agawie25 08.09.06, 17:00 Witam! Poszukuje psa Labradora w okolicach Zielonej Gory,do doposzczenia dla mojej suczki Labradorki.Zainteresowanych prosze o kontakt,poniewaz mamy nie zaduzo czasu. futur75_@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zasieki1 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:50 ja natomiast dysponuje panem goldenem, ktory, podejrzwam, chetnie by sobie ulzyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 11:19 NIe watpie w to ze piesek by sobie ulzyl:) ale niestety chyba musze doposcic z labradorem,Dzieki za info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:36 A labka z papierami czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 11:16 MOja suczka jest bez papierow ,wiec Labek moze byc rowniez bez papierow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:09 a to dziękuję, produkcja kundli na zarobek mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agawie25 Re: Poszukuje Labradora!!! 09.09.06, 12:36 Moja suczka jest po rodzicach z papierami,wiec jest 100% Labradorem,A poza tym o jakim zarobku mowimy?? NIe wiem czy wie Pan ile kosztuje odchowanie malych szczeniat,Poza tym jest to 1 raz gdy chce doposcic moja suczke,pozniej zostanie wysterylizowana,i nie mam zamiaru meczyc mojego psa i doposzczac (ja jak robia to pseudo hodowcy) wlasnie na "zarobek"Gdybym chciala miec czesciej szczeniaczki wyrobilabym suczce papiery,ale nie interesuje mnie zarabianie poprzez meczenie mojego psa, znam lepsze sposoby zarabiania na zycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:42 Jak jest z papierami, to zrób uprawnienia hodowlane, jak to jest dobry egzemplarrz to przynajmniej jakiś pożytek dla rasy bedzie. Aż tyle pieniedzy i zachodu to nie kosztuje. Koszt szczeniąt? Aż za dobrze wiem. Tyle że ja to znam od strony psów z uprawnieniami hodowlanymi, kótre trzeba zbadać, szkolić, sprawdzić psychikę. Produkcja szczeniaków bez papierów to prościzna i nie wciskaj mi że to tak dużo kosztuje. Gdyby tak było, to nie byłoby w Polsce tzw. rozmanżalni. Poza tym co zrobisz ze szczeniakami? Oddasz/sprzedasz w dobre ręce? Jak poznasz że to dobre ręce? Nie chcesz męczyć suki? To ją wysterylizuj bez rodzenia. Jej szczeniaki potrzebne nie są, nie musi tego przechodzić. No chyba, że Tobie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:32 moge ci zaprop[onowac alaskana malamuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labek99 Re: Poszukuje Labradora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:43 Idź dziecko do schroniska i popatrz ile tam jest mieszańców, ktorych nikt nie chce. Nie produkuj kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edna Re: Nie rozmnażaj!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś