Dodaj do ulubionych

Fryzjer-pasemka

05.03.07, 09:20
poraz kolejny mam źle zrobione odrosty blond pasemek..zaczynam się załamywać.
Czy ktoś z Was ma sprawdzone miejsce gdzie robią dobrze pasemka? Bez czarnych
plam, jaśniutkie (nie żółte!!!) i bez schodów przy twarzy? Chodziłam do Vivy,
ale 200zł za ta usługę to dla mnie za drogo. Ktoś zna tańsze i różnie dobre
miejsca? Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Fryzjer-pasemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 10:40
      Polecam mały zakład,bez luksusów ale robią b.dobrze.Chodzę od 5 lat i nie
      narzekam,pasemka są platynowe solidne strzyżenie niedrogo ok.80-100 t.j
      salonik "Halina"-różowy szyld wejście w bramę na kupieckiej,na przeciw
      sklepu "Żubr" Powodzenia i szałowej fryzury na wiosenkę!
      • Gość: klientka Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 09.03.07, 13:30
        a JA BARDZO SERDECZNIE I Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ MAŁY ZAKŁADZIK
        FRYZJERSKI "KLAUDIA"CHYBA NIE ZMIENIŁA SIE NAZWA.BYŁAM W RÓZNYCH MIEJSCACH I
        BARDZO WYTWORNYCH SALONACH FRYZJERSKICH,ALE TAK JAK TAM NIE ZROBILI MI NIGDZIE
        INDZIEJ.POPROSTU PASEMKA WYCHODZA ŚLICZNIE.JEŚLI CHCESZ JAŚNIUTKI BLOND TO TAKI
        BEDZIESZ MIAŁA A DO TEGO(MÓWIŁY TO INNE FRYZJERKI KTÓRE WIDZIAŁY MOJE WŁOSY PO
        ZROBIENIU PASEMEK)WSZYSTKIE PASEMKA SA TAK RÓWNIUTKIE ZE AZ SAME ZAZDROŚCIŁY
        TAKIEJ PERFEKCJI.NAPRAWDE BARDZO POLECAM BO I CENA JEST DOBRA ZA 2 KOLORY
        TJ.BLOND I CZEKOLADOWY BRĄZ PŁACIŁAM 70 ZŁ.ZAKŁAD NIE JEST MOZE NOWOCZESNY ALE
        SA TAM MŁODE DZIEWCZYNY BARDZO SYMPATYCZNE.MIEŚCI SIE ZA STARYM
        SKLEPEM ;SPORTOWIEC;TO JEST CHYBA UL ZAWADZKIEGO ALE NIE JESTEM PEWNA.NAPEWNO
        TO JEST PIERWSZY BLOK ZA TYM 'SPORTOWCEM'W 2 KLATCE NIE SPOSÓB NIE ZOBACZYC NAD
        KLADKA WISI SZYLD ZADKŁADU.JAK BYŚ CHCIAŁ NUMER TEL TO NAPISZ POSZUKAM.
    • Gość: ??? Re: Fryzjer-pasemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:56
      A ja może nie na temat,ale szukam dobrej pralni chemicznej,gdzie panie są
      kompetentne,miłe ,znają się na swojej robocie,nie oddają rzeczy z plamami i
      gdie nie wszystko jest na odpowiedzialnośc klienta.Bo w Auchanie to pożal się
      Boże...Co sądzicie o pralni w Careufour? bo to chyba ta sama firma a na
      Polmozbycie?
    • Gość: julitka Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 12.03.07, 22:25
      A ja chodze od ponad 3 lat do pani Justyny, pracowała w Auchanie, a od 1,5 roku
      pracuje na podgórnej. Jestem z niej bardzo zadowolona, bardzo ładnie robi
      pasemka, sama robie raz same jasne czasami zaproponuje jakąś zmiane. Ma
      dziewczyna pomysły.POLECAM!!!
      • Gość: ona sama Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 14.03.07, 21:31
        julitko czy justyno sama robisz sobie reklame no niezle
        • Gość: julitka Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 15.03.07, 16:25
          jestem klientka justyny, dlatego pisze ze jestem z niej zadowolona i wszystkim
          ja polecam. a skoro uwazasz ze ona robi sobie reklame to grubo sie mylisz i zal
          mi ciebie.
          • Gość: pasemka Re: Fryzjer-pasemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:07
            Polecam fryzjera Evolution w Carrefour.Zrobia takie pasemka jakie sobie zazyczysz;-)
    • Gość: iza Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 15.03.07, 19:46
      hej ja znam fajne miejsce.Sulechów nowo otwarty salon i gabinet koło biedronki
      na oknie sa swietne plakaty byłam tam 3 dni temu super tanio miło
      profesjonalnie.
      • Gość: reklama Re: Fryzjer-pasemka IP: *.centertel.pl 18.03.07, 15:26
        salon w sulechowie z wielkimi plakatami jest tej samej wlascicielki gdzie
        pracuje justyna no niezle sie reklamuja wstyd naprawde chyba ktos pisze dlanich
        te opinie
        • beniaa1 Re: Fryzjer-pasemka 18.03.07, 20:06
          Zawisc ludzka niezna granic! Jak juz ktos napisze, o jakims salonie czy o danej
          osobie, odrazu sa docinki typu:
          • beniaa1 Re: Fryzjer-pasemka 18.03.07, 20:09
            Typu: PISZE SAMA O SOBIE, JAK JEJ NIEWSTYD, albo ROBIA SOBIE REKLAME!!! Ludzie
            wyluzujcie! jest wiele zadowolonych osob z roznych fryzjerow w zielonej, babki
            zaczely pisac akurat o ENZO, widocznie maja powod. Ja tez jestem zadowolona z
            uslug tego salonu!
            • Gość: GOSC Re: Fryzjer-pasemka IP: *.tpn.ceron.pl 18.03.07, 20:19
              JA JESTEM KLIENTKA JUSTYNY I BARDZO SOBIE JA CHWALE I ZAL MI JEST BARDZO KOGOS
              KTO PODSZYWA SIE JAKO; REKLAMA; ZAL MI JEST CIEBIE KOBIETO BO NIE MASZ ODWAGI
              NAPISAC Jak sie nazywasz JA OSOBISCIE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JUSTY I
              POLECAM KAZDEMY SALON FRYZJERSKI ENZO A PRZEDEWSZYSTKIM JUSTYNE BO JEST
              Naprawde dobra w tym co robi --profesjonalistka
      • Gość: gosc Re: Fryzjer-pasemka IP: *.tpn.ceron.pl 18.03.07, 20:48
        salon w sulechowie jak i w zielonej jest super tylko szkoda ze ta szefowa ma
        tak nasrane w łbie
        dobrze ze te w sulech pracuja , bo w zielonej dlugo by niepociagnely. az dziw
        ze te dwie (asia i justyna) jeszcze tam wytrzymuja. ale i tak doszly mnie
        sluchy ze justyna bedzie sie zwal. i dobrze bo kto by z taka wariatka by
        wytrzymałjusta 20:38:00
        dobrze ze te w sulech pracuja , bo w zielonej dlugo by niepociagnely. az dziw
        ze te dwie (asia i justyna) jeszcze tam wytrzymuja. ale i tak dozly mnie sluchy
        ze justyna bedzie sie zwalniac
        justa 20:38:12
        moze tak ta koncowke
    • Gość: klientka Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 18.03.07, 21:04
      zal mi tej justyny tempa.i tych fryzjerek tez czy to sulechów czy to zielona
      one sa siebie warte.justyna robi sobie reklama co tak mało klientów?niepogrążaj
      sie dziewczyno robisz z siebie nienormalna.a co do salonów to maja naprawde
      dobra opinie!
      • Gość: on Re: Fryzjer-pasemka IP: *.ztpnet.pl 18.03.07, 21:07
        no o dziewczynach słyszałem dobre słowa gorzej z ta szefowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka