Dodaj do ulubionych

Poszukuje Labradora!!!

08.09.06, 17:00
Witam!
Poszukuje psa Labradora w okolicach Zielonej Gory,do doposzczenia dla mojej
suczki Labradorki.Zainteresowanych prosze o kontakt,poniewaz mamy nie zaduzo
czasu. futur75_@o2.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: zasieki1 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:50
      ja natomiast dysponuje panem goldenem, ktory, podejrzwam, chetnie by sobie
      ulzyl ;)
      • agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 11:19
        NIe watpie w to ze piesek by sobie ulzyl:) ale niestety chyba musze doposcic z
        labradorem,Dzieki za info
        Pozdrawiam
    • Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:36
      A labka z papierami czy bez?
      • agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 11:16
        MOja suczka jest bez papierow ,wiec Labek moze byc rowniez bez papierow.
        • Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:09
          a to dziękuję, produkcja kundli na zarobek mnie nie interesuje.
          • agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 12:36
            Moja suczka jest po rodzicach z papierami,wiec jest 100% Labradorem,A poza tym o
            jakim zarobku mowimy?? NIe wiem czy wie Pan ile kosztuje odchowanie malych
            szczeniat,Poza tym jest to 1 raz gdy chce doposcic moja suczke,pozniej zostanie
            wysterylizowana,i nie mam zamiaru meczyc mojego psa i doposzczac (ja jak robia
            to pseudo hodowcy) wlasnie na "zarobek"Gdybym chciala miec czesciej szczeniaczki
            wyrobilabym suczce papiery,ale nie interesuje mnie zarabianie poprzez meczenie
            mojego psa, znam lepsze sposoby zarabiania na zycie.
            Pozdrawiam
            • Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:42
              Jak jest z papierami, to zrób uprawnienia hodowlane, jak to jest dobry
              egzemplarrz to przynajmniej jakiś pożytek dla rasy bedzie. Aż tyle pieniedzy i
              zachodu to nie kosztuje.
              Koszt szczeniąt? Aż za dobrze wiem. Tyle że ja to znam od strony psów z
              uprawnieniami hodowlanymi, kótre trzeba zbadać, szkolić, sprawdzić psychikę.
              Produkcja szczeniaków bez papierów to prościzna i nie wciskaj mi że to tak dużo
              kosztuje. Gdyby tak było, to nie byłoby w Polsce tzw. rozmanżalni.
              Poza tym co zrobisz ze szczeniakami? Oddasz/sprzedasz w dobre ręce? Jak poznasz
              że to dobre ręce?
              Nie chcesz męczyć suki? To ją wysterylizuj bez rodzenia. Jej szczeniaki
              potrzebne nie są, nie musi tego przechodzić.
              No chyba, że Tobie są potrzebne.
    • Gość: kaja Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:32
      moge ci zaprop[onowac alaskana malamuta
      • Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:43
        Idź dziecko do schroniska i popatrz ile tam jest mieszańców, ktorych nikt nie chce.
        Nie produkuj kundli.
    • Gość: Edna Re: Nie rozmnażaj!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:08
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka