Dodaj do ulubionych

zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny?

• Gość: Kacha Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 09.01.13, 20:23
      Polecam zespół Beat Band www.beatband.pl grają za żywo!!
      • Gość: Zadowoleni Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 23:51
        Polecamy zespol NA DRUGA STRONE !!! Rewelacja :)) Pozdrawiamy caly zespol :)
    • Gość: Julia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.pawluk.org 10.01.13, 12:36
      Jest tez dobry zespół z Zielonej Góry Grejtfrut. Fajnie grają i dobrze bawią gości, w zeszłym roku byłam na weselu. Na prawdę robią wrażenie.
      • Gość: ewa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 13:33
        Nie ma to jak Awiński szoł to jest dopiero fajna zabawa!!
        • Gość: onna Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.master.pl 11.01.13, 16:58
          A ja Polecam Zespół z Głogowa Młodzi Zacharzewscy grali u mnie na weselu jednym słowem rewelacja - krótkie przerwy, mało disco polo tak jak chcieliśmy oraz pełna kultura. Ich strona to www.mlodzizacharzewscy.pl
          • Gość: zadowoleni Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.13, 18:08
            Polecamy zespol Naj z Zielonej Góry!! Nie będziecie żałować.
            • Gość: Mężatka ;) Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 16:29
              Witam,
              pod koniec zeszłego roku brałam ślub. Zdecydowaliśmy się na nowy zespół na rynku. Zespół polecił nam znajomy. Troszkę baliśmy się tego wyzwania ale do dziś nie schodzi nam uśmiech z buzi. Zespół jest rewelacyjny. 6 osób, trąbka, puzon. Fantastyczna wokalistka, cały czas uśmiechnięta :) chłopaki rewelacyjni. Bardzo krótkie przerwy do 10 minut. Polecam w 100% Zespół nazywa się GRAMOFON!!!
              • Gość: gosc aquarius IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 21:26
                jw. Czy ktos moze mi cos powiedziec o zespole aquarius? znalazlam w internecie tylko 1 opinue i to niestety negatywna...
                • Gość: AQUARIUS Re: aquarius IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 00:49
                  Na goldenline? już go nie ma, nastąpiła odpowiedź na tego posta z mojej strony, i panna usunęła go. Ja odpowiedziałem w nocy, ona rano to przeczytała i od razu go usunęła, żeby wstydu nie było. Same kłamstwa tam zamieszczała.
                • Gość: ASIA&MARCIN Re: aquarius IP: *.robnet.pl 30.06.14, 10:41
                  Witamy,
                  powoli dochodzimy do siebie po naszym weselu, które odbyło się 7 czerwca 2014. W końcu możemy napisać jak bardzo podobał nam się nasz zespół weselny AQUARIUS. Wszystko było dopięte na ostatni guzik od samego powitania. Repertuar baaardzo szeroki, wszystkie utwory grane i śpiewane na żywo. Nie raz podchodzili do nas goście i chwalili grę zespołu i ich instrumenty [a było ich naprawdę sporo :)]. Możemy z czystym sercem wszystkim polecać, nasi goście też już polecają :). Jeśli ktoś szuka zespołu, który potrafi zabawić gości, pozostając przy tym w dobrym tonie, grać w 100% na żywo - BRAĆ W CIEMNO! :) Nie wierzymy, że z tym zespołem nie można się dogadać!
                  Pozdrawiamy,
                  Asia&Marcin
              • Gość: Mika Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 212.109.137.* 14.01.15, 13:16
                Rewelacyjny zespół! Nigdy i nigdzie się tak nie wybawiłam jak z GRAMOFONem i to na własnym weselu. Grali także u moich znajomych, którzy byli równie zachwyceni jak ja. Profesjonalizm w każdym detalu.
                • Gość: MM Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.15, 10:15
                  Jak dobra zabawa i profesjonalizm to tylko GRAMOFON z Zielonej Góry. Zespół robi świetną robotę. Wspaniale grają, podrywają ludzi do zabawy, prowadzą fajne zabawy, robią krótkie przerwy, nie piją alkoholu i na 100% grają na żywo oraz w 100% gwarantują udaną zabawę. Za rok widzimy się na weselu u moich znajomych. Pozdrawiam GRAMOFON!
              • Gość: MM Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 212.109.135.* 30.09.15, 09:51
                Jak dobra zabawa i profesjonalizm to tylko GRAMOFON z Zielonej Góry. Zespół robi świetną robotę. Wspaniale grają, podrywają ludzi do zabawy, prowadzą fajne zabawy, robią krótkie przerwy, nie piją alkoholu i na 100% grają na żywo oraz w 100% gwarantują udaną zabawę. Za rok widzimy się na weselu u moich znajomych. Pozdrawiam GRAMOFON!
    • jerzyb23 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 28.09.13, 13:29
      Z czystym sumieniem polecam zespół Szafa Gra - mają duże doświadczenie i świetne poczucie humoru, a poza weselami udzielają się w innych projektach, np. współpracując z kabaretami :)
      Ostatnio znalazłem w sieci film jak sobie zrobili jaja w Warszawie grając hejnał z okna hotelowego :)
    • aaa514 Zapraszam do nas :) 01.11.13, 18:16
      www.neon.zgora.pl
    • Gość: Aga Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.arsim.one.pl 24.11.13, 18:58
      Beat Band z Lubska są fajni grali u mnie Polecam
    • Gość: Marta Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 19:13
      poczytaj fora na temat samowarów i fraglesów :( ja bym spróbowała Hot Cafe byłam w tym sezonie na weselu w Żarach i dawno nie słyszałam tak dobrego zespołu, ale to moja opinia :)
      Marta
    • Gość: alina Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 5.174.97.* 10.12.13, 20:16
      miałam brać zespół ale zdecydowałam się na jump the club. Nie żałuję!
    • Gość: Monia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 14:38
      Witajcie
      Ja się bawiłam w zeszłym roku z Hot Cafe , bardzo fajnie było, ładny głos, dobra muzyka, aż żal że u mnie na weselu było słabo :(
      • oliign Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 15.08.14, 13:16
        09.08.2014 ZESPÓŁ SAMOWAR GRAŁ NA NASZYM WESELU.
        NA POCZĄTKU WSZYSTKO WYDAWAŁO SIĘ OK., DO MOMENTU, KIEDY WŁAŚCICIEL LOKALU OK. GODZINY 21 PRZYSZEDŁ DO NAS ROZTRZĘSIONY, ŻE ZESPÓŁ SAMOWAR JEST JUŻ PO 5 FLASZKACH WÓDKI I ICH JAKOŚ GRANIE ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z PROFESJONALIZMEM.
        NIE MIELIŚMY W UMOWIE ZAWARTEGO PUNKTU, ŻE ORKIESTRA MA NIE PIĆ. DALIŚMY IM NA DOBRY POCZĄTEK BUTELKĘ WÓDKI I MIAŁO SIĘ NA TYM ZAKOŃCZYĆ. JEDNAK TO BYŁO ZA MAŁO, POTRAFILI WYŁUDZIĆ WÓDKĘ OD GOŚCI JAK SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO (Z RELACJI OBSŁUGI).
        MOMENTAMI BYŁO PERFIDNIE SŁYCHAĆ FAŁSZ I ZA GŁOŚNO MUZYKĘ.
        WIELE DO ŻYCZENIA MIAŁY RÓWNIEŻ OCZEPINY. PRZEZ PANA CHRYPĘ BYŁY PROWADZONE W SPOSÓB DOSYĆ BEZCZELNY, POTRAFIŁ OBRAZIĆ GOŚCI!!!!

BARDZO RAŻĄCE BYŁY DŁUGIE PRZERWY ZESPOŁU!! PODCZAS JEDNEJ Z PRZERW ZACIELA SIĘ PŁYTA Z MUZYKĄ, ZAMIAST ZAREAGOWAĆ, STWIERDZILI - CIEKAWE KIEDY KTOŚ ZAUWAŻY, ŻE MUZYKA SIĘ TNIE I DALEJ SIEDZIELI NA DWORZE.

TOTALNA MASAKRA!

NA SZCZĘŚCIE MIELIŚMY WSPANIAŁYCH GOŚCI, KTÓRZY POTRAFILI SIĘ BAWIĆ!

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM ZESPOŁEM. A JEŚLI JUŻ SIĘ CHCECIE NA NICH ZDECYDOWAĆ NIE DAWAJCIE IM ALKOHOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁ NASZ BŁĄD!!!!!!!
    • Gość: HOT CAFE Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 07:48
      witamy i zapraszamy na hot-cafe.pl
      • Gość: polecam Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 46.77.124.* 28.03.14, 08:23
        Zespól Naj z Zielonej Góry, szczerze polecam!
    • Gość: Magda i Kamil Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.14, 10:13
      Polecamy Aquarius z Zielonej Góry www.aquarius.zgora.pl/. Grali na naszym weselu 24.05.2014, wszystko idzie na żywo, fajnie śpiewają, muzyka bardzo zróżnicowana, zagrają też wszystko co jest aktualnie na czasie. Bardzo sympatyczni ludzie. Nasi goście bawili się do rana a to było dla nas najważniejsze :) Cena taka jak większość 5-osobowych orkiestr, naprawdę warto! Ogólnie profesjonaliści, ze wszystkim można się spokojnie dogadać.
      Pozdrawiamy :)
      • zespol-paradox Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 30.06.14, 16:17
        ZESPÓŁ PARADOX
        Witamy i Zapraszamy Do Zapoznania Się z Naszą Ofertą.
        Gwarantujemy indywidualne podejście do każdego klienta, oraz profesjonalną oprawę muzyczną na najwyższym poziomie.

Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna
        www.zespol-paradox.pl
        Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością.
        Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości.

Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie!

Dominik Wawryk
        tel: 665 466 810

Tomasz Wawryk
        tel: 665 956 388

dominik.wawryk@wp.pl

zespol-paradox.pl/demo18.html

zespol-paradox.pl/demo20.html

zespol-paradox.pl/demo14.html

zespol-paradox.pl/demo9.html

zespol-paradox.pl/demo17.html
        • dorinka333 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 23.01.15, 21:18
          zdecydowanie polecam zespół Notabene Dance z Zielonej Góry - grają na żywo a głos wokalisty jest zjawiskowy oto link www.notabenedance.pl/
        • Gość: Agnes27 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.15, 16:43
          A zna ktoś zespół "Lila róż" z Zielonej Góry i mógłby wydać jakąś opinię o Nich?
          • Gość: kasia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.pawluk.org 27.02.15, 17:47
            Grejt-frut polecam
    • Gość: majka30 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.centertel.pl 27.02.15, 17:43
      Hot Cafe polecam
      • Gość: anika Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.free.aero2.net.pl 03.03.15, 12:48
        polecam: www.zespolfactory.pl/ kilka razy byłam na imprezie gdzie oni grali, fajna zabawa, ludzie na poziomie. z czystym sumieniem polecam!
    • Gość: Foto Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 212.109.135.* 30.09.15, 10:00
      Jestem fotografem i nie na jednym weselu byłem ale tak profesjonalnego zespołu jak GRAMOFON to dawno nie widziałem. Pełna energia i zaangażowanie. Widać że lubią to robić i robią to z pasją. Zaskoczyli mnie tym, że nawet kieliszka wódki nie wypili. Takie podejście do klienta podoba mi się.
    • Gość: Monia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.15, 13:56
      Zgadzam się z przedmówcą "Foto" - Zespół GRAMOFON z Zielonej Góry dał takiego czadu na naszym weselu i u naszych znajomych, że wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem. Pytali nas skąd taki zespół wynaleźliśmy. Instrumenty dęte oraz wokale żeński i męski robią swoje. Do tego świetne prowadzenie 2 wodzirejów. Profesjonaliści w każdym calu. Nie wypili ani kropli wódki.
    • adam768 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 06.10.15, 21:15
      Power64 z Czerwieńska - najlepszy zespół przy którym bawiliśmy się z żoną, Dwa wesela i cztery zabawy z Nimi przetańczylismy do białego rana.
    • czyzanka Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 02.08.16, 20:56
      Zespół Aquarius gorąco polecamy!!! :) Świetnie grają, śpiewają oraz urozmaicają kulturalną zabawą uroczystość weselną. Mieliśmy okazję przekonać się na naszym weselu 16 lipca tego roku (2016).
      Gorąco polecamy!!!:)
      Ania i Tomek
    • kardichok Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 30.04.18, 19:54
      @up
      konkretnie cały obszar lubuskiego czy wybrane miasta?
    • kardichok Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 21.06.18, 15:54
      paragram2115 dzięki bardzo za dobrą wiadomość, bardzo mnie cieszy że nie tylko lubuskie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka