Dodaj do ulubionych

harry potter

IP: 192.168.150.* 25.01.02, 23:17
kto widział film, bo nie wiem, czy warto iść...

ps. się tu jakieś klitki porobiły, nie wiem czy tu o tym należy... niemniej
pytanko obowiązuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Miś Re: harry potter IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 01:25
      A jesteś mugolem? Mugole sie w kinie męczą. A tak na serio moje dziecko było
      zachwycone, choc w porównaniu z książką jest troche przeskoków. Mi się też
      podobał chociaz jest za długi. Czytałem Harrego Pottera, chociaż akurat nie tę
      cześć i film bawi mnie porównaniem wyobraźni reżysera i mojej (jak zwykle przy
      ekranizacjach). Świetne są sceny na miotłach i rewelacyjna Hermiona (chyba nie
      pokręciłem). Wspaniała jest scena gry w szachy. Jeśli chcesz iść z dzieciakiem
      zdecydowanie polecam. Samemu ? No cóż ja chyba bym poszedł.
      • Gość: Jimi Re: harry potter IP: *.czarnecki.silesianet.pl 26.01.02, 15:05
        co do samego filmu:
        Wspaniałe efekty specjalne, świat tam przedstawiony wydaje się naprawdę realny!!
        Dzieci poniżej 8 lat powinny chyba (bardziej ich rodzice) przemyśleć czy na
        pewno chcą wybrać się na to do kina (dla dzieci w tym wieku niektóre sceny są
        moim skromnym zdaniem chyba trochę za mocne - szczególnie w kinie wyposażonym w
        system Dolby Surround).
        W kinie zaraz za nami siedziała mała dziewuszka, która tak strasznie to
        wszystko przeżywała (często bała się) że chyba bidulka złe sny po tym będzie
        miała...

Poza tym OK
        Wyjaśnienia: Nie czytałem książki, nie jestem PotteroManiakiem ;))
        nie mam porównania do samej książki...
      • Gość: w tempo Re: harry potter IP: 192.168.150.* 27.01.02, 01:24
        dzieci?... jeszcze nie mam; innych też nie zamierzam bawić; sam się chciałem
        zabawić... no prawie sam - nieistotne...
        czytałem wszystkie książki o harrym potterze, ale to w zasadzie tez
        nieistotne...
        skoro film dobry - znaczy trzeba zobaczyć

dzięki za recenzje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka