aluksaj 03.04.07, 23:44 Bardzo proszę o informacje , gdzie w Zielonej Górze znajduje się GROTA SOLNA i opinię na ten temat. Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lens Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.07, 09:11 Grota na osiedlu przy Strumykowej: oaza.zgora.pl/default.asp?id=5&mnu=5 Chadza tam moja mama z kolezankami, ogolnie chwala sobie kobietki takie wdychanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Grota solna lub jaskinia solna 04.04.07, 19:01 W Biosporcie też chyba jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.max.com.pl 26.04.07, 11:14 www.biosport.zgora.pl Cenik w tej chwili nieaktualny - bedzie zaktualizowany na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaa Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:09 Ja najczęściej chodzę do Groty Solnej koło Urzędu Pracy!!!!!!!! <ul. Wyspiańskiego> Jest tam naprawde super, wszystko nowiutkie i sprawne!!!!(super klimat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza069 Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.centertel.pl 04.04.07, 23:00 Daj spokój! Byłam tam dwa razy - pierwszy i ostatni! Nie mam ochoty załapać grzyba albo jakiegoś innego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aluksaj Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:55 czy masz na myśli wszystkie groty solne? i nie masz zamiaru już odwiedzać żadnej? czy piszesz o tej konkretnej na Wyspiańskiego? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ika317 Re: Grota solna lub jaskinia solna 13.04.07, 17:33 Ja byłam w Bio-sporcie i na Strumykowej. Niby wszystko ok., tylko nie rozumiem, skąd ta róznica w cenie. Bio-sport - 6zł, Strumykowa - 15zł. Ta grota w Bio-sporcie wygląda mi już na trochę "wysłużoną". Ta na Strumykowej dość "nowa". Ale trudno powiedzieć, czy któraś ma lepsze działanie. Choć muszę przyznać, że po jednej wizycie na Stumykowej przeszedł mi dziesięciotygodniowy kaszel. Ale to mógł być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Grota solna lub jaskinia solna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:38 Tego co jest w Biosporcie nie odważyła bym się nazwać grotą solną :( Polecam grote solna na Strumykowej. Poza ciekawą aranżacją miejsca - do złudzenia przypominającą prawdziwą grotę - jest mały ciek wodny i miejsce do zabawy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś