Gość: w tempo IP: 192.168.150.* 25.01.02, 23:17 kto widział film, bo nie wiem, czy warto iść... ps. się tu jakieś klitki porobiły, nie wiem czy tu o tym należy... niemniej pytanko obowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miś Re: harry potter IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 01:25 A jesteś mugolem? Mugole sie w kinie męczą. A tak na serio moje dziecko było zachwycone, choc w porównaniu z książką jest troche przeskoków. Mi się też podobał chociaz jest za długi. Czytałem Harrego Pottera, chociaż akurat nie tę cześć i film bawi mnie porównaniem wyobraźni reżysera i mojej (jak zwykle przy ekranizacjach). Świetne są sceny na miotłach i rewelacyjna Hermiona (chyba nie pokręciłem). Wspaniała jest scena gry w szachy. Jeśli chcesz iść z dzieciakiem zdecydowanie polecam. Samemu ? No cóż ja chyba bym poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: harry potter IP: *.czarnecki.silesianet.pl 26.01.02, 15:05 co do samego filmu: Wspaniałe efekty specjalne, świat tam przedstawiony wydaje się naprawdę realny!! Dzieci poniżej 8 lat powinny chyba (bardziej ich rodzice) przemyśleć czy na pewno chcą wybrać się na to do kina (dla dzieci w tym wieku niektóre sceny są moim skromnym zdaniem chyba trochę za mocne - szczególnie w kinie wyposażonym w system Dolby Surround). W kinie zaraz za nami siedziała mała dziewuszka, która tak strasznie to wszystko przeżywała (często bała się) że chyba bidulka złe sny po tym będzie miała... Poza tym OK Wyjaśnienia: Nie czytałem książki, nie jestem PotteroManiakiem ;)) nie mam porównania do samej książki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w tempo Re: harry potter IP: 192.168.150.* 27.01.02, 01:24 dzieci?... jeszcze nie mam; innych też nie zamierzam bawić; sam się chciałem zabawić... no prawie sam - nieistotne... czytałem wszystkie książki o harrym potterze, ale to w zasadzie tez nieistotne... skoro film dobry - znaczy trzeba zobaczyć dzięki za recenzje Odpowiedz Link Zgłoś