Dodaj do ulubionych

Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):):)

25.09.06, 11:32
Yupi jak mi się to podoba!Fantastycznie!!!Uwielbiam kusić i uwodzić mężczyzn:)
a pogoda temu sprzyja,a wy faceci i kobietki co lubicie???:)
Obserwuj wątek
    • Gość: joe Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:35
      lubie laski które maja na sobie jak najmniej odziezy,to mi sie podoba,tylko
      musza byc koniecznie zgrabne-czytaj nie chude i nie grube-to zniesmacznia.
    • be.em Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 25.09.06, 11:56
      glupiutkamariolka napisała:
      a wy kobietki co lubicie???:)

ja lubię lasagne:)
      • yepes-boski Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 25.09.06, 12:00
        Lubię,kiedy kobieta..(K.Przerwa - Tetmayer-jak dobrze pamiętam, erotyki
        chyba:) )a tak powaznie lubię,kiedy Falubaz wygrywa i kocham sexy kobiety!
        • be.em Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 25.09.06, 12:33
          yepes-boski napisał:

> Lubię,kiedy kobieta..(K.Przerwa - Tetmayer-jak dobrze pamiętam, erotyki
          > chyba:) )a tak powaznie lubię,kiedy Falubaz wygrywa i kocham sexy kobiety!

yepes ja Cię wielbić będę - jak Tobie niewiele do szczęścia potrzeba;)
          • yepes-boski Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 25.09.06, 13:44
            be.em napisała:

> yepes-boski napisał:
            >
            > > Lubię,kiedy kobieta..(K.Przerwa - Tetmayer-jak dobrze pamiętam, erotyki
            > > chyba:) )a tak powaznie lubię,kiedy Falubaz wygrywa i kocham sexy kobiety
            > !
            >
            > yepes ja Cię wielbić będę - jak Tobie niewiele do szczęścia potrzeba;)
            > No ba:) a tak nawiasem mówiąc co sadzisz be.em o Naszej Mariolce?Bo ja
            typuje,ze to b.atrakcyjna Pani z pewnego urzedu:)
            • be.em Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 25.09.06, 16:53
              yepes-boski napisał:

> > No ba:) a tak nawiasem mówiąc co sadzisz be.em o Naszej Mariolce?Bo ja
              > typuje,ze to b.atrakcyjna Pani z pewnego urzedu:)

a ja myślę, że to chłopczyna z problemami z przedwczesną ejakulacją;)
              • mazik1987 Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 26.09.06, 09:27
                A ja uważam ze to jest głupie i chore że dziewczyny łażą w spódniczkach co im
                ledwo tyłki zakrywają... napali się taki jakis durny facet (żeby nie powiedzieć
                gorzej), a później ona ryczy że została napadnięta i zgwałcona...
                • Gość: alka26 Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.06, 16:49
                  psinko trzym rozporek a nie szczekasz duzo i won od naszej mariolki!
                • Gość: Maniek Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:56
                  Mazik chlopie to co Ty robisz jak widzisz takie dziewczę na ulicy w upalny
                  dzien???Nie mów tylko,że ręka w rozporek i...:) Mariolka jest ok,moze troche
                  faktycznmie glupiutka,ale taka jej rola:)
                  • dziarskidziadunio Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 27.09.06, 00:59
                    ja tam bym chetnie pofikał z mlodą dziewką,ale Mariola jakoś do tej pory nie
                    raczyła dać odpowiedzi na moje anonse pod jej adresem,a szkoda,ale ja jeszcze
                    nie powiedziałem ostatniego słowa...nie pasuję tak szybko...co to, to
                    nie.Maniek a Ty co robisz na widok pięknej kobiety?Slinisz się?
                    • Gość: Maniek Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 01:01
                      Tak,oczywiście,ślinię,pocę i wydaje dziwne kopulacyjne dzwięki,chcesz posłuchać?
                      Ruf mich an my sweety auf 0-800-236-735/7,8euro na min.Dzwoń!
                      • Gość: Pan Ciekawski Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 01:03
                        hehe znawca :P
                      • glupiutkamariolka Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 27.09.06, 08:03
                        Ach ci chłopcy-dzień dobry chłopaki,ja tez się ślinię na Wasz widok:)mi często
                        robi się mokro:)hihihi
                        • Gość: joe Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:54
                          Ty mi na taka panne lekkich obyczajow wygladasz mariolka,czym ty sie zajmujesz?
                          • Gość: alka26 Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.06, 21:57
                            mariolka jest urzednikiem państwowym a cos myslał? hihi...i udziela sie na
                            forum regularnie :) co lubie czytac szczególnie stałych bywalców!!!
                          • Gość: alka26 Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.06, 21:58
                            dziadunio bron swych kobiet!!!
                            • dziarskidziadunio Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 27.09.06, 22:47
                              Gość portalu: alka26 napisał(a):

> dziadunio bron swych kobiet!!!
                              Ja mam stałą kobietę!Szukam tylko jakiejś odskoczni,a mariolka to wg mnie
                              osoaba prowokujaca i wyuzdana albo tylko na taką pozuje,ale z taką kobietą
                              mialbym ochotę na przezycie chwil uniesień.
                          • Gość: trochę z boku Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:02
                            albo jest to jakiś facio, albo gó..ara, albo stara baba :P może Mariolka da
                            swoje zdjęcie na galerii zg :>
            • Gość: b Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:24
              pogoda sprzyja..
    • Gość: oficerLWP Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.06, 22:24
      Raz tu już na forum kiedyś zwierzyłem sie na temat swych inicjacji erotycznych
      w autach marki Wołga, wywołany przez Panią be.em, ale chyba coś powiedziałem
      nie tak w swym wyznaniu, bo uległo ono usunięciu. Więc teraz, nie mogąc jak
      milczek się zachować gdy kobieta, jaką jest Pani Mariolka bez wątpienia, pyta,
      powiem tylko, że lubię coraz dłużej, coraz krótsze spódniczki.
      • Gość: Maniek Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:48
        mnie się nadal wydaje,ze Mariola to taka seksowna pani z magistratu:)
        • Gość: trochę z boku Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:49
          rozwiń ten wątek :) gdzie ją można spotkać?
          • Gość: Pakowacz Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:02
            lubiem fajne dziewczyny.jestem daro,mozna mnie spotkac w atletiku na pakerni a
            latwo mnie poznac-jestem najwienkszy.mariola chcesz mnie poznac albo miec
            trenera osobistego?daro.
            • yepes-boski Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 27.09.06, 23:17
              Gość portalu: Pakowacz napisał(a):

> lubiem fajne dziewczyny.jestem daro,mozna mnie spotkac w atletiku na pakerni
              a
              > latwo mnie poznac-jestem najwienkszy.mariola chcesz mnie poznac albo miec
              > trenera osobistego?daro
              Nie wiem czy to prowokacja czy naprawdę jesteś takim ciemniakiem???Ludzie co
              się dzieje w tej Polsce,niektórym ludziom mózgi od sterydów się lasują!!!
              • Gość: Pakowacz Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:19
                o co ci chodzi glupi intelektualisto?
                • Gość: oficerLWP Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.06, 00:33
                  No jak jest intelektualista, to ma zakwasy i trzeba delikatniej. Trzaby
                  chłopaka trochę przemusztrować, bo on zły nie jest, tylko trochę nowomodnych
                  głupot mu nawkładały do głowy wyzwolone nauczycielki, stare panny, albo
                  rozwódki. I będą z niego ludzie. A Pani Mariolka wzbudza jego, jak Mnię, jak i
                  zdrową męską tkankę narodową, że hej.
          • Gość: Maniek Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:05
            W UM w ZG jest taka kobitka-zapomniałem tylko piętro i nr pokoju, w którym
            pracuje,ale na 75% jestem przekonany,że to Ona:)Krótka charakterystyka: burza
            kruczoczarnych włosów,bardzo sexi,wypukła pupa,pierwsza litera imienia to J.:)
            dalej nie mogę zdradzić,bo czuję,ze moje podejrzenia mogą się sprawdzić:)Ps
            skończyła licencjat:)
            • Gość: trochę z boku Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:29
              co ja tam miałem do załatwienia w UM... :)
              • Gość: Pakowacz Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:41
                na facetuw takich jak ja lecom dziewczyny,bo mam duze mieńśnie i fajną
                bryke,inteligentów w okularach nie lubiom,to wiem bo durzo rozmawiam z
                laskami.daro
                • yepes-boski Re: Trochę dłużej w króciutkich spódniczkach:):): 28.09.06, 17:20
                  Gość portalu: Pakowacz napisał(a):

> na facetuw takich jak ja lecom dziewczyny,bo mam duze mieńśnie i fajną
                  > bryke,inteligentów w okularach nie lubiom,to wiem bo durzo rozmawiam z
                  > laskami.daro
                  Dla mnie jesteś kmiotem facet!!!Nikim więcej!!!
                  • Gość: Mateusz SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:08
                    Mam dylemat, nie wiem jak to ocenic: wczoraj po południu wchodzę w bramę mojej
                    posesji(w śródmieściu) i mnie zatkało, patrzę a młoda kobieta ok.30l -z wyglądu
                    zadbana, modnie ubrana kończy sikanie i podciąga majtki; na moje oburzenie
                    odpowiada : ojej co się takiego stało, zabiłam kogoś. Szkoda, że nie poprosiła
                    o papier.
                    • Gość: niewal Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:35
                      A po co jej był potrzebny papier, przecież kupy nie robiła
                      • Gość: kaja Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:30
                        A może ty tam nas...eś a komuś zażucasz
                        • Gość: wac Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:56
                          No proszę, kobiety w całej krasie, a ja takich nie znałem- moja by się do tego
                          poziomu nie zniżyła.
                    • be.em Re: SZOK 29.09.06, 12:39
                      olej to ciepłym moczem;)
                      • Gość: anka Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:20
                        Takich matołków( matołczynie- feminizując język) jak na tym forum, to nigdzie
                        nie widziałam
                        • be.em Re: SZOK 29.09.06, 16:22
                          Gość portalu: anka napisał(a):

> Takich matołków( matołczynie- feminizując język) jak na tym forum, to nigdzie
                          > nie widziałam

zmień forum:) poziom Ci się obniży i jak macica na stare lata - wypadnie;)
                          • Gość: anka Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:41
                            Miejsce, w którym kobiety nawzajem się obsikują- żeby nie powiedziec
                            olewają "ciepłą" uryną- jest wątpliwym miejscem przyjemności, chyba że dla co
                            poniektórych i owszem; dnooo
                            • be.em Re: SZOK 29.09.06, 17:07
                              Gość portalu: anka napisał(a):

> Miejsce, w którym kobiety nawzajem się obsikują- żeby nie powiedziec
                              > olewają "ciepłą" uryną- jest wątpliwym miejscem przyjemności, chyba że dla co
                              > poniektórych i owszem; dnooo

nie znam takiego miejsca i nie doczytałam o nim tutaj:) słabo czytam -
                              intelektu mi brak;) jak zaczniesz odróżniać emotki - pogadamy;)
                              • Gość: Henry Gau Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:57
                                Całkiem przypadkiem otworzyłem ten wątek i wcale nie zdziwiła mnie postawa co
                                poniektórych tutaj piszących- głównie dziewczyn ma się rozumieć- po prostu wiem
                                skądinąd, że w tzw. używaniu poetyki kloacznej nie ustępują płci brzydkiej.
                                Było nie było wywalczyły sobie kobitki prawo do nurzania się w fekaliach, a co,
                                jak równouprawnienie to równouprawnienie; prym wiedzie osoba "pci pięknej"-
                                be.em, której celne i inteligentne riposty powalają interlokutorki.
                                A tak na poważnie patrząc przez pryzmat tych wynurzeń mam nieodparte wrażenie,
                                iż jasteś przedstawicielką pewnej odmiany internetowego folkloru, eksponatem z
                                muzeum osobliwości, psujesz internautom urodę krajobrazu i zanieczyszczasz
                                internetowe powietrze.
                                Taka jest prawda o takich jak ty, i uświadom to sobie, że NIE JESTEŚ W CHLEWIE-
                                z całym szacunkiem dla żyjących tam zwierząt. Nie pozdrawiam
                                • be.em Re: SZOK 29.09.06, 21:11
                                  Gość portalu: Henry Gau napisał(a):

prym wiedzie osoba "pci pięknej"-
                                  be.em, której celne i inteligentne riposty powalają interlokutorki

narazie żadnej nie spotkałam;))

A tak na poważnie patrząc przez pryzmat tych wynurzeń mam nieodparte wrażenie,
                                  iż jasteś przedstawicielką pewnej odmiany internetowego folkloru, eksponatem z
                                  muzeum osobliwości, psujesz internautom urodę krajobrazu i zanieczyszczasz
                                  internetowe powietrze.

uuuuu..... rzeczywiście, kajam się pełna pokory że zasmrodziłam przejrzyste
                                  powietrze politycznego bagna i pyskówki zielonogórsko-gorzowskiej;)

Taka jest prawda o takich jak ty, i uświadom to sobie, że NIE JESTEŚ W CHLEWIE-
                                  z całym szacunkiem dla żyjących tam zwierząt. Nie pozdrawiam

Wybacz, ale wszystko co napisałeś właśnie chlewem trąci;) Uświadom to sobie;)
                                  • Gość: henry gau Re: SZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:51
                                    No cóż, jeśli wydaje ci się, że twój wysublimowany dowcip, elokwencja, kunszt
                                    oratorski i co tam jeszcze robi na mnie wrażenie to masz rację, to tylko może
                                    ci się wydawać.
                                    • be.em Re: SZOK 29.09.06, 22:03
                                      Gość portalu: henry gau napisał(a):

> No cóż, jeśli wydaje ci się, że twój wysublimowany dowcip, elokwencja, kunszt
                                      > oratorski i co tam jeszcze robi na mnie wrażenie to masz rację, to tylko może
                                      > ci się wydawać.

Muszę Cię zmartwić - nie zależy mi na tym wcale:) Włacz sobie opcję ignoruj i
                                      po sprawie:)
                                • mlody_zonkos Re: SZOK 29.09.06, 22:30
                                  normalnie, az siadlem z wrazenia i podziwiam Twoje wewnetrzne fujjj :)

wroc moze do walenia przy zdjeciu panienki z Playboy'a
                                  to chyba Ci wychodzi najlepiej ;)
                                  • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:01
                                    Ja dwa lata temu będac jeszcze studentem miałem okazje przeżyć scenkę,jak 3
                                    dziewczyny-studentki zapewne sikały wspólnie obok kotłowni,jedną z nich,która
                                    po drodze kilka razy wymiotowała zawinął mój kumpel do swojego pokoju w
                                    akademiku i dopiero rano wypuścił:) co o tym sądzicie?hehe
                                    • Gość: karola Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:24
                                      A co myślisz, że żygać tylko ty możesz.
                                      • Gość: henry gau Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:10
                                        O tempora! O mores!
                                        • Gość: Pan Ciekawski Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:27
                                          proszę nie rzucać łaciną ;)
                                          • dziarskidziadunio Re: SZOK do kwadratu! 30.09.06, 13:53
                                            Maniek-dobre ale ja za czasów studenckich pro forma było to grubo ponad 20 lat
                                            temu tez niezly bajer jak to młodzi mówią wciskaliśmy dziewczynom ile my
                                            zaliczaliśmy studentek-hoho,ale bylo wesoło i to się liczy.Dalej czyham na
                                            Mariolę i jej lazurowe jak dobrze pamiętam oczęta.
                                            • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:16
                                              To z Ciebie dziadunkio tez musial byc niezly bajerant:):)hehe my z kumplami
                                              wielu studentkom nie przepuszczaliśmy,wesoly okres,a co na liczniku to moje:)
                                          • Gość: henry gau Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:15
                                            To Cyceron, nie ja.
                                            • glupiutkamariolka Re: SZOK do kwadratu! 30.09.06, 17:21
                                              Panowie,chlopcy!!!To do was moi kochani!Szok będziecie mogli przeżyć jak
                                              przyjdziecie dzisiaj do Starego Młyna.Będę dziś się tam bawić z kilkoma
                                              atrakcyjnymi kolezankami,zapraszam napalonyh i nie bojących się ryzyka czyli
                                              odważnych facetów!:) PS czasami bywamy ostre:)
                                              • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:52
                                                Co Ty nie powiesz...ostra to była Żyleta grana przez Pamelę,ciekawe czy chociaż
                                                w 50% ja przypominasz,czy za kompem siedfzi gruba,obleśna,105kilowa dziewczynka
                                                z celulitem i tłuszczem na dup..na której moznabyloby wysmazyc placki dla calej
                                                kompanii,hihihihi
                                                • Gość: mario Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:29
                                                  Nie wiem jak wy, ale ja już się szykuję, tylko nie wiem, jak tu się urwać z
                                                  domu- stara coś tak kuka na mnie. Zawsze w sobotę idę na piwo do pubu i wracam
                                                  1-3 i wporzo. a dzisiaj jakoś tak na mnie kuka i kuka jakby cuś cuła, ale bede
                                                  na bank; jakby co to jestem szatynem (wysoki- 173cm, oczy- mówią,że dobrze
                                                  znich patrzy, wysportowany, biegam co rano po gazetę i papierosy), lubię małe
                                                  pulchniutkie kociątka- do 35-ki, które szepcą" misiu", ale z trzema to nie,
                                                  nigdy w życiu, przyjdźcie chłopaki.
                                                  • Gość: rumburak Re: SZOK do kwadratu! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.06, 20:25
                                                    wysoki, 173 cm - buhahahahahaha
                                                  • yepes-boski Re: SZOK do kwadratu! 30.09.06, 22:30
                                                    Zaraz wychodze wlasnie do młyna-bo przedtem robimy małe co nieco w domku:)
                                                    zobaczymy czy wytypuje Mariolkę i jej ostre kolezaneczki,mam fajnych odwaznych
                                                    kumpli przekonamy sie na co nas stać!:)
                                              • Gość: Pakowacz Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:26
                                                ja nie moge przyjsc ale mozemy sie umowic na spotkanie na silce.tam mozemy
                                                porozmawiac o treningach mysle ze po rozmowachze mna zmienisz tryb swojego zyci
                                                i pomyslisz o tym zeby byc trwale z kims a nie tylko tak o czyli chodzic do
                                                lokalow i barow,bede w atletiku w poniedzialek miendzy 12 a 15,zapytaj o
                                                darka.daro
                                              • Gość: oficerLWP Re: SZOK do kwadratu! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.06, 00:42
                                                Ja bym też chętnie, ale Stary Młyn to nie ten nastrój co na przykład kasyno na
                                                rogu Chrobrego i Mieszka, więc obawiam się, że mógłbym we młynie polegnąć jak
                                                rycerz kawalerii pancernej w bagnie, albo jak ziarno i sól tej ziemi we młynku.
                                                Więc zapytuję marketanki z drużyny Pani Mariolki, czy na twardym żołnierskim
                                                gruncie, twardego w spodniach serca żółnierza nie zechciałyby rozmiękczyć
                                                znanymi im sposobami, nie dziś to jutro.
                                                • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:26
                                                  Drużyna Mariolki niczym druzyna Pierścienia:) normalnie rewelacja, szkoda
                                                  tylko,że nie miałem okazji przekonać się na wlasne oczy,ciekawe czy kumate te
                                                  dziewczeta,co?:):):):)czają sambę?:):):):)
                                                  • arwena Re: SZOK do kwadratu! 01.10.06, 20:54
                                                    a ja mysle, ze mariolka to altego ego mariana i dziadunia

swoja droga - jak bylo we mlynie?
                                                    ;-)
                                                  • Gość: oficerLWP Re: SZOK do kwadratu! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.06, 21:10
                                                    Pani Arweno, jak można ten tego altego Pana Mariana i Pana Dziadunia na Pani
                                                    Mariolce wieszać. Każdy zwiadowca widzi, że ona jest jak Trojańska Helena, a
                                                    oni jak Zgrecki Menelas i Trojanowski Pryjam.
                                                  • glupiutkamariolka Re: SZOK do kwadratu! 01.10.06, 23:26
                                                    W młynie było rewelacyjnie:) wybawilysmy się z dziewczynami na maxa:)
                                                  • Gość: madzia Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:36
                                                    Czy my mariolka sie nie znamy?VIIIB w SP nr 14 w ZG?
                                                  • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:29
                                                    Madzia a ty masz ksywę OMNIBUS?
                                                  • glupiutkamariolka Re: SZOK do kwadratu! 05.10.06, 23:34
                                                    pomyłka moja droga,pomyłka:)
                                                  • Gość: jakiel Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 23:18
                                                    Idź się poducz, poducz,poducz
                                                  • Gość: jacenty Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 01:05
                                                    ja tam lubie krótkie spódniczki i ich wlascicielki
                                                  • Gość: czarnulka19zg Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:34
                                                    aja tam lubie krotkie spodniczki w kazda pore roku ;)
                                                  • cembe Re: SZOK do kwadratu! 08.10.06, 16:50
                                                    a ja lubię szlifować stare sworznie, lubię kolekcjonować złom

i te de - w każdym bądź razie spódniczki, obcasy i pończochy górą!
                                                  • Gość: Pakowacz Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:38
                                                    a mnie sie podoba jak na silowni dziewczyny sie wypinają,szkoda ze nie maja
                                                    krotkich spudniczek.byloby na co popatrzeć.daro
                                                  • Gość: jo Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:08
                                                    na stronie roksa.pl jest zdjęcie miłej Agatki, po bluzeczce i nie tylko wydaje
                                                    mi się, że to chiba moja sunsiadeczka, ale nie jestem pewien.
                                                  • Gość: jo Re: SZOK do kwadratu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:30
                                                    Zapomniałem dodać, że Agatka bardzo seksownie wygląda ( skąpo ubrana, bardzo
                                                    ładna)zalotnie spogląda w moją stronę i bardzo sie do mnie uśmiecha - a ja
                                                    biedny udaję, że tego nie dostrzegam i nie mogę odpowiedzieć tym samym bo
                                                    przeważnie idę z żonką; kicha
                                                  • Gość: maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:05
                                                    Na jakiej stonce?www.roksa.pl?? podziel się z nami chłopie sąsiadeczką:)
                                                  • yepes-boski Re: SZOK do kwadratu! 18.10.06, 23:05
                                                    no gdzie te kobiałki się podziewają?:)króciutkie spódniczki plus fajny biust
                                                    plus fajne ciałko-to nas kręci!!!!!!!!!!!!
                                                  • dziarskidziadunio Re: SZOK do kwadratu! 19.10.06, 01:03
                                                    one cały czas kusza,wodzą na pokuszenie oj to moze skonczyć sie tylko w jeden
                                                    sposób!
                                                  • glupiutkamariolka Re: SZOK do kwadratu! 20.10.06, 12:10
                                                    w jaki dziadzuniu w jaki?:)
                                                  • Gość: Maniek Re: SZOK do kwadratu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:38
                                                    Dziadek wymiękł :-) a ja lecę właśnie na imprezę,oby było jak najwięcej
                                                    króciutkich spódniczek i zgrabnych nóżek :-) mam do nich słabość:-)
                                                  • glupiutkamariolka Re: SZOK do kwadratu! 20.10.06, 20:42
                                                    na kazdego mezczyzne to działa!!!Stara sprawdzona metoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka