Gość: Miguel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 17:23 No gdzie? Wybierasz w teście on-line woj. lubuskie, a na liście miast jest osada znajdująca się w połowie drogi między Zieloną Górą a Szczecinem... SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 17:57 wystąpiłem w reprezentacji Gorzowa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:12 O zdrajco! Twój wynik powinien być podzielony przez 2!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 22:17 pewnie tak zrobili bo coś cieniutko Gorzów wypadł, ale jazda przednia, dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:31 Ja też. Zielonej nie było, ale chociaż lubuskie Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:45 Gorzów w Lubuskiem leży, więc ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:49 wp15 napisał: > Gorzów w Lubuskiem leży, więc ja też. O tym nie pomyślałem i test rozwiązywałem na siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:52 I na pewno wyszło, że mam wyższe IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:59 wp15 napisał: > I na pewno wyszło, że mam wyższe IQ. Bawiliśmy się w kilka osób (na paru kompach), ale wszystkie na siedząco. Pewnie dlatego najwyższy wynik to było 145. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 20:13 Zawsze najlepiej nauka szła mi w pozycji leżącej, z podręcznikiem pod poduszką. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 20:26 wp15 napisał: > Zawsze najlepiej nauka szła mi w pozycji leżącej, z podręcznikiem pod poduszką. Podobno skutecznośc wzrasta przy kolejności (od dołu) głowa-książka-poduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.03, 19:39 Gość portalu: Miguel napisał(a): > No gdzie? Wybierasz w teście on-line woj. lubuskie, a na liście miast jest > osada znajdująca się w połowie drogi między Zieloną Górą a Szczecinem... > > SUPER!!! Miguel, to było wstępne pytanie na IQ:) - nie wpisali wszystkich miast wiec należało sobie wybrać inne:) ja wpisałem "lubuskie" i... "wrocław", który bardziej lubie niż gożuf i poznań:) i przyznam się do wyniku: 102 czyli zupełny przeciętniak:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:48 Gość portalu: grrr napisał(a): > Miguel, to było wstępne pytanie na IQ:) - nie wpisali wszystkich miast wiec > należało sobie wybrać inne:) ja wpisałem "lubuskie" i... "wrocław", który > bardziej lubie niż gożuf i poznań:) > i przyznam się do wyniku: 102 czyli zupełny przeciętniak:) Super!To tak jak RUDY. Ciekawe jaki wynik można było osiągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 19:58 wp15 napisał: > To średnia z Szarikiem? Bez. Za bardzo by ją podbił. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 20:14 Nie pomyślałem i nie wziąłem psa do pomocy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 20:17 wp15 napisał: > Nie pomyślałem i nie wziąłem psa do pomocy :-( No, nie każdy się nadaje. Szarik, Cywil, Ferdynand... Ale podobno najlepsze są zmutowane myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 21:29 Gdzie Zielona Góra ? Miast poniżej 98 nie zamieszczali :) ! Mój wynik 133 - ku chwale G-wa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mensa Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 21:37 w trójkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 19.10.03, 21:47 Gość portalu: mensa napisał(a): > w trójkę ? Tak, konsultowałem odpowiedzi z 2 Zielonogórzanami ale oni mieli po 0 więc 133 przypada mimo wszystko dla Gorzowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 20.10.03, 11:25 Gość portalu: Miguel napisał(a): > No gdzie? Wybierasz w teście on-line woj. lubuskie, a na liście miast jest > osada znajdująca się w połowie drogi między Zieloną Górą a Szczecinem... > > SUPER!!! A mnie zastanawia, gdzie znajduje sie Zielonogorski Klub Jezdziecki, reklamowany na tej stronie, skoro w lubuskim jest tylko Gorzow, Gubin, Kostrzyn, Poniatowa, Slubice, Zary... Wiecej takich stron informacyjnych. Pora podac ta wiesc redakcji "Wiadomosci", wszak drecza nas prognoza pogody w Zielonce, choc nikt nie wie, gdzie ja znalezc. Tych problemow nie ma z Gorzowem. Wnioski nasuwaja sie same. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? 20.10.03, 17:13 lepian4 napisał: wszak drecza nas prognoza pogody w > Zielonce, choc nikt nie wie, gdzie ja znalezc. Tych problemow nie ma z > Gorzowem. Wnioski nasuwaja sie same. Czas wrócić do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: TEST IQ - GDZIE ZIELONA GÓRA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.03, 17:29 jeszcze jeden z maturą za gęsi ? Odpowiedz Link Zgłoś