zadra10 12.10.06, 21:13 A to wszystko pod oknami ABW. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ara Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.06, 21:55 "Problem jest w tym, że nikt nie może zabronić uczniom wychodzenia poza teren szkoły. Budynek nie jest ogrodzony, więc jest fizyczną niemożliwością dopilnowanie uczniów - tłumaczy Dalecki. - Dlatego często prosimy o pomoc policję. Zwracaliśmy się do magistratu, by ogrodzić teren. Bezskutecznie." To kto odpowiada za uczniów podczas przerw? A jeśli sie coś stanie? W czasie przerw uczeń powinien przebywać na terenie szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:03 Panie Dyrektorze coś jest nie tak w Pana wypowiedzi,uczeń w szkole jest pod opieką nauczycieli i za wszystkie nieszczęścia odpowiadają nauczyciele dyżurujący,czy Pan o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rap Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 00:37 dyrektor o wieloletnim doświadczeniu gada takie głupoty.... wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.ztpnet.pl 13.10.06, 01:44 To moze wskazecie jakies wyjscie z tej sytuacji, a nie tylko oceniacie? To takie polskie, prawda? Chcielibyscie zeby wasz dzieciak sila trzymany byl na przerwie w budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.ztpnet.pl 13.10.06, 01:45 A za to, ze dzieciak pali, pije czy narkotyzuje sie odpowiada rodzic, a nie dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewawa2 Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:16 Ten horror trwa od kilku dobrych lat, a na dodatek należałoby dorzucić boisko szkolne gimnazjum nr 6 popołudniami pełne dzieci grających w piłkę i kibicujących im meneli na ławeczkach boiska. Świetny przykład, no i jaki doping. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.ztpnet.pl 13.10.06, 15:13 Wszedzie wciaz jest ten sam problem, że dzieciaki z gimnazjum wiedzac ze nie moga palic na terenie szkoly wychodza poza. Moje zdanie jest takie ze powinny byc w szkole palarnie. Nikt nie oduczyc dzieciaka palic... oduczy sie tylko sam .. a jesli to nie jest rozwiazanie to powinny byc patrole policyjne choc i to nie skutkuje . Co do wieczornych orgi... powinny byc tam czesto patrole bo przyznaje ze nie raz tamtedy przechodzac widzialam grupke palacych dzieci badz.. osoby spozywajace alkohol . Niestety to dzieje sie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:05 Paranoja tyle co moge powiedziec... a Ci ludzie co tam mieszkaja to bandyci nie emeryci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 08:11 Co za bzdury wygaduje dyrektor szkoły Żak, przecież tam pod przykrywką tej szkoły jest zorganizowany OHP, uczy się tam najgorsza młodzież...nie dziwi mnie sytuacja, ale brak wyobraźni ODN-u który udostępnił swój budynek takiej szkole i to w centrum miasta...a uczniowie wogóle nie mają respektu przed dyrektorem Wołyńcem, bo on sam się ich boi...ot taka nasza polska rzeczywistość w tej którejśtam RP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 08:34 no i jak zwykle zaczyna się przerzucanie odpowiedzialnosci: dyrektor na policje ,policja na rodziców,rodzice na szkole i tak w kolko.....a gównarzeria robi co chce i z nikim sie nie liczy .....,a normalni i spokojni ludzie cierpią ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dek Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:26 skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Ciekawski Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:50 a od czego mamy Policję? USTAWA z dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji. (Dz.U.02.7.58 ze zm.) Art 1 ust. 2. Do podstawowych zadań Policji należą: 2) "ochrona bezpieczeństwa i porządku publicznego, w tym zapewnienie spokoju w miejscach publicznych oraz w środkach publicznego transportu i komunikacji publicznej, w ruchu drogowym i na wodach przeznaczonych do powszechnego korzystania,". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazownik Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:19 1) afera będzie, kiedy rzeczywiście ci gimnazjaliści zrobią coś głupiego, złamią nogę, albo stanie się gorszy wypadek - po tych mostkach i przejściach skaczą niezgorzej od szympansów (to chyba jakaś nowa durna odmiana sportu ekstremalnego, takie bieganie i skakanie po przeszkodach miejskich). Wtedy będzie odpowiadała szkoła. Chowanie głowy w piasek nie pomoże. Oczywiście nie dotyczy to szkoły dla dorosłych, bo oni odpowiadają za siebie. 2) Policję należy wzywać. Jeśli potiwerdzi ona naruszanie spokoju przez dzieci, to ma (chyba?) obowiązek odstawić jednego z drugim do domu i zameldować rodzicom. Przynajmniej u części to poskutkuje. 3) Trpochę nie wierzę w te strzykawki i prezerwatywy - ale jeśli ktoś zebrał takie dowody, to powinno się tym zająć poważnie. A kto powinien? Policja! 4) Tam w pobliżu jest bank, jest ABW czy inne FBI, czy te miejsca nie są monitorowane kamerami? Nie trzeba by tego obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staefan To prowokacja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:25 Polacy - obudźta sie! To wszystko prowokacja spec-służb, łże-elit, szarej sieci, burej suki, lumpenliberałów, PO, GW, atłasowych kapeluszy, Balcerowicza, dziada, który spieprza i ogólnie całej tej czerwono-różowo-masońskiej hałastry broniącej resztakmi sił układu wiadomej proweniencji... P.S. Very sorry - zapomniałem o Żydach i cyklistach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: To prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:20 cyklistów weź zostaw w spokoju :P już jeden spisek postawił nam na drogach rowerowych lampy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gim1 :P Szkolna zabawa pod oknami:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:22 haha.. czytajac to wszystko po prostu nie wyrabialam ze smiechu :P haha.. kurcze. czlowiek robi to na co ma ochote mimo tego czy jest to zakazane czy tez nie.. za takie zachowanie uczniow rodzice powinni sie zajać a nie dyrektor czy tez nauczyciel .. kto w tych czasach słucha nauczycieli? to ze policja ma tam patrole itp. to bardzo dobrze bo " dawanie sobie w zyle " nie jest madre. palenie czy tez picie (1) Piwa to nic takiego złego.. nie rpozumiem tych emerytek ( pewnie jakies dewodki ) ktore skaraza sie. krzyk i smiech? to normalka.. jak was budza rano to pod wieczor wsadcie sobie korki do uszu .. PARANOJA !! hahaah ..pzdr gim 6 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic takiego Re: Szkolna zabawa pod oknami:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:36 Heh przeciez to nic takiego uprawiac sex to rzecz ludzka a dac sobie w zyle to jak kto woli przeciez nic na sile ale mieszkancy owej ulicy tez musieli byc pod wplywem srodkow odurzajacyh bo to co tu jest opisane i co oni zaobserwowali przez jakis czas to komplenty absurd. Widze ciekawe rozwiazanie dom starcow lub tez przeprwadzka P.S pozdrowienia dla dziadkow na psychotropach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z gim 1 Re: Szkolna zabawa pod oknami:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:39 hahah .. dom starcow !!:D dobre dobre .. albo zaproiscie te dewodki do siebie poczestujcie papieroskiem moze piwkiem i skazy sie ta paranoja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal ParaKURDEnoja :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:55 Jebnij sie w głowe, chcą palić to niech palą, a te mocherowe berety jak sie pchają do autobusu to ja im nic złego powiedziec niby nie moge tak?! :P Jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu... A jak tam Ci paralitycy mieszkają to mająpecha, jak coś im przeszkadza to nic nie stoi na drodze do przemieszczenia swojego zamieszkania.. ;] Moja wizja przedstawia sie następująco: Starsi ludzie schodzą na swoją klatke, jarają z uczniami, wymieniają poglądy i jest git, a nie sapią do gazety... :) Wszystko ma swoje wady i zalety... :] Pewnie jak młodzi idą na lekcje to oni zbierają pojarki... No brak słów, to chyba uczniowie powinni donosić na mieszkańców :P A nie na odwrót jak to teraz jest... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos z gim 1 wiem jak temu zaradzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:37 Codzienna ekipa za gorka juz wita juz wszyscy czekaja, pierwsze fajki pala look' aja oczy czy A.Szopa nie jedzie na swym rowerze i za moment ich nie zabierze nasza ekipa to zajebisty sklad to muzyka i nasza po.. psycha od rana jedziemy zarowe i pana Ada,a Oooo.. tak to nasza za.. mania.. no wiec zmierzam do tego co napisalam wyzej " look' aja oczy czy A.Szopa nie jedzie na swym rowerze i za moment ich nie zabierze " jest u nas p. mgr. Adam Szopa ktory wpadl na wspanialy pomysl i jezdzi na obrzezach szkoly i łapie wszystkich palacych. jesli taka osoba wpadnie idzie pod drzwi p. dyrektora a p. szopa dochodzi i kaze zadzwonic do rodzicow powiedziec o swojej wpadce. jest tez taka karaa jak obnizenie zachowania no i smutek rodzicow.. hmm.. w sum to teraz w gim 1 musze sie przyznac i isę tego wstydze ze pali jakies 25 osob. wiec szopa jest dobry. bo niektrzy pzrestalipalic ze wzgledu na to ze sie boja ze wpadna .. wiec jesli gim 6 posiada nauczyciela z kondycja dobra to mozecie mu zasponsorowac rowerek i kask dla bezpieczenstwa i jazdaaa .. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: wiem jak temu zaradzic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:59 rozpoczął się bal pajacyków. cyków. cyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:14 Uczę się w Gimnazjum numer 6 i każdy nauczyciel na prawie każdej lekcji wpaja nam do głowy ze nie wolno wychodzić poza teren szkoły!!! Wpajają nam też ile to niebezpieczeństw na nas czyha na mieście na wagarach itp... Mówią ze palenie szkodzi tyle było rozómów .. widac na nic i po co jest komuś to palenie jeszcze młodym dziewczynom które dopiero sie rozwijają.. ahhh szkoda słów... i teraz wielka afera że tylko gim 6... Może zrobić trzeba zobaczyć także w innych szkołach bo przypuszczam że gdzieindziej może być nawet gorzej... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xea Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.mofnet.gov.pl 13.10.06, 15:44 to co wystaje pod tymi blokami to śmieci, a śmieci się usuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Szkolny horror pod oknami IP: *.ztpnet.pl 13.10.06, 16:29 Taaa to prosze bardzo pojechac sobie do innych szkol i sprawdzic jak tam sie sprawy mają... :| a nie! Nie tylko w naszej szkole tak jest! I co ze ktos zrobil zdjecie akurat tym uczniom... :| bez komentarza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogaty Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:40 Widocznie mieszkancy w okolicach innych szkol sie nie skarza, wiec trzeba cos zrobic tu, w tej szkole! Te dzieci gdzies mieszkaja, to niech sobie pluja na chodniki u siebie, niech cpaja pod drzwiami rodzicow. Tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Ciekawski Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:55 jak to czytam, to mi się niedobrze robi; można być dzieciakiem i być beztroskim, ale chamstwo trzeba zwalczać; zaczynam rozumieć np. Niemców, którzy na pojawienie się obcej osoby/ samochodu w ich okolicy reagują telefonem na policję; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica gim6;]] ;]]]]] IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 16:39 ja pale na tej "palarnii" i musze powiedziec ze mieszkancy pala razem z nami!! a jak widza nic nie mówią tylko dzieńdobry i luuzik..;p nie oduczycie nas palic!!!!!!! my lepiej wiemy;] no chyba ze nas bedziecie torturowac to inna sprawa...ale uczniowie tez moga cos zrobic..;] mam haka na kazdego nauczyciela..;] wiec jesli by sie zdazyło ze moja kol przyłapali uzyłabym tegoo;] bo jesli my sie z czyms chowamy bo sie boimy i nauczyciele nie chca zebysmy tego robli to tak samo z nimi jest;]]] nie beda chcieli zeby wyszło to na jaw..;] jeden z nauczycieli brzebiera sie w...damskie ciuchy...yyy...mam fote jeszcze to tragedia dobrze ze nie mam z nim lekcji..xD bo bym nie wytrzymała..xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogaty Re: ;]]]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:44 Dziecko, ty nie jestes dla nauczyciela rownorzednym partnerem. W wolnym czasie niech on robi co chce, o ile nikomu to nie przeszkadza. A co ci biedni starsi ludzie maja mowic do takich pyskatych smarkul jak ty?? W pas sie klaniac i podawac popielniczke, bo ty 'wiesz lepiej'? Po tym 'brzebiera' widze ze do szkolnej czolowki to ty nie nalezysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gima 6 Re: ;]]]]] IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 23:01 śłuchaj nie mówie ze jestem równorzędna ale ciekawe co oni by zrobili...a jak bys chcial wiedziec jestem najlepsza uczennica z mojej kalsy powiedz jaka ty miałes średnia i ja powiem i zobaczymy oki!!??;/ wiec nie gadaj ze jezeli ktos pali to juz zły i ma wszytsko w dupie i jest hamski akurat ja taka nie jestem..;/ nie znasz nie osadzaj..;/ ;/.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogaty Re: ;]]]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:14 Nie, nie uwazam, że skoro ktos pali to jest zly. Nie zamierzam też pouczac o szkodliwosci palenia. To TWOJE zycie i bedziesz moze kiedys zalowac palenia. Obys nie musiala. Twoja wczesniejsza i ta ostatnia wypowiedz, chyba przyznasz, to nie sa najwyzsze loty kultury, co jako najlepsza uczennica powinnas wiedziec. Nie osadzam Ciebie, a Twoje wypowiedzi, ktore mi sie nie podobaja. Jezeli Ty jestes najlepsza uczennica a masz problemy z ortografia (w ostatnim poscie: 'hamstwo'), to jaki jest poziom reszty? Ja nie pamietam mojej sredniej, pewnie cos kolo trojki, ale wtedy wszystko bylo inne. I mimo trojki mialem pojecie o ortografii i o tym, ze nie nalezy obrazac nauczycieli, a starszym trzeba pozwolic spokojnie zyc - oni juz w zyciu przeszli wystarczajaco duzo. Juz nie czuja potrzeby uzerania sie z wami, gimnazjalistami XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:16 hehe co ty będziesz z dzieciakiem gadał, rodzic jego jesteś? czy może... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ;]]]]] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:32 Jestem nauczycielką, po ilości ortograficznych błędów jakie popełniłaś i po gramatyce każdego zdania, dam sobie rękę uciąć, że - niestety - do czołówki nie masz szans należeć. A papierosy i nawet piwko nie mają tu nic do rzeczy. Chodzi o ton i poziom Twojej wypowiedzi. "Mam haka na każdego nauczyciela"? Juz niżej nie można upaść. Naprawdę - szkoda mi Ciebie dziewczyno, szkoda. Wysokich lotów życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Do uczniów gim6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:23 ale spoko pójdziecie do szkoł średniej oczywiscie nie wliczam budowlanki i wrocłaskiej ohapy itp itd bo tam mozna wszystko ale wszędzie indziej po rpsotu wywala sei ze szkoyl za 2 złapaniem na fajce i tyle ztego będzie pójdzieice na bruk ;) Wiec pozdro dla palaczy zdychajcei w męczarniach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były uczeń gim6 Beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:19 Jestem byłym uczniem tego gimnazjun chodziłęm na wszystkie palarnie lecz w celach towarzyski gdyż ja sam jestem wielkim przeciwnikiem palenia -.-' Z komentów widze , że uczniowie maja haka na nauczycieli przepraszam , zę poweim to do was tlyko o rok starzy uczeń ale weźcie sei jebnijcie w łep ile wy macie lat ledwo od ziemi odrośliście i juz takie pierdoły piszecie mówicie ze palice bo lubicie gó.. prawda palicice bo jzu musicie pzodychacie na raka i tyle ztego będzie powiecie tzreba na cos umrzeć podkreśle zdechniecie na raka płcu w męczarniach a ja wam nie pomoge tylko jeszcze dobije -.-' A co do przechodnió to oni nawet czasami ognia dawali uczniom gim 6 -.- Ahh biedny pan Dalecki znakomity dyrektor a uczniowe 6 coraz gorsi -.- wstydzcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:42 a mi sie chce smiac! ja nie pale,chodze tam czesto ze znajomymi zeby siedziec, pierwsze słysze zeby ktos wybil jakies kurna okno...ale łach,az mi sie smiac chce jak to czytam.przeciez gazeta nie ma prawa na wystawianie takich zdjec na powietrze!a tak w ogole to no, ŻAK jest taki swiety ze masakra!;/ żałosne to wsyztsko:P ten caly reportaz! moja kolezanka tylko przez to glupie zdjecie ma problemy;/! dziekiI! pozdroo gim6! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gim 6 Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.ztpnet.pl 13.10.06, 17:18 Ja nie pale ale znam ludzi ktorzy tam jaraja. Te stare babcie przesadzaja bo nie jest tam wcale tak jak pisza. To ze potem jakies menele tam sie rucha** i przekliaja to nie znaczy ze ludzie z 6 sa tacy straszni. A te zdjecie to swinstwo, przez to maje kolezanki maja przej****. POZDRO GIM 6!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davidian Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:28 po pierwzsze dzieciaku, miej trochę szacunku do starszych ludzi, też kiedyś może dożyjesz takiego wieku; po drugie, to Ty (lub Twoi znajomi) przesiadujesz komuś pod oknem, a nie odwrotnie; ciekawe, czy podobałoby CI się jakby np codziennie o 6 rano starsza pani właczała sobie na full np Radio Maryja i tak do powiedzmy 22 :) ja rozumiem, że Ci ludzie jarają i grzecznie pety wyrzucają do kosza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie gim Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:56 No i oczywiscie rozmawiaja o poezji pieknym, pelnym metafor jezykiem. Pracuje bardzo blisko gim6 i powiem tylko, ze takiego nagromadzenia choloty to nigdy nie widzialem... wspolczuje tym normalnym, ktorzy maja nieszczescie tam uczeszczac. A wpis Natalii utwierdza mnie o miernym poziomie tego gimnazjum. Skoro dziewczyno jestes najlepsza w klasie i taka madra ah i eh to boje sie pytac o najgorsza osobe w Twojej klasie, chociaz moze nie ma miedzy Wami przepasci, prawda? Wzielas malolato udzial w dyskusji i sila rzeczy nastawilas sie na krytyke / ocene przez siebie prezentowanych opinii... Mam 20-pare lat... w Waszym wieku wiadomo, rozrabialem (ale akurat od fajek to trzynalem sie z daleka)... ale sorry, wsrod nas nie bylo osoby ktora by z takim brakiem szacunku odnosila sie do ludzi o wiele starszych, ktorzy maja prawo do spokoju! Wy nie macie zadnych hamulcow! Zadnych norm... priorytetow... liczy sie tylko wasze EGO i nic innego - bo WAM sie nalezy... zapracujcie sami na to co macie.. wtedy bedziecie dla mnie i innych tu obecnych rownorzednym partnerem do dyskusji, a narazie to "buzka w ciup raczki w pierozek" i do lekcji Smarkacze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucz.gim6....:D:D ppfff IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 17:45 ZASADY SA PO TO ZEBY JE LAMAC ....!!!!!! nic na to nie poradzicie ...jak mlodziez chce to niech sobie pali ..ale nawet jeslii jaak ich polcja zlapie to i taak to oleja a rodzice nie zareaguja...moze dadza kare na tydzien a pozniej jest to samo ...ale nawet jesli nie taam to sobioe znajda kolejna miejscowke i taam beda jarac ...wiec temu ise nie da zaradzic ...ale nawet jesli kazdy decyduje za siebie ..iu jezeli chce to bedzie palil ...mimo ze to jest zakazane ... ZASADY SA PO TO ZEBY JE LAMAC ....!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale lach Re: ppfff IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 18:00 nie moge ...jak czytam teen artykul ...normalnie malo oc nie spadlam z krzesla ...zacznijcie od tego ze wcale taak nie jest ....mocherowe berety same taam laza i z nimi jaraja ...czesto taam siedze mimo ze nie paalee...a tee babcie same taam jaraja i co dzien puszke z petami wywalaja ..a taam zza drzwi ciagla tylko dym od papierosow lecii ...wiec ejj no cos tu jest nie taak ...a poza tym wezcie ludzie /...idzcie w piz** teraz nie ma takich czasow jaak byly wczesniej ...ze mlodziez jest grzeczna ...i w ogole och i aachh ....teraz ludzie sa inne czasy !! teraz kzdy chce wszytkiego po trochu sprobowac ...mimo ze to jest zakazane ...a dorosli sami nei sa lepsi...doslowniejaak male dzieci i nawet ida ulica i kla gorzej od mlodziezy wiec gdyby oni dali nam lepszy przyklad moze bylo by calkowicie inaczej antym swiecie ...jejku tylko zarazy i nakazy ...to jest paranoja ....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pustakuuu Re: ppfff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:00 O boze ale ty jestes pustak... zal mi Ciebie bez kitu... naucz sie pisac to po pierwsze, po drugie jak mlodzi zachca "po trochu" sprobowac kogos zabic to heja nie? Mlodziez zawsze byla zbuntowana ale to tez musi miec granice... teraz to jest nic innego jak tylko zwykle najzwyklejsze... nie do koncze. Pustostanie - wiecej spedzaj w szkole a nie na wagarach to moze zaczniesz pisac z sensem na razie widze tylko same braki w wyksztalceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mrooz Re: ppfff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 18:09 dzieci w wieku 13-16 lat teroryzują staruszków, wstyd dzieci, wtyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.06, 18:03 gdyby jeszcze bylo taak jaak napisalii ..a to jest calkowitaa nie prawda !! ludziie nie znacie prawdy i sciamniacie !! boze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.10.06, 22:07 co robi policja w mieście , jakoś nie widuję patroli pieszych na osiedlach, a dzieje się nie tylko obok tego gimnazjum, co dzień przechodzę obok gimnazjum na Kingi i widzę tę samą grupę wagarującą i rozrabiającą obok na osiedlu /w tym dziewczyny /, nikt się tym nie interesuje, na moją uwagę zareagowali śmiechem, czują się bezkarnie, dyrekcja szkoły też widać nie interesuje się swoimi wagarowiczami, a może pedagog szkolny sprawdziłby kogo w szkole nie ma ? i gdzie w tym czasie są ? oderwać tyłki od stołków i zająć się pilnowaniem porządku, dlaczego nie ma straży miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:34 Pozdro Dla Znajomych :) ale was zlapali heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczen Szkolny horror pod oknami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:14 Taaa niemozna ich przegonic bo nikt nie probowal!! redaktor robi w artykule z igły widły, wcale nie jest tak zle jak piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgo Szkolny horror pod oknami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:07 Te rzeczy działy sie już wczesniej!!!Sama chodzilam dwa lata temu do tej budy! pamietajcie teraz jest tez ŻAK ale bylo i chyb ajest liceum nr 5!!!CZEmu wszyscy zwalaja wine gimnazjalistów!wiem nie sa bez winy tez pala ale hejjjjj nie zapominajmy o innych!z przystanku tez wiele ludzi tam chodzi , tyle meneli z liopowej and company!!!ludzie co wy myslicie!!!szanje starsze osoby ale one tez tak pala itd byla swiadkiem!!!to ze ktos pali to jego sprawa teraz musza sie bac.!!!rodzice tez sa cwani!!jak pala to nie zaczeli pozno tez pewnie w takim wieku!!!smiech mnie ogarnia jak to wszystko czytalam!!to paranoja!!!GIM 6 NADAL RZADZI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin-ka Re: Szkolny horror pod oknami IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.06, 23:37 Nauczyciele są na lekcji, a uczniowie w tym czasie (niektórzy) na wagarach. Czy nauczyciele mają zostawić klasę i biegać wkoło szkoły w poszukiwaniu wagarowiczów? Może dyrektor mógłby codziennie zrobić rundkę? Młodzież wychodzi ze szkoły i nie ma sposobu, aby ich zatrzymać. Młodzi przechytrzą każdego. Widziałam jak z gim. nr 1 grupka młodych przeskakiwała przez płot - z boiska na chodnik. Nie ma winnych w szkole. Winni są w domu... Odpowiedz Link Zgłoś