06.06.07, 13:46
jezeli ktos robi dziewczynie dziecko i jak sie o tym dowiaduje to kaze jej
usunac i w dodatku jest policjantem czy sa jakies paragrafy na to???
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: usuniecie IP: *.ms.gov.pl 06.06.07, 15:35
      bycie policjantem, nie ma tu nic do rzeczy, to jest podżeganie do aborcji i
      jest przestępstwem powszechnym
    • Gość: alka Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:27
      to niech sobie obetnie przy okzaji jak każe dziecko zabijac. a taki policjant
      może stracic prawo wykonywania zawodu poprzez nakłanianie do przestepstwa.
      • Gość: fruuu... Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:07
        a co z księdzami?
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 10:16
      ale ze jak??? gdzie to zglosic.. ten skurczynbyk powinien wyleciec z pracy w
      trybie natychmiastowym..
      a moze oglosic na forum kto to taki...
      • Gość: izka Re: usuniecie IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 10:43
        dawaj, jestesmy spragnieni krwi
        • Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:09
          Dajcie IM spokój. To jest sprawa między tymi dwojga ludźmi. Niech każdy zajmie
          się swoim życiem a nie wtrąca w innych sprawy tym bardziej, że takimi postami
          wywołuje niepotrzebną burzę, których już dość było w tym przypadku a po których
          póki co nastała cisza - jak widać do chwili kiedy KTOS (nieproszony
          zupełnie) "zapragnął" wcisnąć nos w nie swoje sprawy.
          • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 11:12
            jak dajcie mu spokoj?? ty tez jestes z policji?? przeciez tu chodzi o
            nakłanianie do przestepstwa..
            • Gość: zgorzanin Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:32
              Może spróbujcie nagrać ten fakt na "urządzenie rejestrujące" i idźcie z tym do
              prokuratury. Co do publikacji na forum - to zawsze zdążysz zrobić. A narazie
              powstrzymaj się.
              • Gość: doswiadczony Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:29
                Jeżeli mieliby sie zdecydować pójść do prokuratury, to nie tej w naszym
                mieście!!Polecam inne :)
            • Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:49
              Czytaj ze zrozumieniem. Daj IM swiety spokoj a nie tylko JEMU, gdyż ONA również
              nie życzy sobie takich numerow na forum a jak bedzie chciala to sama to zgłosi
              w odpowiednim miejscu. Poza tym, jeśli ONA zaprzeczy wszystkiemu w ewentualnych
              zeznaniach na darmo się tutaj gorączkujesz, bo to ONA jak już byłaby głównym
              świadkiem prokuratury a bez JEJ obciążających zeznań sprawa po prostu padnie na
              łopatki a Ty choćbyś nie wiem co będziesz musiał poznać gorzką prawdę, że "z
              g...bata nie ukręcisz".
          • Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:54
            jedna madra osoba sie na tym forum znalazla!!To jest ich sprawa,wlasciwie jej!
            Jak chce tak bardzo to niech urodzi to dziecko,przeciez nikt sila aborcji nie
            zrobi,poza tym dziewczyna mogla myslec wczesniej,chyba wie z jakimi
            konsekwencjami wiaze sie sex??!!A to ze facet namawia do aborcji...rozne rzeczy
            ludzie mowia w roznych sytuacjach,bycie policjanem nie ma tu zadnego znaczenia!
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 12:14
      bycie policjanem nie ma tu zadnego znaczenia??? a kto jak sie dostal do policji
      przysiegal przestrzegac prawa ???!!!!
      co ty tu wypisujesz....
      • Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:54
        co ja wypisuje??w tym momencie przede wszystkim jest facetem,ktory nie chce
        miec dziecka z jakas laska a nie policjantem!!Nie znam dokladnie sytuacji,nie
        wiem co ich laczy,ale na pewno z jego strony to nie wielka milosc,skoro ja do
        tego namawia!Ty bylbys z kims dla zasady?Zycze ci zebys sam musial kiedys
        stanac przed tego typu dylematem!!
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 13:37
      zyczysz mi zebym sam musial kiedys stanac przed tego typu dylematem!! ale niby
      za co ma mnie to spotkac? za to ze jestem oburzony ze ktos naklania dziewczyne
      do aborcji a dodatkowo ten ktos jest policjantem... koles wlepia mandaty bo
      ktos przeklina na ulicy bo pluje w miejscu publicznym czy w inny sposob lamie
      prawo a sam naklania do morderstwa... to jest chore
      • Gość: DARIA Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:54
        Dalsza dyskusja z Toba nie ma sensu!Nie podajesz zadnych konkretow,a moze ta
        dziewczyna chciala go zlapac na dziecko,moze go oszukala w tej kwesti?Dziwi
        mnie ze facet nie potrafi zrozumiec drugiego faceta!No i jeszcze jedno,za co
        pewnie zaraz zostane mocno skrytykowana:usuniecie ciazy powinno byc decyzja
        zainteresowanych i jesli ktos chce to zrobic powinien miec do tego prawo!!
        Oczywiscie nie mowie ze powinno sie kogos do tego zmuszac!!
        • Gość: zgorzanin Re: usuniecie IP: *.tpnet.pl 07.06.07, 16:42
          Jeżeli ktoś jest świadkiem przestępstwa (lub nawet próby jego usiłowania)
          POWINIEN POWIADOMIĆ ODPOWIEDNI ORGAN!!!
    • Gość: opps aborcja IP: *.bulldogdsl.com 07.06.07, 14:01
      hole hola pierwsza uwaga: on jej nie zrobil dziecka tylko wspolnie je zrobili!!
      dziecko robi sie w momecnie jak dwoje ludzi chce i pragnie dziecka, moze on jej
      nie zrobil tylko ona sobie zafundowala bez uzgodnienia z nim?? sprawa pomiedzy
      nimi nie potrzbuje wtracania osob trzecich
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 14:02
      skompromitowalas sie juz na maxa... zamilcz
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 14:09
      tu nie chodzi kto komu zrobil dziecko tylko o to ze stroz prawa naklania do
      lamania tego prawa... mam wrazenie ze odpisuja tu tylko sami policjanci ktorzy
      probuja ukrecic leb calej sprawie
      • Gość: zaznajomiona Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:03
        A ja mam nieodparte wrażenie, że jesteś osobą, którą własnie ONA też swego
        czasu bardzo potrzebowała...więc powiedz: GDZIE Ty wtedy byłeś? Łatwo jest
        oceniać innych w momencie kiedy chce się zapomnieć o wypowiadanych przez siebie
        słowach, które swego czasu JĄ ogromnie raniły, a które z pewnością byłyby też
        niezła pożywką tematyczną takiego forum! Nie lubisz kiedy ktoś wtrąca sie w
        Twoje życie i Twoje sprawy, więc uszanuj JEJ decyzję, że ONA nie chce aby
        rozmawiano na forum o JEJ życiu, JEJ takim a nie innym wyborze obecnie już
        byłego partnera, losach - jakby nie było - ICH jeszcze nienarodzonego dziecka.
        Tak jak wpomniałam wcześniej, jest to niepotrzebnne rozgłaśnianie sprawy, która
        i tak nie zakończy się żadnym wyrokiem sądu a kwestię moralności zostawmy
        każdemu z nas (bez względu na rodzaj wykonywanej pracy) do osobistej
        refleksji.
    • Gość: wq art. 152 § 2 i 3 kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:05
      za nakłanianie grozi kara pozbawienia wolności do lat 3, a "gdy płód osiągnął
      zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej,
      podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8"

• Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 20:30
      nie jestem az tak wtajemniczony w ta sytuacje jak zaznajomiona.. bardziej mi
      zalezalo na wypowiedzi jaka wpisal wq
      zaznajomiona, troszeczke zbyt podeszlas do tematu
    • Gość: zainteresowany Re: usuniecie IP: 212.244.93.* 07.06.07, 20:30
      nie jestem az tak wtajemniczony w ta sytuacje jak zaznajomiona.. bardziej mi
      zalezalo na wypowiedzi jaka wpisal wq
      zaznajomiona, troszeczke zbyt osobiscie podeszlas do tematu
      • Gość: Miłka Re: usuniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:03
        Zaznajomiona - bardzo dobrze podeszłaś do tematu! Ciekawe, że tak ludzie skorzy
        są do ferowania wyroków w nie swoich sprawach i nie znając dobrze tematu. Ta
        dziewczyna - pewnie dorosła, jest także za siebie odpowiedzialna i zadecyduje
        właściwie sama, bo to ona ma najwięcej do powiedzenia.
      • Gość: zainteresowana Re: usuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 07:07
        Rozumiem, że jak już uzyskałeś oczekiwaną przez Ciebie odpowiedź jesteś w pełni
        usatysfakcjonowany i nie będziesz dalej drążył tego tematu na forum, tym
        bardziej, że jak sam zauważyłeś nie jesteś tak bardzo wtajemniczony w tę
        sytuację jak ja. Z góry dziękuję w JEJ imieniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka