Dodaj do ulubionych

Kamienica SLD wynajęta

19.07.06, 10:58
Dura lex, sed lex. Magistrat lekceważąc możliwość polubownego załatwienia
sprawy, czyli możliwość odsprzedania budynku, chciał dopiec przed wyborami
Sojuszowi, zatem teraz niech się nie zasłania wystawianiem sobie oceny przez
SLD niby niegodnym zachowaniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Kamienica SLD wynajęta IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.06, 15:01
      "Aleksander Dziącko" prezentuje poziom wypowiedzi adekwatny do jego nazwiska.
      Urząd Miasta nie potrafi przeprowadzić niczego porządnie, nawet napisać pozwu
      do sądu i spodziewa się, że sld samo wyjdzie tylko dlatego, że urząd jest
      niekompetentny. K....wa!!!! Premie potrafią brać ale nic więcej już nie robią.
      Jak mnie ktoś wywali z mojego domu a garaż mi zostawi to mam go dobrowolnie
      zostawić????? w imie czego???
      Jak nic zagłosuję na lewicę, jak nie wystawi jakiś podobnych egzemplarzy do
      ronowicz.
      Ciekawe kogo tym razem będzie wspierał kościół????
      Ronowicz z nawiązką opłaciła mu poparcie...oddała wszytko co miasto mogło
      oddać....jak komunistka oddała, bo nie jej.
      • Gość: que? Re: Kamienica SLD wynajęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:26
        Dlaczego obwiniacie Ronowicz o fakt, że sąd zdecydował, że musicie się wynieść
        z kamienicy??
        • oczapowski Re: Kamienica SLD wynajęta 20.07.06, 07:46
          Bo sld-upki to glupki nie potrafiace laczyc faktow, myslec logicznie (he, he o
          logice mysla ze to specjalizacja medyczna ?!) wyciagac wnioskow...Potrafia
          tylko...smrodzic w kuchni...
          • Gość: Znowu układziki Re: Kamienica SLD wynajęta IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.06, 13:20
            Tam nie powinien być SKO urzędasy mają swoje miejsce gdzie indziej.Szkoda bo
            można by było coś tam fajnego zrobić,a w ostateczności wynająć ten budynek.
            Śmiać mi się też chce jak widzę też jak szybko ludzie się przefarbowują.
            Najpierw wielcy sympatycy SLD teraz braci Kaczyńskich.Grunt to umiejętność
            właściwego pływania w tym szambie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka