi poniedziałku ?
Obserwuj wątek
    • marcin_zielonagora Re: Już poniedziałek :) 12.06.06, 00:08
      Ja :)
      • aski68 Re: Już poniedziałek :) 12.06.06, 00:09
        Pogoda ma być fajna to i dzionek może się trafi fajny :)
        • aski68 Pobudka ! :)) 12.06.06, 06:23
          Jest fajny dzień , słonko, ptaszki ...itp.
          Jak spiwał Smoleń...."coście tacy smutni, przecież jedziecie do pracy " :):):)
          • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:09
            a ja mam dzisiaj tajną rozmowę kwalifikacyjną:)) trzymaj kciuki!!!
            • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:21
              TRZYMAM :)
              no jasne :)
              • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:35
                no jasne to musieliby mi dać 3 razy tyle co dzisiaj:)))
                • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:40
                  buźka opalona... jeszcze jakiś łaszek który nie do końca i nie wszystko
                  zakrywa.. i masz to jak w banku :)))))
                  co tam 3 razy tyle...5 razy :)))
                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:44
                    o mój drogi:) ja pracodawców powalam intelektem nie sexapilem:)
                    • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:47
                      wiem .. wiem... jedno mija a drugie nie :))
                      ale najlepiej jak idą w parze :))
                      • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:49
                        taaa.. wąłśnie się już martwię, ze intelekt mi padnie a sexapil zostanie:))
                        dżizes... całe życie będę się od chłopów opędzać..?! :))
                        • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:51
                          no zobacz... a ja niedawno bicz wywaliłem :))) może by się przydał do
                          dogagniania :))
                          ale z drugiej srtony do nie powód do zmartwień :)
                          • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:52
                            Odganiania :):):):):):):)) chciałem napisać :))))
                          • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:52
                            powód!!! pokusa!!! :)))

p.s. masz emila:)
                            • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:54
                              mam :)) czytałem :)
                              • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 07:56
                                walcz dzielnie dzisiaj z pudłami:)
                                • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:00
                                  jak je widzę to chętnie bym je skopał ! :)
                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:01
                                    pomóc Ci..? :))
                                    • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:03
                                      zależy jak ciężką masz nogę :))
                                      albo bary do moszenia :))
                                      • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:04
                                        o mój drogi, nogi mam jak mały słonik:) nacisk ze 2 tony, bary jak
                                        pudzianowski:))
                                        • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:05
                                          to jesteś NIZBĘDNA :))))
                                          • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:06
                                            to pisz mi zwolnienie z pracy:)) podźwigam pokopię, a potem pobiegnę na
                                            rozmowę:) a co! mam rexonę - nie poczuje, ze się spociłam:)))))
                                            • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:13
                                              ciekaw byłbym reakcji na takie usprawiedliwienie :):):)
                                              be.em... niezbędna przy przeprowadzce :))), zapytaj, tak wstępnie :)))
                                              • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:14
                                                narazie nie ma kogo:) szef szefów śpi pewnie jeszcze:))
                                                • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:16
                                                  też mógłbym być takim szefem :))
                                                  a ja po nocce i nie śpię :) twardy jestem ;)
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:19
                                                    he, he... taaaa...? zabrzmiało dość zachęcająco;)))))))))))))))))))))))))))
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:21
                                                    :):):):):):):):):) i ))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:22
                                                    no co..? :))

:*
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:25
                                                    nic nic... uśmiałem się na głos :))))
                                                    nie ma to jak reklama :))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:25
                                                    wiesz, że krowa, która dużo ryczy... :)))
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:27
                                                    ależ wiem... dlatego cichutko siedzę :))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:28
                                                    taaa... cichutko.. flirtujesz z mężatką w trzech wątkach!! ;)))))))))))))))
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:29
                                                    a to ta sama ? :):):):):):))
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:33
                                                    no to teraz...
                                                    mała
                                                    szybka
                                                    podnosząca ciśnienie
                                                    i adrenalinę
                                                    .... kawka i zostawię wszystkie trzy :))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:35
                                                    no wiesz... ja zrobiłąm kawkę i jestem już bystrzejsza:)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:36
                                                    też tak mam :))
                                                    tzn. kawę mam a z bystrością to dziś może być różnie :)))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:36
                                                    ha! można Cię wykorzystać jednym słowem:)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:37
                                                    jednym ? :):):))
                                                    ciekawe jakim :))))))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:40
                                                    chodż:)))
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:41
                                                    ależ to zaledwie kuszenie :)) a nie wykorzystanie :)))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:42
                                                    jedno następuje po drugim:)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:44
                                                    małej wiary człowieku !
                                                    jedno słowo Cię skusi ? :))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:44
                                                    mnie nie. Ciebie:)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:47
                                                    aaaaaaaaaaaaaaa :)):):):)
                                                    nie ulegam pokusom tak łatwo :))
                                                    bo bym jadł słodycze :))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:47
                                                    czytaj sygnaturkę;)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:49
                                                    wydaje mi się ? :)))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:50
                                                    mniam, mniam:)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:50
                                                    smacznego :))))))))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:51
                                                    kawa pyszna:) wiesz, że dzisiaj ma być 30 st? :((
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:52
                                                    nawet nie mów !
                                                    już jest skwar, a chyba nie wspominałem, że nie lubię upałów :)
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:54
                                                    o ja też nie:((( jestem dziecko wiosny, lato mnie męczy:( na szczęście w autku
                                                    klima;)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:58
                                                    ja też mam klimę jak pootwieram okna i dach :))))
                                                    a marzenie to urlop na Antarktydzie :))) ale chyba samotny :(
                                                    chociaż podobno po miesiącu pingwiny zaczynają się podobać :))))
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 08:59
                                                    aski.. o fuj!! :)) pingwiny..? :)))

myślałam, że zasnąłeś nad kawą przed kompem;)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 09:01
                                                    Nie :):)
                                                    bratowa jedzie rodzić !!!!!! :):):):):):):):):)
                                                    właśnie byli :)
                                                    będzie co opijać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    dobrze, ze mam wolne :))::):):):):):):):):):):):):):):):):)
                                                  • be.em Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 09:02
                                                    rodzić w taką pogodę...? no to powodzenia życzę;)
                                                  • aski68 Re: Pobudka ! :)) 12.06.06, 09:04
                                                    Co tam rodzić ! ale pić w taka pogodę ?!!! :))))

nikt pogody nie wybiera :))
                                                    mogli wcześnij pomysleć :))
    • aski68 Zmykam już 12.06.06, 09:07
      pora mi w drogę, zanim się asfalt nie roztopi i chęci :))
      miłego dnia życzę :)
      ps
      i długich relkam :))))
      • be.em Re: Zmykam już 12.06.06, 09:09
        pa:)
        • Gość: ezabela Re: Zmykam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:15
          dobrze że juz sie skonczył:))
          • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 07:51
            brakowało nam Ciebie :)
            gdzie Ty bywasz, jak Cię nie ma :))
            • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:09
              walczy z tyłkami i cellulitem;)
              • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:14
                skoro to lubi :)))
                • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:15
                  no ja tam się zapisuję;)
                  • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:16
                    poczekam na efekty :)) i się zapiszę ;):):)):
                    • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:18
                      rany.. tyłek mi będziesz oglądał..?!!! he, he.. ;))
                      • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:20
                        a jak inaczej sprwadzę, czy są jakieś pozytywne efekty ?
                        na słowo mam wierzyć ? :)))
                        • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:21
                          no, no, no... nie poznaję Kolegi;)
                          • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:22
                            nie ?
                            nie wiem o co Ci chodzi :)))
                            ja mówię o oględzinach :):):) a nie smakowaniu ;)
                            • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:27
                              no ja też;)
                              • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:30
                                aaachhhaaa :)))
                                • be.em Re: Zmykam już 13.06.06, 08:34
                                  mniam, mniam;)
                                  • aski68 Re: Zmykam już 13.06.06, 08:41
                                    muszę zmykać smakoszu :))

paputki :))
            • Gość: ezabela Re: Zmykam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:22
              przeciez wiesz:)))
              gdzie bywam jak mnie nie ma;-)
              • Gość: ezabela Re: Zmykam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:24
                walcze z celullitami i tyłkami:)))
                • aski68 Re: Zmykam już 14.06.06, 07:14
                  powinni Ci medal za tę walkę dać :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka