Dodaj do ulubionych

Szukam nowych znajomych

21.07.07, 19:32
Mam 27 lat lat i jakoś ostatnio pusto się zrobiło wokół mnie. Szczególnie brakuje mi ludzi, posiadajacych pasje, ciekawe hobby, bo ze mnie straszna nudziara sie zrobiła i brakuje mi motywacji do czegokolwiek.
Krótko o mnie: lubię zwierzaki, nie jem mięsa oprócz drobiu, lubię wyjść do baru na piwko, zatańczyć(chociaż na długie maratony jestem za stara :-)), posłuchać muzy (rnb, rock i remixy różnych gatunków muzyki), lubię połazić po sklepach, marzę o podróżach, szczególnie do krajów anglojęzycznych...
NIe jestem singielką więc do samotnych facetów raczej nie będę odpisywać, ale mogą być parki jak najbardziej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. Re: Szukam nowych znajomych IP: 80.53.41.* 22.07.07, 01:05
      zajebiaszczo...
    • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 07:23
      generalnie to nudna jesteś i nie masz żadnej ciekawej pasji, więc się
      chcesz "przykolegować" do kogoś kto ją ma. zamiast tego proponuję nie marzyć o
      podróżach, a zacząć podróżować, jak brakuje na to finansów to weź dodatkową
      pracę i wszystkie te pieniądze odkładaj na podróże,które kształcą i radują, a w
      trakcie wyjazdów poznasz wielu ciekawych ludzi. pozdrawiam.
      • szukajaca6 Re: Szukam nowych znajomych 23.07.07, 09:03
        Tak wogóle to tekst Ingi jest chyba najlepszy
        "generalnie to nudna jesteś i nie masz żadnej ciekawej pasji, więc się
        > chcesz "przykolegować" do kogoś kto ją ma"

Twoje relacje z ludźmi na codzień też mają taki charakter? Czy poprostu chciałaś sobie zafundować dobry początek dnia z wyższą samooceną?

Ludzie....normalnie żałosne. Nie jestem pierwszą co to szuka ciekawych ludzi na necie, tylko poprostu zrobiłam błąd, ze zrobiłam to tu, na tym zadufanym zielonogórskim forum...
    • Gość: ;-) Re: Szukam nowych znajomych IP: 195.47.201.* 23.07.07, 08:41
      niestety Inga ma troche racji... zamiast szukac kogos z pasja najpierw znajdz
      swoja... no chyba ze chcesz sie od kogos pasja zarazic. a marzenia o podrozach
      trzeba zaczac realizowac.
      ...a jesli jestes znudzona..to chyba jednak jestes singielka tylko jeszcze o
      tym nie wiesz.
      pozdrawiam
      • szukajaca6 Re: Szukam nowych znajomych 23.07.07, 08:55
        DZiękuję Wam za Wasze zajebiście sympatyczne odpowiedzi, nie służące właściwie nikomu prócz Wam. Dobrze chociaż, ze Wy jesteście całkowicie poukładani i posiadacie mnóstwo prawdziwych przyjaciół. Gratuluję, że Wasze życie nie ułożyło się tak jak moje, kiedy to faktycznych przyjaciół poznaje się w biedzie, a motywacja do czegokolwiek ustępuje zdołowaniu.
        Jeszcze raz dzięki. NIe będę juz zawracać tu głowy, bo przecież nie od tego jest internet ....(??!!)
        • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:17
          no właśnie te szczere odpowiedzi mają służyć Tobie moja droga, chyba że wolisz
          teksty typu "jesteś superaśna, jesteś wspaniała, skoczymy razem zrobić coś
          fascynującego czyli połazić po sklepach i pooglądać ciuchy"?. chciałam (i
          odnoszę wrażenie że gość ? także), dać ci do zrozumienia, żebyś poszukała
          najpierw sama siebie i sama z sobą się zaprzyjaźniła i żebyś znalazła i
          realizowała SWOJĄ pasję , a nie czyjąś. a że podróże są wspaniałą pasją, to ja
          sowim życiem potwierdzam,wiem jak wielu świetnych ludzi na róznych trasach
          spotykam. niektórych tylko na chwilę, tylko na jedna podróż, ale lepsze ciekawe
          towarzystwo na kilka, kilkanaście dni, niż nudziarskie na całe życie. pozdrawiam
          • szukajaca6 Re: Szukam nowych znajomych 23.07.07, 10:12
            1. NIe zadałam tutaj pytania " Myślicie, ze jestem fajna?"

2. Nikt mi nie będzie mówił jak się szuka znajomych. Doskonale wiem, że najciekawszych ludzi poznaje sie przypadkiem, ale w życiu są rózne chwile i nie tylko ja, tym sposobem szukam kogoś

3. I nawet jakbym była, według Twego osądu (na podstawie paru zdań) nudną panienką łażącą po sklepach to nic Ci do tego, zajmij się swoim, ciekawszym życiem. Jak bedę chciała to sobie nawet skrobnę "szukam kogoś kto pomoze mi znależć czerwone buciki do mojej czerwonej sukienki". tak więc: nie Twój poziom- nie angażuj się

4. I jeszcze raz powtarzam, wątku tego nie napisałam w celu "przykolegowania się" aby wykorzystać kogoś i jego pasję....całkowicie bezsensowne wnioski wysnuwasz....
            • Gość: inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:32
              racja, nie mój poziom- na szczęście.
              • Gość: wq Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 11:30
                nie twoj, bo normalnie w swiecie piep.rzysz głupoty..
                umów sie na jakas walke w kisielu, a nie lecz swoich kompleksów kosztem innych
                • Gość: inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 11:49
                  głodnemu chleb na myśli...mnie to nigdy nie interesowało.
          • szukajaca6 Re: Szukam nowych znajomych 23.07.07, 10:18
            A co do "gościa :-)"

he he...dobre! Założyłam tylko wątek "szukam nowych znajomych" a przy okazji znalazłam psychologa! Na podstawie kilku dniach zasugerowano mi błyskotliwą myśl! Że chyba tak naprawdę to co? Mój facet mnie nie kocha czy co? Czy nie powinniśmy być razem?
            Ludzie, nie macie zielonego pojęcia o czyimś życiu to nie wypisujcie głupot! Całkiem logicznym według mnie powodem może być to, że żona faceta, który pracuje za granicą moze czuć sie troche samotna, czyż nie? "Dobre duszyczki"?
            • Gość: my Re: Szukam nowych znajomych IP: 195.47.201.* 23.07.07, 10:45
              zadajesz tak wiele pytan (5?) a niby nie oczekujesz naszych glupich odpowiedzi.
              Ale tak naprawde nikt Cie tutaj nie ocenia no bo niby jak to mozliwe przez net.
              Zyczymy Ci wielu wspanialych podrozy no i pasji co urozmaici zycie. Wszystkim
              tego zyczymy. pozdrawiamy i milego dnia
    • roksana.e Re: Szukam nowych znajomych 23.07.07, 11:10
      Ludzie skąd w was tyle jadu ,wasze wypowiedzi świadczą o waszym poziomie
      Jaką frajde macie z tego że popsujeie komuś humor swoimi wstrętnymi uwagami
      i osądami.
      szukająca6 mam nadzieje że to tylko margines naszej populacji, a TY znajdziesz to czego szukasz
      Pozdrawiam
    • Gość: Azja do szukajacej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:01
      Moja droga jak sie nudzisz i lubisz zwierzaki,...proponuje zupelnie serio
      abys zajela sie poszukiwaniem dobrego domu dla Nuki(watek na forum).
      Warto czasem zrobic cos dla innych..
      zobaczysz jak to korzystnie dziala..
      powodzenia
      • szukajaca6 Re: 23.07.07, 17:45
        Hm....wyobraź sobie, ze nie pozostałam bierna jeśli chodzi o sprawę tej psiny, a Twoja wypowiedź rozumiem jest czynieniem dobra w stosunku do mnie ....

Co do wypowiedzi powyżej, odnośnie moich pięciu pytań. Są to pytania RETORYCZNE. Proponuję zajrzeć do jakiejś encyklopedii i wszystko będzie jasne.

Kurcze, naprawdę, trudno mi uwierzyć w Wasze reakcje....Czy ja napisałam, że mam męża ale mi się znudził i chce go zdradzić? Albo, ze to ja zabiłam Nukę, że mnie tak pojechaliscie?? Co jest z Wami?? Na codzień też jesteście tak sympatyczni?? Ale założę sie, że w kosciele bywacie...dobrze, że nie chodzę do koscioła- nie muszę stać koło takich typów...
        Często zagladałam na to forum, ale chyba dziś jest ten ostatni raz. Proponuję opiekunom tego forum zaznaczyć, że wątki o zabarwieniu emocjonalnym nie są tu mile widziane.
        "Roksana" i "wq" DZięki za ciekawy wypowiedź. Są jeszcze normalni LUDZIE...
        • Gość: Kasia Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:01
          Najbardziej nerwowa to chyba jesteś Ty w tych postach. Ludzie po prostu chcą dać
          Ci do zrozumienia, że nie znajdziesz tu nowych znajomych z tymi
          "zainteresowaniami" o których pisałaś, bo dlaczego miałabyś być interesującą
          osobą? o czym z Tobą rozmawiać? o drobiu? sklepach? o marzeniach?
          A wskazówka tylko jedna: zacznij wątek z interesującym Cię tematem to może
          znajdziesz pokrewne dusze. Wcale nie chcę Cię urazić tylko, moim zdaniem,
          nieciekawie zaczęłaś ten wątek - gdyby było w nim coś godne uwagi, to i posty
          byłyby inne.
          • szukajaca6 Re: 23.07.07, 19:21
            NIe, no nie mogłam sie powstrzymać....nie, kochanie, nie trzeba rozmawiać o drobiu, sklepach, chociaż zależy w jaki sposób- nie ważny jest temat- ważne czy rozmawiasz z inteligentną osobą. A dlaczego to marzenia miałyby być nudnym tematem rozmowy? NIgdy nie rozmawiałas z nikim o swoich marzeniach? Czy rozmowa o podróżach jest według Ciebie naprawdę tak mało interesująca??
            O sklepach? CZemu nie? Ale nie "w którym sklepie kupię najlepszy balsam wyszczuplająco-ujędrniający" (co chyba ty miałas na myśli) tylko, że np. "Zielona Góra się nie rozkreca według mnie-nie opłaca się rozkręcać sojego interesu", tak samo jak nie opłaca sie chyba pisać na zielonogórskim forum.
            Zaczęłam nieciekawie watek. A! To o to taki najazd na mnie. A to sorry, zrobiłam to spontanicznie, szybko i nie chciałam sie rozpisywać...
            Rozumiem "delikatne" uwagi, ale chyba troche przesadzacie.

Delikatna uwaga dla WAS: nie oceniajcie pochopnie drugiej osoby.A Nawet jakbym posiadała bardzo niskie IQ zasługuję na szacunek
            • Gość: Vlad.H. Kobieto jestes nudna IP: 80.53.41.* 23.07.07, 21:28
              szukasz kogos kto wymysli ci sposob na zycie, jesli ktos ci zwraca uwage ze nie
              powinnas przychodzic z pozycja typowo roszczeniowa to sie jeszcze unosisz -
              jesli o mnie chodzi to sama wystawiasz sobie laurke - jestes zwykla lajza:
              rtfm.killfile.pl/#lajzaplonk!
    • Gość: mati Re: Szukam nowych znajomych IP: *.ztpnet.pl 23.07.07, 23:45
      no wybacz przesadzasz bo jesli Ty twierdzisz ze np "wq" napisal madrze i
      ciekawie to widac jakiego typu posty Cie interesuja. Moga byc bez tresci byle
      by bronily Twoja osobe. Moze i napisl on smiesznie ale nic po za tym i chyba
      sam sie zaskoczy ze taka madrosc tam dostrzeglas.
      • Gość: no Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 00:30
        Szukająca chyba jednak masz coś z garem-może pokrywka spadła, nie używaj
        tu "wyszukanych" pojęć pseudo-psychologicznych zaczerpniętych z poradnika dla
        gospodyń domowych, a jeśli już musisz tej mantry używać, to katuj nią swoją
        sąsiadkę; jakaś moda, jakieś zidiocenie wszędzie te: "nie
        oceniaj", "samoocena", samowybrandzlowanie pod prysznicem"
        • Gość: szukajaca6 Re: IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.07, 09:36
          ok. NIech Wam będzie! MOim zamiarem nie było w ten sposób rozwijać wątku, ale chyba ma sie człowiek prawo wkurzyć, kiedy zakładajac zwykły, może i nieciekawy wątek, spotyka sie z mało kulturalną krytyką. BO CZY TAKA NIE BYŁA?? POWIEDZCIE JESZCZE RAZ CZY TO BYŁO OK? Jeśli ktoś uważa, że jestem nudna to poprostu proszę nie odpisywać albo skasować wątek. PO co te wszystkie epitety w moją stronę? A ja odpisuję, bo mam prawo bronić swego zdania.
          CZy ja kogos uraziłam tematem?? Przecież tu nie chodzi o to, kto tu jest mądry , nudny czy nie! Opamiętajcie sie, ludziska!
          • twoj.doktor1 Re: 24.07.07, 10:12
            trojkąciki ci się marzą to idź na jakieś branzowe forum czy portale !!

• twoj.doktor1 Re: 24.07.07, 10:12
              szukajaca 6 napisała:

> NIe jestem singielką więc do samotnych facetów raczej nie będę odpisywać, ale
              mogą być parki jak najbardziej.
    • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 10:22
      SZUKAJąCA...... ale buraki w tej Zielonej Górze.... jestem z Nowej Soli. Może
      wspólnie sie ponudzimy.....albo pomarzymy, połazimy po sklepach......itd.
      Skoczymy na browarka. Nie przejmuj sie zakompleksionymi miastowymi blacharami
      typu Inga i zimnymi łokciami w beemach którzy wyżej sr....ja niż d...pę maja.
      Leczą swoje niskie poczucie wartości publicznie ubliżając innym. krwiopijcy.
      Tylko w ten sposób czują sie TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACY WIELCY. A de facto
      to nic nie warci ignoranci i egoiści. Pozdr. I daj znać.
      • Gość: ojciec Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:27
        " połazimy po sklepach......itd."
        no właśnie, poprzymierzacie ciuszki, pooglądacie zajefajne kosmetyki,
        nakręcicie loczki z blond włosków,haha....
        a książkę to kiedy ostatnio czytałyście? pewnie w szkole lekturę. Boże chroń
        mojego syna przed takimi lalami.
        • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 10:42
          a no jestem w trakcie czytania "Bóg urojony"np. Oprócz tego "Zycie Pi".... A Ty
          ojczulku co ciekawego ostatnio czytałeś??? A czy to coś nienormalnego chodzić po
          sklepach i kupować ubrania?HMM..Rozumiem ,że ty chodzisz w listku figowym i
          myjesz się tylko wodą.... wyglądasz jak Robinson Cruzoe bo przecież NIE WIESZ
          CO TO PIANKA DO GOLENIA. A córek nie mam. Więc spokojna twoja rozczochrana (bo
          przecież po sklepach nie chodzisz i nie masz szamponu w domu- nowinki
          kosmetyczne są ci obce......)
      • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:30
        takaja77 napisała:"Nie przejmuj sie zakompleksionymi miastowymi blacharami
        typu Inga i zimnymi łokciami w beemach którzy wyżej sr....ja niż d...pę maja.
        Leczą swoje niskie poczucie wartości publicznie ubliżając innym. krwiopijcy"
        ten cytat to tak a propos kto komu ubliża.oj dziewczynko żal mi ciebie. życzę
        fascynującej przyjaźni polegającej na nudzeniu, ojjj hobby godne
        pozazdroszczenia.
        • Gość: m1010100 Re: Szukam nowych znajomych IP: *.ztpnet.pl 24.07.07, 10:58
          Ogólnie dziwna mentalność: nie jesteś zainteresowana/y - nie pisz. Po co gnoić
          ludzi - czerpiecie jakąś chorą satysfakcję z tego? Myślałem, że tu jest więcej
          dorosłych, dojrzałych ludzi niż np. na forum fotka.pl :>
          • Gość: m1010100 Re: Szukam nowych znajomych IP: *.ztpnet.pl 24.07.07, 10:59
            Inga, to nie było skierowane tylko do Ciebie, raczej ogólnie ;)
        • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 10:59
          Nie znam ani autorki postu ani Ingi. Ale wystarczyło, że przeczytałam ten wątek
          i tez uważam, że Inga to burak. Szukająca napisała co jej lezy na sercu a Ty
          wyskoczyłaś ze swoimi śmiesznymi i nędznymi teoriami, matko jaka Ty
          sfrustrowana jesteś. Jeśli te podróże, tylko tyle Cie nauczyły to ja współczuje
          i myślę, że w jakies dziwne miejsca musiałas podróżować jesli tylko tyle z nich
          wyniosłaś. Troche kultury. Ja rozumiem, że jak ktos nie ma ochoty na znajomość
          z szukającą to omija po prostu ten wątek. Co kogo obchodzą inga Twoje buraczane
          wypowiedzi. Sory ale jak dla mnie to jestes prymitywna. Pozdrawiam szukająca i
          życzę jej, żeby trafiła lepiej niz na tym forum.
          • Gość: miszkaigriszka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:43
            Inga jest z tych podróżników, co jak mają przed oczami szwedzki stół, to ładują
            do kieszeni..
            • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:57
              a ty byłaś ze mna i to widziałaś, prawda?
        • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 11:04
          Oj inga dziewczynko!!!!! To przede wszystkim do ciebie mój post bo jak widać
          wyżej od ciebie się zaczął wątek żmijowski. Ty jako pierwsza odpowiedziałaś w
          jadliwy sposób komuś kto chciał tylko znaleźć tu znajomych. Jeżeli ty takich nie
          potrzebujesz to po cholerę odpowiadałaś.....mogłaś pominąć ten wątek a jeżeli
          już taka ciekawość cię zżerała to chociaż mogłaś dać sobie na wstrzymanie z tymi
          kąśliwymi uwagami. To dokładnie nie twój poziom. Kobieta dziewczyna inteligenta
          i wykształcona w ten sposób nie odpowiada na posty. A ty rzekomo do takich
          należysz. Nieźle. poziom jakim sie popisałaś wskazuje właśnie na taki jaki
          reprezentuja sobą blachary i ich faceci.Bo pamiętaj!!! Ten poziom Ty zaczęłaś!!!!!!
          • twoj.doktor1 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 11:14
            a teraz poczochrajcie się za włosy - hahahaha
            • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:29
              haha, za bardzo szanuję swoją głowę, żeby dawać się łapać za włosy byle jakim
              łapkom:) pozdrowienia doktorku
              • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 11:35
                Właśnie widać jak się szanujesz;) od razu widac, że nie masz faceta, znajomych
                i jestes sfrustrowana i obrażona na cały świat. Szcześliwi ludzie nie maja
                potrzeby jechania po innych i obrażania ich. Życze Ci, żebys była mniej
                sfrustrowana, z całego serca Ci tego zyczę:)
                • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 11:42
                  Julka daj sobie spokój..widać gołym okiem , że inga i doktorek to właśnie
                  blachara i jej zimny łokieć. Obydwoje reprezentują taki niski poziom. Albo
                  niewiele maja do powiedzenia albo jak już tylko obrażając innych w byle jaki
                  sposób... pozdr.
                  • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 11:47
                    Wiem, masz racje:) ale czasem myśle, że nie można nie zareagowac na takich
                    prostaków jak Inga. Pozdrawiam i faktycznie odpuszczam bo nie ma sensu rozmowa
                    z nią.
                    • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:55
                      i pudło z intuicji. jestem szczęśliwą mężatką ,mamą dwuletniej dziewczynki, z
                      grupą przyjaciół. pracuję na samodzielnym, kierowniczym stanowisku.mam pasje i
                      możliwości ich realizacji. a doktorek nie jest moim łokciem, tylko facetem z
                      poczuciem humoru i dystansem co widać kilku wypowiedzianych zdaniach i dlatego
                      go pozdrawiam. a co po was widać? ... no właśnie to że brak wam tego co mam ja
                      i to od początku chciałam szukającej przekazać:własnych pasji, a nie cudzych
                      itd., ale czytać między wierszami to trzeba drogie Panie potrafić.
                      • Gość: miszkaigriszka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:00
                        dowartościowałaś się?
                        • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:06
                          nie muszę. ciężko ci słuchać że ktoś jest szczęśliwy?
                          • Gość: miszkaigriszka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:12
                            pieknie. wpierw piszesz komus ze jest nudny, nie ma swojego zycia itp itd a pod
                            koniec, że za Ty to jestes szczesliwa matka, zona, realizujesz sie wpracy itd.
                            normalnie, masz kobieto klase, nie ma co
                            • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:19
                              jak chcesz o czymś dyskutować, to się przygotuj do tematu, szukająca o sobie
                              napisała że jest nudziarą, a poza tym to co mam napisać o sobie że jestem
                              nieszczęśliwa jeśli jest odwrotnie. czy to wstyd mówić o tym, że jest się
                              zadowolonym ze swojego życia? to jest brak klasy??? nie mylą ci się pojęcia
                              przez przypadek? lepiej być malkontentem i takimi się otaczać?
                              • Gość: miszkaigriszka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:33
                                widze ze oprocz braku klasy, masz rowniez jakies wypaczone wysokie mniemanie o
                                sobie; daruj sobie ten mentorski ton, nie pouczaj mnie, tylko spojrz na siebie;
                                to co zobaczysz moze być traumatycznym przezyciem, wiec sie na to przygotuj;

• Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:41
                                  a to już nie wolno w dzisiejszych czasach być szczęśliwym i zadowolonym z tego
                                  jak się pokierowało własnym życiem, bo od razu jest to przyjmowane jako wysokie
                                  mniemanie o sobie. na szczęście nie przez wszystkich.
                                  mnie cieszy gdy słyszę jak bliższym i dalszym znajomym się układa, rodzą się
                                  dzieci, budują nowe domy, zwiedzają świat, realizują się i szczerze gratuluję.
                                  widocznie każdy lubi się otaczać podobnymi-ja spełnionymi ludźmi, a nie
                                  frustratami.
                        • Gość: wandaconiechciała Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:17
                          I dalej słychać ten pseudopsychologiny bełkot.

• takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 12:18
                        To że jesteś na kierowniczym stanowisku nie daje ci prawa do obrażania innych
                        szydzenia z nich, szydzenia z ich pasji ich pomysłów itd....... A przy okazji
                        wspomnę ,że to że ktoś jest "wykształcony" nie od razu świadczy o jego
                        inteligencji, mądrości, człowieczeństwu.....ty reprezentujesz niestety poziom
                        tejże blachary...nie ma w tobie nic pokory, szacunku, do nikogo i do niczego.
                        współczuć tylko ludziom takiej szefowej która unosi sie ponad wszystko. I
                        Twojej córce także. Wyrośnie z niej kolejna egoistyczna zimna zapatrzona w
                        siebie i swoje potrzeby żmija.
                        P.S. Co za matka z Ciebie skoro zamiast zając sie dzieckiem to siedzisz i
                        wypisujesz swoje bzdety na forum. Lub co za szefowa, która siedzi przy kompie
                        nudzi sie.....a jej pracownicy pewnie nie wiedzą gdzie jeszcze ręce włożyć....
                        współczuje. Dobrze,że los mi oszczędził takich ludzi poznać...
                        • Gość: inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:23
                          z jakich pasji mam szydzić skoro ich nie ma? a poza tym to chciałabyś miec taką
                          szefową jak ja i taką mamę. zapewniam cię.a na podawanie przykładów i
                          tłumaczenie to szkoda klawiatury. kolejny raz sprawdza się zasada: przyłożyć
                          szczęśliwemu, za to że mu się wiedzie. gdybym napisała że jestem biedna, mąż
                          mnie bije, a z pracy mnie wyrzucili to tłum by się kłębił pseudo pomocników i
                          użalających się maruderów. bo fajnie jest mieć w otoczeniu kogoś komu jest
                          gorzej, a trudniej równać do lepszego, bo można niedorównać.
                          • Gość: miszkaigriszka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:36
                            tak, tylko że ty nalezysz do tych ludzi, ktorzy kopia lezacego
                            • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:44
                              mylisz się.ja zwyczajnie nie należę do ludzi, którzy się litują, tylko do
                              takich co dają pozytywnego kopa w d... takiego co podniesie do góry.i to
                              przekazywałam od początku szukającej. żeby się wzieła sama za swoje życie, a
                              nie czekała aż ktoś ją za uszka pociągnie. żeby sobie zarobiła na podróże,
                              ruszyła się z domu, a przy okazji z pewnością spotkałaby ciekawych ludzi.
                              dawałam jej do zrozumienia że w życiu mozna robić wiele ciekawych rzeczy, a nie
                              biegać na browarka i po sklepach. zapewniam cię , że gdyby była moją koleżanką
                              to nie usiadłabym obok niej z fajeczką w zębach i nie oglądałabym MTV, tylko
                              bym nia potrząsneła tak żeby się obudziła z letargu i żeby za jakiś czas mogła
                              o sobie napisać: jestem szczęśliwa, spełniona, mam marzenia i je spełniam.
                          • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 12:54
                            żałosna jesteś kobieto.....okrutnie. Ty na kierowniczym stanowisku???? jakim
                            cudem? nie potrafisz interpretować własnych myśli I własnych słów....nie umiesz
                            słuchać ludzi. Jaki z ciebie kierownik???? Nie przykładamy Ci za to że jesteś
                            szczęśliwa tylko za to że nie jesteś ludzka. nie szanujesz innych, szydzisz
                            ...ile razy można to powtarzać. Zrób teraz z siebie wielką cierpiętnice.
                            Traktujesz ludzi z góry...i za to!!!! Damessa od siedmiu boleści. zapewniam że
                            NIE CHCIAłABYM MIEć TAKIEJ MATKI ANI SZEFOWEJ. Nie pochlebiaj sobie już tak bo
                            pękniesz. W sumie może to i lepiej by było.
                            • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:12
                              nie zrobię z siebie cierpiętnicy, bo nią nie jestem. i nie luię jak ludzie
                              zamiast zakasać rękawy się nad sobą użalają. a w tobie jest tyle jadu, że to
                              jest przerażające. ja nikomu nie dowalałam, natomiast ty w każdtm poście.jeśli
                              potrafisz się zdystansować do siebie samej to przeczytać jeszcze raz cały wątek
                              i spróbuj wyciągnąć wnioski.
                              • Gość: ziutek Re: Szukam nowych znajomych IP: *.ztpnet.pl 24.07.07, 13:43
                                Inga babka z jajami jestes :)
                                • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:46
                                  i widzisz Ziutek, po tych jajach mnie teraz chcą skopać, a Ty najlepiej wiesz,
                                  że to może zaboleć:)ale ja mam ochraniacze w postaci dystansu do życia i ludzi:)
                                  pozdrawiam
                                • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:48
                                  a propos ziutek, jako bierny niezaangażowany w temat obserwator uważasz, że ja
                                  kogoś obraziłam, że zachowałam się wyniośle itd.?
                                  • Gość: uboczny_obserwator Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:55
                                    określenie babka z jajami to w męskim świecie wyraz najwyższego uznania dla
                                    kobiety w sensie kobiety-kumpla, nie wszystkim będzie dane usłyszeć taki
                                    komplement, myślę że pozostałym hmmm damom z tego wątku nie.
                                    • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 14:01
                                      śmieszny jesteś jeśli myślisz, że mi to potrzebne:) wielki autorytet mi sie
                                      znalazł:) wiesz ja tylko marze o tym, żeby usłyszeć taki komplement:) doprawdy
                                      mnie to teraz rozwaliło:) tylko tacy jak inga potrzebuja, żeby ktos ja
                                      dowartościował. Ubawiłam się do łez:)
                                      • Gość: uboczny_obserwator Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:06
                                        Inga to dziewczyna, a raczej kobieta z wystarczającym poczuciem wartości, ale
                                        nie zadufana w sobie, mądra życiowo i tyle, no i ma wspaniałą cechę: DYSTANS i
                                        POCZUCIE HUMORU, czego i Tobie życzę.
                                    • Gość: inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:02
                                      to przyjmuję z pokorą:)
                                  • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 14:07
                                    Uważam, że powiedzenie komuś o tym, że jest nudny, nieciekawy i nie ma fajnych
                                    pasji nie ma nic wspólnego z dobrą motywacją. Zamiast jechac po ludziach
                                    poczytaj troche ksiażek, dobrze Ci to zrobi. W ogole śmieszy mnie wchodzenie na
                                    forum i opowiadanie ludzom kim sie jest, że sie jest na kierowniczym stanowisku
                                    i takie tam. A kogo to obchodzi?:)o czym to ma niby swiadczyć:) pewnie
                                    kierujesz pania w kasie w wiejskim sklepiku, to tez kierownicze stanowisko:) w
                                    życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby wchodzić tutaj i chwalić się swoimi
                                    osiągnięciami, ja to mam w sobie:) i wystarczy. A z ludźmi sie bawie, pokazuje
                                    im, że zycie jest fajne. A Ty zgnoiłaś szukającą. Powiedziałaś jej: zobacz jaka
                                    ja jestem fajna a ty jestes nikim, nie masz pasji, jestes nudna itd. Sory.
                                    Marna motywacja.
                                    • Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:09
                                      opowiedziałam o swoim życiu jako odpowiedź na post, czytaj uważnie dziewczynko.
                                      • julka_7 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 14:11
                                        Dziewczynko? a to dobre:) nazwij mnie jeszcze złotkiem to spadne z krzesła:)
                                      • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 24.07.07, 14:27
                                        i tu kolejny przykład twojego kompleksu wyższości.... cyt. "czytaj uważniej
                                        "DZIEWCZYNKO"."... brak już słów. I uważam że w sedno trafiłam że blachara z
                                        ciebie. Tylko takie towarzystwo ci odpowiada co ma dobre auta budują domy stać
                                        ich na wycieczki. Tylko być może na ich tle wypadasz kiepsko masz tego
                                        świadomość więc swoje frustracje wywalasz na forum. Bo wiesz...skoro jesteś taka
                                        szczęśliwa to dlaczego unieszczęśliwiasz innych. Myślałam że człowiek szczęśliwy
                                        może góry przenosić i obdarować tym szczęściem innych. A w twoim
                                        wypadku.....gnoisz. Więc myślę że sama jesteś wewnątrz lekko zgnojona..czemu nie
                                        zaproponowałaś pomocy znudzonej życiem dziewczynie? dlaczego? może warto było
                                        podać jej rękę....a nie dołować że nudziara z niej. jeżeli takie metody
                                        wprowadzasz w życie i względem córki i pracowników....hm/ Powodzenia. Mi już
                                        szkoda czasu na tłumaczenie ci kwestii oczywistych. Ale cóż. jestem taaaaaaka
                                        malutka..w twoim mniemaniu oczywiście.
                                  • Gość: ziutek Re: Szukam nowych znajomych IP: *.ztpnet.pl 24.07.07, 14:08
                                    Ja mysle, ze bylas po prostu szczera, nie chamska. Ale ja lubie taka postawe,
                                    moze inna chca wypowiedzi ubranych w rozowe i slodkie slowka zeby za duzego
                                    wstrzasu nie bylo ;)
                                    Spojrzalem teraz na Twoj pierwszy post i w sumie nie ma tam nic, na co moznaby
                                    sie obrazic. A im dalej siegnac w watek to coraz wiecej odbijania pileczek :)
                                    • Gość: henry Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:33
                                      Te panie biorące udział w tej paplaninie to exemplum z cosmopolitan (kobieta z
                                      jajami, a może z jądrami i coś pomiędzy nimi), pseudowyzwolone, zakompleksione,
                                      żadnych wartości-tylko chłodna kalkulacja, megalomania, egoizm, mieć nad być,
                                      uważające siebie za pempek świata, za grające największą rolę w teatrze życia,
                                      którą to rolę można by sparafrazować dictum Ingrid Bergman- "zagrana rola w tym
                                      spektaklu teatralnym była jej wielkim zwycięstwem, tylko publika nie dopisała"

• Gość: Inga Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:00
      "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"... żegnam Panie, nie ma o
      czym z wami rozmawiać. i żadna się nie przyzna, że się zapędziła w swoim
      zacietrzewieniu,a tak na chłodno patrząc nie miała racji.
      pozdrawiam
      • Gość: he he Sz.P.Ingo IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.07, 15:15
        Leć kobieto leć! Ślęczysz tu cały dzień, warzywniak Ci rozniosą!
      • Gość: ciekawski Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:24
        czyżby koniec pracy?
        ciekawe a jakim to urzędzie na "kierowniczym stanowisku" tak marnuje się nasze
        pieniądze?
        przyjdzie taka do domu i jeszcze będzie mówić, że miała w pracy urwanie głowy..
        • Gość: henry Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:38
          W pracy to one pracują bardzo ciężko umysłowo, usilnie rozmyślają kiedy to
          będzie następne "spotkanie integracyjne" poza miejscem pracy, i kto na nim
          zaszczyci swoją obecnością. he he
          • Gość: Kasia Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:53
            coś mi tu Henry mizoginem za bardzo zalatujesz:)
            • Gość: marco Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:24
              To jakiś jabol? Ale masz nosa, chyba twój stary daje w tekę i w necie nawet
              wyczuwasz-przyznaj się.
              • Gość: janek Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:35
                Może nie apropos,(ale na poważnie) być może któraś z pań mi doradzi: moja 78-
                mio letnia babcia rozważa wstąpienie do partii kobiet i ma dylemat bo po
                pierwsze obawia się czy w tym wieku przyjmą ją, po drugie czy obowiązkowo
                trzeba nosić stringi.
                • Gość: mmm Re: Szukam nowych znajomych IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.07, 01:38
                  Gość portalu: janek napisał(a):

> Może nie apropos,(ale na poważnie) być może któraś z pań mi doradzi: moja 78-
                  > mio letnia babcia rozważa wstąpienie do partii kobiet i ma dylemat bo po
                  > pierwsze obawia się czy w tym wieku przyjmą ją, po drugie czy obowiązkowo
                  > trzeba nosić stringi.

Oczywiście, że przyjmą Twoją babcię, jednak aby została przyjęta musi
                  obowiązkowo nosić stringi. Koniecznie z czarnej koronki.
                  Dobranoc wszystkim:)
            • Gość: henry Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:08
              Gender zaliczyłaś?
              • Gość: henry Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:10
                Pytanie oczywiście kierowane było do Kasi.
    • Gość: marek Re: Szukam nowych znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 02:25
      Wiesz co? Przeczytałem niektóre odpowiedzi i jestem w szoku. I nie wiem co
      powiedzieć o tych,prawie wszystkich,którzy pisali... Albo ci ludzie sa chorzy
      albo ... powiedziałbym nienormalni.Szukasz czegoś co wypełni czas i pozwoli się
      oderwać od wszystkiego , a tu proszę-tyle jadu.Przecież wystarczy odrobina
      uśmiechu.Czy tego nikt już nie potrafi?????????
      Pozdrawiam i miłego dnia :)
      • Gość: Waldek Re: Szukam nowych znajomych IP: 213.199.238.* 25.07.07, 10:43
        Jestem w szoku. Przeglądam te posty, po prostu malinowy sok. To jest forum
        Gazety? Powinni tego zabronić. Szukającej życzę, aby mimo wszystko znalazła
        ludzi z pasją, prawdziwych i uczciwych. Pozdrawiam.
        • Gość: iwonka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:36
          Błoga cisza w sieci, feministki wyjechały na "obóz integracyjny" wow
          • Gość: iwonka Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:42
            ...Gretkowska, Szczuka i Graff uczą młode adeptki "sztuki" manipulacji
            mężczyzną, ile na początek można odkryć...
          • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 27.07.07, 08:06
            jakie feministki??? ja kocham facetów. Nic do nich nie mam . Są na pewno lepsi
            od kobiet pod każdym względem :)
            A jeżeli byłam zbyt agresywna to przepraszam. Stanęłam w obronie SZUKAJąCEJ.
            Może zbyt bardzo emocjonalnie podeszłam do tematu. Więc kłaniam się nisko :)z
            pokora.
            • Gość: henry Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:23
              Całkowicie podzielam twój pogląd z jednym zastrzeżeniem: ja kocham kobietę.
              • takaja77 Re: Szukam nowych znajomych 27.07.07, 10:48
                oj czepiłeś się....ja też KOCHAM JEDNEGO- MężA.... ale chciałam to jakoś
                ZAAKCENTOWAC. Ze do facetów nic nie mam i nie wiem skąd ta sugestia o
                feministce. A moich znajomych to fakt...uwielbiam. Faceci są poprostu świetni...
                • Gość: iza Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:03
                  ...a kobiety... niektóre są nawet z gatunku homo sapiens(z całym szacunkiem dla
                  zwierząt)
    • Gość: someone Re: Szukam nowych znajomych IP: 80.50.56.* 27.07.07, 14:09
      przeczytałam kilka Waszych odpowiedzi na post szukającej6 i jestem w
      szoku...Juz pomine fakt, ze od dluzszego czasu jedyne co tu sie dzieje, to
      krytykowanie jeden drugiego i tak w kolko...szukajaca napisala, ze brakuje jej
      ludzi, motywacji i najwidoczniej poprostu szuka znajomych do pogadania na rozne
      tematy,nie tylko jak niektorzy ujeli na temat drobiu i sklepow, ale też osoby
      ktora zarazilaby ja swoja pasja, pokazala cos nowego i ciekawego... nie podoba
      sie post to poprostu go omincie...ehhh...
      • Gość: Marysia Re: Szukam nowych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:14
        Przyganiał kocioł garnkowi... nie podoba Ci się to to omiń hehe
        • Gość: someone Re: Szukam nowych znajomych IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.07, 00:42
          mi nie chodzi o temat, tylko o komentarze, a to jednak jest jakas roznica....
          • Gość: Vlad.H. jesli nie chodzi ci o temat to znaczy ze IP: 80.53.41.* 28.07.07, 12:42
            nie szanujesz ani zakladajacego watek ani wypowiadajacych sie na temat watka.
            Wiekszosc wypowiedzi sa scisle zwiazane z tematem watka - te ktore nie sa
            zwiazane ta watki komentatorow - takie jak twoj np.
    • travis Re: Szukam nowych znajomych 28.07.07, 02:45
      a ten, a jeśli ktoś utożsamia podróże z kasochłonną wycieczką to chciałem złożyć
      wyrazy ubolewania.

Najlepsze podróże to takie, gdy miast drogich hoteli i tym podobnych farmazonów
      zwiedza się realny świat i poznaje codzienne życie w innych miejscach ;D

Zdrówka życzę i więcej... autorefleksji (niekoniecznie motoryzacyjnej;P)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka