markoniec 02.02.03, 19:30 wg mnie brzmi dość optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: Miliardy na lubuskie drogi 02.02.03, 19:33 no i pomknę obok Gorzowa ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Miliardy na lubuskie drogi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 21:03 Wygląda to jak kampania propagandowa przed winietkami. Już kilka takich, tylko ogólnopolskich programów czytałem. Tysiące kilometrów autostrad i dróg szybkiego ruchu. Na razie niewiele z tego powstało. W dodatku w tych projektach nie znalazłem nic nowego. Brakuje natomiast obwodnicy Skwierzyny. Mam nadzieję, że szybko ruszy obwodnica na Wilkanów, bo budowana również za miejskie i europejskie pieniądze. Byle miała szerokie pobocze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Miliardy na lubuskie drogi IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.03, 10:25 Chyba wybory jakieś się zbliżają? Od lat siedemdzisiątych miłą przedwyborczą tradycją jest to, że rząd modernizuje drogi i buduje nowe autostrady z północy na południe i z zachodu na wschód. Jest to bardzo sympatyczny akcent każdej kampanii wyborczej. Jak się jeździ to wiemy wszyscy. Chociażby międzynarodową trasą ze Swiecka do Warszawy to jedziemy przez środek miejscowości: Boczów, Pniów, Torzym, Koryta, Poźrzadło, Mostki, Wilkowo i.t.d. Kierowcy, bądzcie dobrej myśli, a dobra droga sama wam się przyśni! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś