Dodaj do ulubionych

Staniszewski w Polsat Sport!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.07, 17:33
Co ja widzę! Pan Marek uciekł z Radia Zachód. Mam nadzieję, że odnajdzie się w
Polsacie. I znów szefostwo Radia Zachód nie potrafiło zatrzymać wartościowego
pracownika. Gratuluję Panie Marku i trzymam kciuki. W parkingu jest pan dużo
lepszy niż Lorek. Hej, hej Falubaz!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Staniszewski w Polsat Sport! IP: *.ztpnet.pl 09.04.07, 19:05
      Najpierw się zorientuj w temacie - a potem pisz. Nie będziesz pleść farmazonów.
      • Gość: jogi Re: Staniszewski w Polsat Sport! IP: 80.50.165.* 09.04.07, 19:52
        Szkoda, że Radio Zachód rezygnuje z takich ludzi jak pan Staniszewski. Nowe
        władze rozgłośni chyba niewiele wiedzą na temat sportu.
        • Gość: jol Re: Staniszewski w Polsat Sport! IP: *.zacisze.zgora.pl 10.04.07, 14:46
          taa..szczegolnie ze pan marek jest kumplem wszytskich i jak trzeba skrytykowac
          sportowca to plecie glodne kawalki..ot fachowe dziennikarstwo w stylu
          propangandzistow a la kawicki...naprawde fachowosc i bezstronnosc pana
          staniszewskiego jest godna pozazdroszczenia...
        • mix300 Re: Staniszewski w Polsat Sport! 13.04.07, 14:27
          buahahahaaa!!!
          • Gość: moc Re: Staniszewski w Polsat Sport! IP: *.ztpnet.pl 13.04.07, 23:49
            Staniszewskiego wykończył Białogłowy czyt. marek Jankowski, który niebawem żle
            skończy, bo nie ma szacunku do ludzi! To jest Krupa bis!, ale wduzo gorszym
            wydaniu! Już niebawm w jego sprawie ukażą się listy protestacyjne pracowników
            radia miejskiego!Ten cynik, i moralnie zdegenerowany, omczym opowiada w
            Kotłowni była żona, nie lubi ludzi....
            • Gość: henry Re: Staniszewski w Polsat Sport! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:42
              Z tego co wiem pan Staniszewski nie przeszedł do Polsat Sportu tylko wyjątkowo
              pod nieobecność Tomasza Lorka robił reporterkę w parkingu. Nienawidzi sie z
              Białogłowym i dlatego go tam nie ma. Z tego co wiem, Białogłowy jest teraz
              szefem sportu w Radiu Zielona Góra i Radiu Zachód. Słucham jednego i drugiego
              radia i powiem, że braku Staniszewskiego nie odczułem.
            • mix300 Re: Staniszewski w Polsat Sport! 16.04.07, 08:30
              ...hm...jad Ci sie ulał...Czyżby oberwało się w pracy za brak profesjonalizmu?
              A wygiąganie wątku byłej żony, jakkolwiek byłaby dla ciebie wiarygodna, jest
              żenujące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka