Dodaj do ulubionych

ekologiczna żywność

26.11.08, 16:21
czy w Zielonej Górze można gdzieś kupić ekologiczną, świeżą żywność
typu -jajka i mięso?
Obserwuj wątek
    • Gość: mini Re: ekologiczna żywność IP: 92.244.44.* 26.11.08, 16:51
      Latem można kupować warzywa i jajka na rynku od tych ludzi co nie mają budek,
      tylko siedzą sobie na krzesełkach. :) Zimą raczej ich nie ma. :(
      Moja rodzina kiedyś jeździła do kogoś z nich na wieś po jedzenie. Można się z
      nimi tak umówić.
      • Gość: Tomek Re: ekologiczna żywność IP: *.pawluk.org 29.11.13, 15:14
        Już nie trzeba jeździć na wieś. Teraz towar przyjeżdża pod drzwi. Jajka i miód na terenie Zielonej Góry już są. Namiary na dostawców w serwisie www.agropaczka.pl
      • Gość: nicelus Re: ekologiczna żywność IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.07.16, 12:03
        Gość portalu: mini napisał(a):

> Moja rodzina kiedyś jeździła do kogoś z nich na wieś po jedzenie.

To było kiedyś. Teraz lubuskie wsie zatrute.

Obecnie dyrektor od ochrony środowiska w Lubuskim - Rydzanicz - zezwala na składowanie silnie rakotwórczych odpadów uznanych w całej Europie za niebezpieczne, na wiejskiej drodze.

• e_werty Re: ekologiczna żywność 29.11.13, 16:36
      ekologiczną, świeżą żywność

... heheee to jakiś bzik z tą ekologią!
      Skąd się dowiesz co ta kura zjada łażąc po okolicznych - nawożonych chemia polach?
      Mięso również nie do sprawdzenia.
      Bez histerii - jedzcie to na co was stać i to co wam smakuje.
      Przede wszystkim - nie obżerajcie się!

Z ekologia również trzeba ekologicznie - używać głowy
      nie tylko do noszenia (ekologicznej) czapki!

:)
    • an.ka0 Re: ekologiczna żywność 26.10.14, 20:30
      Witam piszę pracę inżynierską na temat żywności ekologicznej dlatego też uprzejmie proszę o wypełnienie anonimowej ankiety na temat warzyw i owoców ekologicznych. Z góry dziękuję za pomoc. moje-ankiety.pl/respond-69683.html
    • Gość: hrt Re: ekologiczna żywność IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.14, 21:44
      Można. Jest sklep Przyjaciele Jedzenia. Mają stronę na fejsie. Na pewno trafisz.
    • Gość: korytfec Re: ekologiczna żywność IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.16, 12:41
      ekologiczna? Po jajkach zatrucia salmonellą.Kury z wolnego wybiegu? zobaczcie co tam mają.oprócz błota,własnych odchodów i mnóstwo PASZY .zanim kupicie sprawdzcie dokładnie skąd pochodzą te jajeczka.Sprzedawcy często oszukują.
      W sklepach ze zdrowa żywnością te "zdrowe,ekologiczne "jajeczka sprzedawane po złotówce.

• Gość: jarzelek Re: ekologiczna żywność IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.16, 12:53
      Szczególnie jajka ekologiczne.od hodowców kur.bzdura.jak ktoś ma dziesięć czy dwadzieścia kurek.to rozumiem.chodzą po ogrodzie.A te Z wolnego wybiegu ..bajki
    • mimitujest Re: ekologiczna żywność 05.07.16, 17:42
      A patrzyłeś /łąś w Ekoganiku na Sienkiewicza? Wiem że mięso tam mają na zamówienie, nie wiem jak z innymi świeżymi artykułami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka