Dodaj do ulubionych

TV ODRA i jej programy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:19
Jest taki wątek o Kablówce proponuję więc o konkurencji nadającej na paśmie
TV4. Otóż wczoraj trafiłem tam pierwszy raz i natknąłęm się na taki oto
obrazek. Tańczące pary w Pałacu w Żaganiu na Studniówce, podpis "Kamera TV
ODRA Zielona Góra". Jedno jedyne długie ujęcie, ciemne, nic nie było widać,
jakieś brudy rodem z VHS, jakość tragiczna. Dociągnąłem tak kwadrans, ale
dalej było to jedno jedyne ujęcie i w tle jakieś "Koko dżambo" i te
niewidoczne pary. Zmieniłem kanał. Może wiecie czy coś tam jeszcze nadają i w
jakich porach? Oprócz oczywiście studniówki z Żagania...

Narazie 1:0 dla Kablówki, której poziom też jest poniżej średniej jak dla
mnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wio Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 22:51
      Też to widziałem. Czekałem na jakiś napis "Zdjecia amatorską kamerą", ale się
      nie doczekałem.
      Widocznie Zielona Góra ma zbyt mało tematów. W imieniu tego miasta przepraszamy
      telewizje regionalne, że muszą takim sposobem zapełniać (koncesyjny) czas
      anentowy.
    • Gość: ewa Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 19.01.07, 22:52
      wiadomości maja troszkę lepsze, gdyby nie mało juz- estetyczna Jola Kramer -
      tak jej chyba z imienia i nazwiska, no i jeszcze młodzieniec sciagniety z
      TRWAM - oj! Krzysiek Grabowski, mógłby byc czasami zmieniany chłop, zarobi sie.
      • Gość: patriota dziennikarz członkiem partii politycznej? IP: *.ztpnet.pl 20.01.07, 03:58
        dla mnie szczytem "lokalności" lub jak kto woli "regionalności" był materiał
        publicystyczny z.....DOLNEGO ŚLĄSKA:(( Proszę Państwa! jeśli nie macie pomysłów
        weny ochoty nie chce się wam to dajcie sobie spokój!!
        drugi raz dałem im szansę skacząc po programach natrafiłem na wiadomości młody
        człowiek prowadzący może i mógłby czytać w niedzielę z ambony Słowo Boże ale na
        prezentera...odrobina samokrytyki:((
        a jak do tego na koniec w wiadmościach nadawanych o 16. coś tam czy 17. coś tam
        dowiedziałem się że następnego dnia każą mi szukać o 15.coś tam to.......
        bawcie się drodzy państwo BEZE MNIE!
        nie wykorzystaliście swojej szansy, minął rok pół roku (nieistotne) bo Was po
        prostu dalej nie ma...
        ok. parę osób ma chleb ktoś im płaci ale ja 3 raz nie włacze na TV4!
        i jeszcze jedno pytanie. to wątek o mediach pewnie czytacie.
        padło nazwisko dziennikarza który pracował w Urzędzie miasta, znany był jako
        sympatyk pewnej partii politycznej,
        Panie Krzysztofie. nie mam zamiaru Pana obrażać bo i nie mam powodu wiem ze
        kiedys pracował pan w upadłej telewizji 51 ale mam pytanie czy jest, był Pan
        członkiem Platformy Obywatelskiej? jeśli tak to czy to etyczne, żeby członek
        partii politycznej przygotowuje informacje apolityczne? nie atakuje Pana, chce
        potwierdzenia informacji bo w urzedzie miasta mowia ze jest Pan w Platformie
        Obywatelskiej? prosze o odpowiedz.

• Gość: jola Re: dziennikarz członkiem partii politycznej? IP: *.ztpnet.pl 23.01.07, 18:45
          jestem członkiem PO i wiem ze Krzysztof Grabowski dawno nie jest juz w
          Olatformie.
          • Gość: ?!?!?! Re: dziennikarz członkiem partii politycznej? IP: *.ztpnet.pl 24.01.07, 06:08
            ale mamy rozumieć że dziennikarz tej telewizji był...członkiem PARTII
            POLITYCZNEJ?
            • Gość: jan Re: dziennikarz członkiem partii politycznej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:56
              Ludzie czy wyscie powariowali?Facet ma z 30 lat i co z nego za czlonek partii
              politycznej.Pozatym im wieksz konkurencja w np.telewizji tym lepiej.Ze tez
              jeszcze o tym nie wiecie?
      • Gość: kamera Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 22:23
        niestety, telewizja mierna i bierna. Jest też tam mało estetyczny i glosowo zły
        pan karpiński. Może lepiej tylko w radiu z taka urodą, z brzuchem i ubiorem
        niedo telewizji. To zresztą zła telewizja. Już nie oglądam
    • Gość: lidka Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:01
      własciwie nie powinnismy tego oceniać jako telewizji regionalnej, to tak jak
      byśmy chcieli oceniać jakąś osiedlową albo szkolną TV którzy robią chłopcy bo
      mają czas.Ja sie tylko dziwie że zapraszani są tam dość poważni ludzie i walą
      tam,artykuują swoje myśli i myślą że są w telewizji, być może nie wiedzą o co
      chodzi.Ale to tylko kwestia czasu, nie martwcie sie to zniknie wraz z tymi
      wspaniałymi dziennikarzami. No cóż każdy robi taki program na jaki go stać i
      materialnie i intelekualnie, aże i jednego i dugiego prawdopodobnie im brakuje,
      to mamy to co mamy.
      • Gość: TW Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:43
        Jolanto K. - daj juz spokój...
        • Gość: jankes Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 16.02.07, 19:13
          no nie ma o czym pisać... marny to program i marni dziennikarze,,, czy oni nie
          maja tam stylistów? Szkoda oglądać. Ciekawe czyje to aspiracje polityczne są
          tam realizowane?Karpiński szkodzi radiu zachód, to chyba nie uchodzi,zeby tam i
          tu i ....tak niskie noty1
          • Gość: obserwator Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:59
            Toż to smietnik niechcianych w żadnej normalnej redakcji. Żenada i do tego w
            eterze... Wstyd.
            • Gość: Jan Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 23.02.07, 16:39
              Nie przesadzajcie.Kablówka wielokrotnie jest na takim samym poziomie albo i
              gorzej.Moim zdaniem fatalne jest to,że nigdy nie wiadomo o której godzinie
              będzie emisja,jak długo potrwają prowadzone rozmowy.Faktycznie Pan Karpiński to
              jakby relikt z dawnych czasów.No i wygląd p.Kramer też pozostawia dużo do
              życzenia.Wizażystka by się przydała.A i jeszcze jedno-jak się "robi" telewizję
              to trzeba postarać się o umieszczenie programu,choćby skromnego w gazetach.No
              ale wtedy trzeba trzymać się podanych godzin.
    • Gość: julia Re: TV ODRA i jej programy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:45
      I wreszcie fajny materiał w tv Odra.nazywa sie "znani i nieznani
      Lubusznie".Zrobiony na luzie i pokazujacy inne twarze lubuszan.A mówiliscie ze
      tam nic nie ma ciekawego.Ogladałam dwa razy i trzyma fason.
      • Gość: kapelan Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:36
        nie jedną audycją telewizja żyje...
        • Gość: krost Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 09.03.07, 23:08
          O mało nie wsadziłem głowy w telewizor aby usłyszec ja szemrze pani Jola i o
          mało nie wysadziłem telewizora słuchając bardzo złej rozmowy brzydala Odry z
          posłem Wontorem. Skandaliczna! A przecież pan redaktor onegdaj był
          wiernopoddanczym lewicy To on był czlonkiem PZPR a tera kocha samobronę i pis.
          Alez to nieetyczne i niewiarygodna ta telewizja z takimi ludzmi!
          • Gość: widz Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 13.04.07, 23:57
            Bardzo proszę, zmieńcie scenografię! nie da się was oglądać, szczególnie pai
            kramer! Nie ma tam stylistów do poprawiania urody!
            • Gość: chłe Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:35
              pewnie są tylko pewnych rzeczy już się chyba nie da poprawić.... tak samo jak
              telewizji... cóż, każdy próbuje zaistnieć jak umie....
              • Gość: do chłe Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 28.04.07, 13:06
                Zawiść cię żrea, bo p. K. sobie dała radę. A wygląd ma sympatyczny i konkretny.
                To dobra kobieta i rzetelna dziennikarka. Jest w porządku. Więc sie odczep od
                niej.
    • Gość: jakubi Re: TV ODRA i jej programy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:31
      Zaczyna sie jazda.
      I dobrze! Nareszcie coś ruszylo i ma tempo.
      Jazda chłopaki!
    • Gość: krawiec Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 16:23
      Możecie mi wytłumaczyć co za zdjęcie wisi w studiu TV ODRA w czasie rozmów???
      Frapuje mnie to nie od dziś... Jest to jakiś budynek, jakby kościół ? Nie wiem
      co on ma wspólnego z Zieloną Góra a program nazywa sie "ODRA ZIELONA GÓRA"...
      Nie rozpoznaje co jest na tym zdjęciu, raczej nic z Zielonej Gory, poza tym
      zdjecie jest małe i nie wiem po co tam wisi, nic nie widze nawet w okularach,
      ale rozumiem, ze to taka awangardowa scenografia ;)
    • Gość: krawiec Re: TV ODRA i jej programy IP: *.ztpnet.pl 01.06.07, 16:23
      Możecie mi wytłumaczyć co za zdjęcie wisi w studiu TV ODRA w czasie rozmów???
      Frapuje mnie to nie od dziś... Jest to jakiś budynek, jakby kościół ? Nie wiem
      co on ma wspólnego z Zieloną Góra a program nazywa sie "ODRA ZIELONA GÓRA"...
      Nie rozpoznaje co jest na tym zdjęciu, raczej nic z Zielonej Gory, poza tym
      zdjecie jest małe i nie wiem po co tam wisi, nic nie widze nawet w okularach,
      ale rozumiem, ze to taka awangardowa scenografia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka