zaienteresowany 06.06.07, 13:46 jezeli ktos robi dziewczynie dziecko i jak sie o tym dowiaduje to kaze jej usunac i w dodatku jest policjantem czy sa jakies paragrafy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: usuniecie IP: *.ms.gov.pl 06.06.07, 15:35 bycie policjantem, nie ma tu nic do rzeczy, to jest podżeganie do aborcji i jest przestępstwem powszechnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:27 to niech sobie obetnie przy okzaji jak każe dziecko zabijac. a taki policjant może stracic prawo wykonywania zawodu poprzez nakłanianie do przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruuu... Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:07 a co z księdzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 10:16 ale ze jak??? gdzie to zglosic.. ten skurczynbyk powinien wyleciec z pracy w trybie natychmiastowym.. a moze oglosic na forum kto to taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: usuniecie IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 10:43 dawaj, jestesmy spragnieni krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:09 Dajcie IM spokój. To jest sprawa między tymi dwojga ludźmi. Niech każdy zajmie się swoim życiem a nie wtrąca w innych sprawy tym bardziej, że takimi postami wywołuje niepotrzebną burzę, których już dość było w tym przypadku a po których póki co nastała cisza - jak widać do chwili kiedy KTOS (nieproszony zupełnie) "zapragnął" wcisnąć nos w nie swoje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 11:12 jak dajcie mu spokoj?? ty tez jestes z policji?? przeciez tu chodzi o nakłanianie do przestepstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:32 Może spróbujcie nagrać ten fakt na "urządzenie rejestrujące" i idźcie z tym do prokuratury. Co do publikacji na forum - to zawsze zdążysz zrobić. A narazie powstrzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:29 Jeżeli mieliby sie zdecydować pójść do prokuratury, to nie tej w naszym mieście!!Polecam inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:49 Czytaj ze zrozumieniem. Daj IM swiety spokoj a nie tylko JEMU, gdyż ONA również nie życzy sobie takich numerow na forum a jak bedzie chciala to sama to zgłosi w odpowiednim miejscu. Poza tym, jeśli ONA zaprzeczy wszystkiemu w ewentualnych zeznaniach na darmo się tutaj gorączkujesz, bo to ONA jak już byłaby głównym świadkiem prokuratury a bez JEJ obciążających zeznań sprawa po prostu padnie na łopatki a Ty choćbyś nie wiem co będziesz musiał poznać gorzką prawdę, że "z g...bata nie ukręcisz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:54 jedna madra osoba sie na tym forum znalazla!!To jest ich sprawa,wlasciwie jej! Jak chce tak bardzo to niech urodzi to dziecko,przeciez nikt sila aborcji nie zrobi,poza tym dziewczyna mogla myslec wczesniej,chyba wie z jakimi konsekwencjami wiaze sie sex??!!A to ze facet namawia do aborcji...rozne rzeczy ludzie mowia w roznych sytuacjach,bycie policjanem nie ma tu zadnego znaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 12:14 bycie policjanem nie ma tu zadnego znaczenia??? a kto jak sie dostal do policji przysiegal przestrzegac prawa ???!!!! co ty tu wypisujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:54 co ja wypisuje??w tym momencie przede wszystkim jest facetem,ktory nie chce miec dziecka z jakas laska a nie policjantem!!Nie znam dokladnie sytuacji,nie wiem co ich laczy,ale na pewno z jego strony to nie wielka milosc,skoro ja do tego namawia!Ty bylbys z kims dla zasady?Zycze ci zebys sam musial kiedys stanac przed tego typu dylematem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 13:37 zyczysz mi zebym sam musial kiedys stanac przed tego typu dylematem!! ale niby za co ma mnie to spotkac? za to ze jestem oburzony ze ktos naklania dziewczyne do aborcji a dodatkowo ten ktos jest policjantem... koles wlepia mandaty bo ktos przeklina na ulicy bo pluje w miejscu publicznym czy w inny sposob lamie prawo a sam naklania do morderstwa... to jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:54 Dalsza dyskusja z Toba nie ma sensu!Nie podajesz zadnych konkretow,a moze ta dziewczyna chciala go zlapac na dziecko,moze go oszukala w tej kwesti?Dziwi mnie ze facet nie potrafi zrozumiec drugiego faceta!No i jeszcze jedno,za co pewnie zaraz zostane mocno skrytykowana:usuniecie ciazy powinno byc decyzja zainteresowanych i jesli ktos chce to zrobic powinien miec do tego prawo!! Oczywiscie nie mowie ze powinno sie kogos do tego zmuszac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: usuniecie IP: *.tpnet.pl 07.06.07, 16:42 Jeżeli ktoś jest świadkiem przestępstwa (lub nawet próby jego usiłowania) POWINIEN POWIADOMIĆ ODPOWIEDNI ORGAN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opps aborcja IP: *.bulldogdsl.com 07.06.07, 14:01 hole hola pierwsza uwaga: on jej nie zrobil dziecka tylko wspolnie je zrobili!! dziecko robi sie w momecnie jak dwoje ludzi chce i pragnie dziecka, moze on jej nie zrobil tylko ona sobie zafundowala bez uzgodnienia z nim?? sprawa pomiedzy nimi nie potrzbuje wtracania osob trzecich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 14:02 skompromitowalas sie juz na maxa... zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 14:09 tu nie chodzi kto komu zrobil dziecko tylko o to ze stroz prawa naklania do lamania tego prawa... mam wrazenie ze odpisuja tu tylko sami policjanci ktorzy probuja ukrecic leb calej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:03 A ja mam nieodparte wrażenie, że jesteś osobą, którą własnie ONA też swego czasu bardzo potrzebowała...więc powiedz: GDZIE Ty wtedy byłeś? Łatwo jest oceniać innych w momencie kiedy chce się zapomnieć o wypowiadanych przez siebie słowach, które swego czasu JĄ ogromnie raniły, a które z pewnością byłyby też niezła pożywką tematyczną takiego forum! Nie lubisz kiedy ktoś wtrąca sie w Twoje życie i Twoje sprawy, więc uszanuj JEJ decyzję, że ONA nie chce aby rozmawiano na forum o JEJ życiu, JEJ takim a nie innym wyborze obecnie już byłego partnera, losach - jakby nie było - ICH jeszcze nienarodzonego dziecka. Tak jak wpomniałam wcześniej, jest to niepotrzebnne rozgłaśnianie sprawy, która i tak nie zakończy się żadnym wyrokiem sądu a kwestię moralności zostawmy każdemu z nas (bez względu na rodzaj wykonywanej pracy) do osobistej refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq art. 152 § 2 i 3 kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:05 za nakłanianie grozi kara pozbawienia wolności do lat 3, a "gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 20:30 nie jestem az tak wtajemniczony w ta sytuacje jak zaznajomiona.. bardziej mi zalezalo na wypowiedzi jaka wpisal wq zaznajomiona, troszeczke zbyt podeszlas do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 20:30 nie jestem az tak wtajemniczony w ta sytuacje jak zaznajomiona.. bardziej mi zalezalo na wypowiedzi jaka wpisal wq zaznajomiona, troszeczke zbyt osobiscie podeszlas do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:03 Zaznajomiona - bardzo dobrze podeszłaś do tematu! Ciekawe, że tak ludzie skorzy są do ferowania wyroków w nie swoich sprawach i nie znając dobrze tematu. Ta dziewczyna - pewnie dorosła, jest także za siebie odpowiedzialna i zadecyduje właściwie sama, bo to ona ma najwięcej do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 07:07 Rozumiem, że jak już uzyskałeś oczekiwaną przez Ciebie odpowiedź jesteś w pełni usatysfakcjonowany i nie będziesz dalej drążył tego tematu na forum, tym bardziej, że jak sam zauważyłeś nie jesteś tak bardzo wtajemniczony w tę sytuację jak ja. Z góry dziękuję w JEJ imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś