truebru 15.12.07, 12:23 Jak to jest, że taka bieda z nędzą wśród polskiego narodu, a już dwa tygodnie przed świętami trudno o wolne miejsce parkingowe pod dużymi marketami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pewna-pani77 Re: Dziwna ta bieda Polaków 15.12.07, 13:37 Masz rację. Jak słyszę w pracy ile ludzie wydają na prezenty to mnie głowa boli. A najwięcej wydają Ci, co wiecznie marudzą, że im bieda. Jednak "nie mam pieniędzy" to stwierdzenie baaaaaaaardzo subiektywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOOF Bony i zapomogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 15:17 Bo też to okres w którym "zakłady pracy" dają swym pracownikom bony i zapomogi... Stąd ten szturm na sklepy! Jakie kwoty wypłacane są w tym roku? Które firmy są najhojniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maAAAAA Re: Bony i zapomogi IP: *.ztpnet.pl 16.12.07, 14:29 Oczywiście ze z bonami lecą,naród wygłodniały to kupuje co popadnie.Oby dużo.No i dużo ludzi z wiosek na zakupy ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: Bony i zapomogi IP: *.ztpnet.pl 17.12.07, 12:02 Znajomi chcieli mi "sprzedać" bony świąteczne na 1000 zł do Auchana! Ale oni pracują w "bogatych" firmach, takich,gdzie za prąd w domu nie muszą płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Bony i zapomogi IP: *.uz.zgora.pl 17.12.07, 14:37 bo wszycy uruchomili debety :) Bankierzy zacieraja ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoteS Re: Bony i zapomogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 18:42 Święta na kredyt, czyli pętla na szyi? A ja myślałem, że ludzie dostali furę bonów... Odpowiedz Link Zgłoś