agnieszka1701 18.07.06, 19:08 prosze o komenatrze bo zalezy mi zeby tam studiowac a daleko mieszkam od zielonej góry i nie jestem w stanie sie zorietowac:-) bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osm Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:10 Myślę, że nie masz szans. Najpierw naucz się interpunkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --++-- Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:18 dość trudno się nie dostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:22 tzn ze nie jest tak strasznie i kazdy ma szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --++-- Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:45 właśnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 19:46 Proponuję także powtórzyć przed egazminem pisownię wyrazów wielką literą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:53 dasz koperte to się dostaniesz ale osobiście odradzam ci przyjazd do zielonej góry w której nic ciekawego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .oOo. Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:40 Jak to nic ciekawego nie ma !?!?! A Filharmonia to co ??? Znajomy tam gra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidigonzales Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:02 Po co takie głupoty piosać?? daleś łapówkę? Trzeba było dać też znać na policję, a nie wypisywać teraz jakieś pie***ły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 23:58 Jak to ? A ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:56 tzn dasz koperte z lapówka tak?> inaczej nie mam szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi0r Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.06, 20:16 Myślę, że statystyki dotyczącę rekrutacji w poprzednim roku mogą dać pewien pogląd, na które kierunki łatwiej lub trudniej jest się dostać. Poniżej wspomniany link www.uz.zgora.pl/pl/rekrutacja/rek-statystyki-2006.pdf Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1701 Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 18.07.06, 20:21 no ale dalej nic mi to nie mówi czy mam szanse:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troller Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:26 Zawsze są jakieś szanse ... czasem większe, a czasem mniejsze. Zmień plany na studiowanie w Poznaniu lub we Wrocławiu tam jest więcej kieunków, a w ogóle to co to za Uniwesytet Zielonogórski. Za 2 lata może go nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:23 Łatwo się dostać i jeszcze łatwiej wylecieć. Ja zaliczam się jeszcze do tych pierwszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apu Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 19.07.06, 18:25 Agnieszko nie jest trudno dostac sie na nasz uniwersytet Wszyscy ludzie, ktorych znam, dostali sie na to co chcieli bez zadnych problemow mimo, ze niektorzy nie mieli rewelacyjnych wynikow z matury I popieram opinie kogos, kto napisal wczesniej: trudno jest sie na Uz niedostac! a jaki kierunek Cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do apu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:05 mnie intresuje politologia:-) mieszkam daleko od zielonej góry z 400 km i nie mam rozenania:-) dzieki za odpowiedz:-)mam nadzieje ze sie dostane:-) bo to rodzinne strony moich rodziców mam tam sporo rodziny i dlatego bardzo mi zalezy:_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 11:37 Socjologia......kto sie wybiera w tym roku na ten kierunek na zaoczne? chetnie poznam...razem raźniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabancik Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 15:12 a co? Giertych pomógł zdać maturę i pora się rozejrzeć ? :):)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 15:43 Pewnie bedzie trudno, bo Giertych zalatwil nowa grupe studentow, ktorzy nie znajda gdzie indziej miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:59 akurat zdałam Mature bez pomocy Giertycha a zamierzam isc do Zielonej Góry bo to moje rodzinne strony P.S a ci co zdali za pomoca Giertycha jeszcze nie maja swiadectw a ja zamierzam wziasc udzial w I rekrutacji i chciałam sie rozeznac czy cos w tym zlego?? Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 21.07.06, 22:08 jak nie chcesz sie na studiach narobic to politologia na UZ bedzie dobrym wyborem :) tak slyszalem od kumpli. wiecej kombinowania i cwaniactwa niz nauki. niski prestiz i kierunek bez perspektyw. ogolnie odradzam. chyba ze jestes pasjonatka przedmiotu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktiebia Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 14.08.06, 22:15 latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARINA Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:56 NIE WARTO NIE MARNUJ CZASU, JESLI MIESZKASZ DALEKO OD ZIELONEJ TO WNIOSKUJE ZE POZNAN CZY WROCLAW BEDZIE LEPSZYM TRAFEM, JA MIESZKAM W ZIELONEJ ALE NA NASZ UNIWEREK W ZYCIU BYM NIE POSZLA Odpowiedz Link Zgłoś