janszulgo 20.03.08, 05:57 Nie jestem zwolennikiem SLD ani posła Wontora. Jednak Jego decyzję w sprawie rezygnacji z wyjazdu na olimpiadę i jej uzasadnienie popieram i szanuję. To decyzja godna posła RP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olimpijczyk Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.03.08, 07:25 Ja chętnie pojadę. Gdzie mogę się zgłosić po to darmowe niewykorzystane zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonifacy Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:30 Szulgo - ty byś się nie zawahał ani chwili, taka gratka - na krzywego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niehipokryta Kuba mu się podoba ale Chiny juz nie? IP: 195.47.201.* 20.03.08, 13:29 A ja jestem zwolenikiem SLD ale decyzja żeby nie jechać do Chin ale np.na Kubę to i owszem trąci dla mnie hipokryzją Bogusława.Kiedyś na zarzut że Bogo jeździ na Kubę chciał on perorować o słuzbie zdrowia i edukacji na Kubie( o torturach w więzieniach zapominając) Jestem pewien że CHRL też ma sukcesy np. w walce z analfabetyzmem czy inne ale tego Wontor już nie zauważa! Albo rybka albo pipka! Zdecyduj się Bogo a nie ściemniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzeg Re: Kuba mu się podoba ale Chiny juz nie? IP: *.ztpnet.pl 21.03.08, 07:57 Bogo - fajne. Bogo wiecznie młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.ztpnet.pl 20.03.08, 15:11 buhahahah buahahah !! bo sie zeszczam godna posła RP ! buahahahah buahahahahahha buahahahh NAMAWIAM WSZYSTKIM JECHAC DO CHIN ! byłem widzałem ! wspaniały kraj mili ludzie ! i praca dzien i noc ~! a te smieszne ujadanie czoskojadów w mediach w Polsce i zagranicą to pusty śmiech mnie ogrania ! czoskojady za 20 lat CHINY są 1 potega świata czy wam sie podoba czoskojady czy nie ! [ znamienne ze w Chinach nie ma czoskojadów ! i jest porządek i dobrobyt ! ] dziwne co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoszgorzowa Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 23:58 Gość portalu: ele ! napisał(a): w Chinach jest porządek i dobrobyt ! ] dziwne co ? wcale nie dziwne - oni po prostu nie mają żadnego ele ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 20:24 gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=10585 kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=8771 www.we-dwoje.pl/chinski;rosol;z;kaczki,artykul,1195.html www.kuchnia.486.pl/content/view/1110/11/ Czosnkojady Ele czosnkojady, a nie czoskojady zamieszkują także i Chiny. >>>...czoskojady za 20 lat CHINY są 1 potega świata czy wam sie podoba czoskojady czy nie...>>> Są czy będą ? Polecam więcej czosnku ( nie czosku ) mniej radia Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Walka ! Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.ztpnet.pl 22.03.08, 16:02 bss pisze są ! bo to pewnik !!! czosnkojady czoskojady lepiej brzmi czoskojady i dlatego pisze czoskojady ! Zebys czasami ty !~nie zgłupiał jak mozesz to lec do Chin a zobaczysz niesamowity kraj kraj wielkich możliwosci ! kraj cudu gospodarczego !! [ namawiam bo WIERZE ! ze kto pojedzie i ZOBACZY ! temu odechce sie zgniłej demokracji ] LUBUSKIE CZAS PRACUJE DLA NAS ! LUBUSZAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 19:19 Jeśli tak, to też taką decyzję popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Castro Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.tktelekom.pl 21.03.08, 19:49 Amigo Boguś bredzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 20:25 Panie Wontor! Daj pan ten bilecik, z chęcią pojadę do tych Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel ele! Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.ztpnet.pl 21.03.08, 22:03 Boguś! Daj bilet pojebowi ele! Moze nareszcie wypier... z tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Walka ! Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę IP: *.ztpnet.pl 22.03.08, 15:38 te żydku o nicku kumpel ele ! To jest mój ! kraj [ domyslam sie że twój to Izrael ] brudasie smierdzacy czosnkiem i cebulą wiecznie szwarogcący z chytrum usmieszkiem ! sza ! sza a a ! . Do Chin namawiam jechac ! zobaczycie kraj gdzie nie ma zgnilizny zżdzydzałej demokracji gdzie ludzie sa szczesliwi [ a jest ich 1 miljard 300 miljonów obywateli ] mają prace ! gdzie nie ma narkomanów pijaków i wszelkich mętów , gdzie mozesz isc noca w miastach 7 miljonowych 10 miljonowych lub 17 miljonowych ! i spotkasz ludzi spacerujacych noca usmiechnietych ! ,zebym nie był to bym nie uwieżył !! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Poseł Wontor: nie jadę na olimpiadę 21.03.08, 22:05 ty to wogóle jesteś jakiś "inny" a posła baba nie puściła. Odpowiedz Link Zgłoś