Dodaj do ulubionych

czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórski??

18.07.06, 19:08
prosze o komenatrze bo zalezy mi zeby tam studiowac a daleko mieszkam od
zielonej góry i nie jestem w stanie sie zorietowac:-) bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: osm Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:10
      Myślę, że nie masz szans. Najpierw naucz się interpunkcji.
    • Gość: --++-- Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:18
      dość trudno się nie dostać :)
      • Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:22
        tzn ze nie jest tak strasznie i kazdy ma szanse?
        • Gość: --++-- Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:45
          właśnie tak!
        • Gość: ;) Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 19:46
          Proponuję także powtórzyć przed egazminem pisownię wyrazów wielką literą.
          Pozdrawiam
          • Gość: tr Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:53
            dasz koperte to się dostaniesz ale osobiście odradzam ci przyjazd do zielonej
            góry w której nic ciekawego nie ma.
            • Gość: .oOo. Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:40
              Jak to nic ciekawego nie ma !?!?! A Filharmonia to co ??? Znajomy tam gra !
            • Gość: spidigonzales Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:02
              Po co takie głupoty piosać?? daleś łapówkę? Trzeba było dać też znać na
              policję, a nie wypisywać teraz jakieś pie***ły.
            • Gość: MIKI Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 23:58
              Jak to ? A ja?
          • Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:56
            tzn dasz koperte z lapówka tak?> inaczej nie mam szans?
    • Gość: Bi0r Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.06, 20:16
      Myślę, że statystyki dotyczącę rekrutacji w poprzednim roku mogą dać pewien
      pogląd, na które kierunki łatwiej lub trudniej jest się dostać. Poniżej
      wspomniany link
      www.uz.zgora.pl/pl/rekrutacja/rek-statystyki-2006.pdf
      Pozdrawiam
      • agnieszka1701 Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 18.07.06, 20:21
        no ale dalej nic mi to nie mówi czy mam szanse:-(
        • Gość: Troller Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:26
          Zawsze są jakieś szanse ... czasem większe, a czasem mniejsze. Zmień plany na
          studiowanie w Poznaniu lub we Wrocławiu tam jest więcej kieunków, a w ogóle to
          co to za Uniwesytet Zielonogórski. Za 2 lata może go nie być.
    • Gość: S'Kubana Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:23
      Łatwo się dostać i jeszcze łatwiej wylecieć. Ja zaliczam się jeszcze do tych
      pierwszych ;)
      • Gość: apu Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.ztpnet.pl 19.07.06, 18:25
        Agnieszko nie jest trudno dostac sie na nasz uniwersytet
        Wszyscy ludzie, ktorych znam, dostali sie na to co chcieli bez zadnych problemow
        mimo, ze niektorzy nie mieli rewelacyjnych wynikow z matury

I popieram opinie kogos, kto napisal wczesniej: trudno jest sie na Uz niedostac!

a jaki kierunek Cie interesuje?
        • Gość: aga do apu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:05
          mnie intresuje politologia:-) mieszkam daleko od zielonej góry z 400 km i nie
          mam rozenania:-) dzieki za odpowiedz:-)mam nadzieje ze sie dostane:-) bo to
          rodzinne strony moich rodziców mam tam sporo rodziny i dlatego bardzo mi
          zalezy:_)
    • Gość: ja Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 11:37
      Socjologia......kto sie wybiera w tym roku na ten kierunek na zaoczne? chetnie
      poznam...razem raźniej ;)
    • Gość: trabancik Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 15:12
      a co? Giertych pomógł zdać maturę i pora się rozejrzeć ?
      :):))

pozdr
    • Gość: H5N1 Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 15:43
      Pewnie bedzie trudno, bo Giertych zalatwil nowa grupe studentow, ktorzy nie znajda gdzie indziej miejsca
      • Gość: aga Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:59
        akurat zdałam Mature bez pomocy Giertycha a zamierzam isc do Zielonej Góry bo
        to moje rodzinne strony

P.S a ci co zdali za pomoca Giertycha jeszcze nie maja swiadectw a ja zamierzam
        wziasc udzial w I rekrutacji i chciałam sie rozeznac czy cos w tym zlego??
        • dombs Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 21.07.06, 22:08
          jak nie chcesz sie na studiach narobic to politologia na UZ bedzie dobrym
          wyborem :) tak slyszalem od kumpli. wiecej kombinowania i cwaniactwa niz nauki.
          niski prestiz i kierunek bez perspektyw. ogolnie odradzam. chyba ze jestes
          pasjonatka przedmiotu!
    • kaktiebia Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs 14.08.06, 22:15
      latwo
    • Gość: KARINA Re: czy trudno sie dostać na Uniwerek Zielonogórs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:56
      NIE WARTO NIE MARNUJ CZASU, JESLI MIESZKASZ DALEKO OD ZIELONEJ TO WNIOSKUJE ZE
      POZNAN CZY WROCLAW BEDZIE LEPSZYM TRAFEM, JA MIESZKAM W ZIELONEJ ALE NA NASZ
      UNIWEREK W ZYCIU BYM NIE POSZLA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka