mkaz1 30.05.09, 08:51 Ciekawe jakie będą ceny...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasik Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 10:32 wejdź na ich stronę www i sprawdź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.modemy2.ostrowski.pl 30.05.09, 20:17 Jeszcze muszą mieć tą swoją stronę. Może mają ale niewypozycjonowaną więc niestety google nie znajdują, przynajmniej na dwóch pierwszych stronach wyników a dalej przeciętnemu użytkownikowi nie chce się sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_zielonagora Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.aster.pl 30.05.09, 11:36 Bylem, jest drogo ale jedzenie jest pyszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.aster.pl 30.05.09, 12:26 A kto za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 18:00 Szczerze nie polecam! Bylam tam wczoraj i jestem rozczarowana. Wprawdzie ceny nie są "kosmiczne", ale jedzenie ...szkoda gadać. Zamowilam kurczaka w sosie śmietanowym i niestety - musialam go szukac w naczyniu, w ktorym go podano. Poza tym podają ryż na jednym półmisku - dla dwóch osób trochę mało, choć nie jestem głodomorem. Sałatka na talerzu - brak mi słów. Odrobina kapusty z marchewką i majonezem... Ech... No i organizacja. Chcieliśmy zaplacić kartą, pani kelnerka powiedziala ok, przyszła z terminalem, poczym się rozmysliła i powiedziala, że juz nabiła rachunek na kasę i że musimy zapłacić gotowką. Dobrze, że mieliśmy przy sobie pieniadze. A, jeszcze jedno. 200 mln wody kosztuje... 5 zl. Dodam, ze w trakcie naszego pobytu, grupa osób odeszła od stolika, bo nikt nie podszedł by przyjąć zamówienie. Wiem, że restauracja dopiero zaczyna, ale ja się zraziłam. Szczególnie jakością i ilością jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 18:59 dajmy im czas .poczatki sa trudne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 20:02 Bylismy dzisiaj. Jedzenie bardzo dobre !!! Ceny Ok. Właściciel jest na miejscu ale kelnerki powinien zmienic albo przeszkolic. Nie interesuja sie klientami nie znaja potraw. Brakuje nam w Zielonej Górze Japonskiej Restauracji z Sushi dobrej CHinskiej/Tailandzkiej/Wietnamskiej. Szkoda ze zamkneli Thang Long. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximo Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.aster.pl 30.05.09, 20:36 SUPER ŻE JEST TA RESTAURACJA !!! TAK WŁAŚNIE POWINNO BYC NA STARYM MIEŚCIE ,ŻE SA SAME RESTAURACJE I BANKI ! MYSLĘ ŻE JAK JESZCZE POD FILARAMI OTWORZA JAKĄŚ RESTAURACJE PO KSIĘGARNIACH NAUKOWEJ I TECHNICZNO-ROLNICZEJ TO JUZ REWELACJA !!! BYŁEM WCZORAJ Z RODZINKA I JESTEM ZADOWOLONY ! KTOS NAPISAŁ ŻE BRAKUJE JAPOŃSKIEJ I ORIENTALNEJ ,ALE MOŻE COŚ WŁAŚNIE RUSZY POD FILARAMI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 13:31 RESTAURACJII CORAZ WIĘCEJ A PLAC POCZTOWY STRASZY BRZYDOTĄ:( SZKODA,ŻE kUBICKI TEGO NIE ZAUWAŻA ZE SWOJEJ LIMUZYNY:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 16:02 Byłem tam ostatnio i bardzo nam się podobało. Jedzenie bardzo dobre ale trochę mało surówek. Ceny przystawek są zdecydowanie za wysokie,ale obiadów są przystępne. Na plus zdecydowanie wystrój i sposób podania potraw.Co do obsługi to chyba trzeba dać im trochę czasu, bo narazie są trochę niezorganizowani. Ogólenie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 16:05 ja też byłam.Nie jest zle,ale ceny przystawek są za wysokie.Dwa pierożki za 15 złotych to chyba za drogo.Ale trzeba przyznać bardzo smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 456 Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 16:21 Jedzenie jest bardzo dobre, jednak jest za drogo. Podobało mi się wygląd oraz atmosfera restauracji. Napewno zawitam tam jeszcze nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.09, 08:52 A ja nie polecam tego lokalu. Zamówiłam lody z owocem mango ale owoca żadnego, a tym bardziej mango tam nie widziałam. Zapłaciłam 10 zł za dwie zwykłe kulki lodów polanych pomarańczową polewą. Poza tym zamówiłam herbatę parzoną po indyjsku z kardamonem i imbirem a otrzymałam filiżankę z wrzątekiem a na spodku torebkę ćeylon tea. Na pytanie gdzie jest zamawiana przeze mnie herbata, kelnerka odpowiedziała, że przeciez zamawiałam zwykłą herbatę. A gdy zapytałam gdzie są owoce w lodach usłyszałam, że przeciez zamawiałam zwykłe lody. Z całym szacunkiem , ale nie lubię kiedy robi się z klienta kretyna. Nie wspomnę,że na herbatę czekałam 0,5h. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 23:27 Nie wystarczy pomalować siny w ostrych kolorach i poustawiać egzotyczne detale, trzeba to zrobić profesjonalnie. Przedmioty są ale nastroju nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:21 A ja uwazam ze jest bardzo oryginalnie i orientalnie. Knajpa z klasa. I zadnych sinych czy ostrych kolorow tam nie ma. Bylam, jadlam i widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 09:40 niedługo otworzą po księgarni sushi bar to będzie w czym wybierać! indyjska jest też ok , byłem jadłem i wszystko smakowało tylko fakt że troche drogo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 02:22 CZY NIE UWAŻACIE,ŻE SKORO TYLE KNAJP POWSTAJE PRZY PLACU TO PRZYDAŁBY SIĘ JEGO REMONT? CZY PODOBA WAM SIĘ TAK JEK JEST?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.aster.pl 05.06.09, 10:32 Plac pocztowy jest OCHYDNY !!!!! za Ronowicz były jakies plany przebudowy tego szkaradnego placu ! ciekawe gdzie one są ? tak sami jak OCHYDNA jest stacja benzynowa koło Polskiej Wełny zasłaniajacy budynek Galeri ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ® Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: 212.23.178.* 14.06.09, 16:27 I w ogóle zacząłem sobie chwalić prezydenturę pani Ronowicz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantra Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:53 a skad wiadomo o tym sushi barze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 14:04 Jasne! A knajpę im ktoś za darmo wystawił:-) Dlaczego Was ludzie tak boli, ze ktoś robi cos pozytywnego dla tego miasta? A z tego co widziałem właściciele są zawsze na miejscu i o swoich żalach można porozmawiać bezpośrednio z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 14:16 Róbta swoje i się nie przejmujta, jak to ktoś mądry powiedział. A żarcie jest tam super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika mnie nie zachwycilo:/ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 18:29 salatka z kapusty pekinskiej i majonezu na do kazdego dania, motający się kelner (choc to akurat jestem sklonna wybaczyc, jako wyjatkowo cierpliwa klientka), cztery rozne dania wygladajace i smakujace identycznie, letnia herbata i woda za 6 pln. wnetrze tez nie zacheca do dluzszego posiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:11 ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym 06.06.09, 19:53 Co do restauracji to jeszcze nie byłam. A co do Placu to Ronowiczka Katoliczka zleciła za swej marnej kadencjii plan zagospodarowania Placu. Podatnicy zapłacili kilkadziesięt tysięcy no a plan leży gdzies w archiwum nie wykorzystany z wieloma innymi planami. Radni to bezguścia.Nie ma co liczyc ze zauważą szpetność Placu. Muszą mieszkańcy im uświadomić potrzebę jego remontu i znaleś.c na to kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:33 Mam wrażenie, że niektórzy z was wcześniej żywili się wyłącznie we Flamingo lub barze Pierożek ( bez obrazy). Jeżeli ktoś przychodzi do Restauracji to musi się nastawić na to, że za wodę zapłaci 5 pln a za obiad 25 –30. Przecież to nie Flammingo gdzie sok kosztuje 2,50 a obiad ok.15 pln! Restauracja jest na poziomie Zajazdu Pocztowego, a cenowo na pewno atrakcyjniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Placowa Remont Placu!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 20:14 Radnych za pysk zaprowadzić na Plac i przeciągnąć po krzywych płytach ..:) zostawią parę złotych zębów to zapamiętają ,że remont sie nalezy! A tak na serio to głupio ze obcokrajowcy u nas inwestują i są skazani na syf i brzydotę ulic. Fakt,że może w Indiach większy syf niz u nas...i oni przyzwyczajeni... ALE JA SIĘ DO BRZYDOTY NIGDY NIE PRZYZWYCZAJĘ WIĘC RADNI DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Remont Placu!!!!!!!!! 07.06.09, 11:53 Nie tylko plac pocztowy jest zapuszczony. Praktycznie większość starej zabudowy miasta się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 10:13 Fajna ta knajpka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 00:09 Na otwarcie tego lokalu czekaliśmy z niecierpliwością ponad dwa miesiące. Kiedy lokal wreszcie otwarto, postanowiliśmy wybrać się tam, by przetestować nowe miejsce. Kiedy weszliśmy do lokalu naszym oczom ukazało się bardzo klimatyczne wnętrze oraz tłum ludzi w środku. Po odnalezieniu wolnego stolika, czekaliśmy na podanie nam menu - nie doczekaliśmy się. Obsługa to najsłabszy punkt tego lokalu. Kelnerki są wprawdzie miłe i grzeczne, ale kompletnie niezorganizowane, opieszałe i chyba niedouczone w zawodzie. Menu jest nawet bogate, duży wybór niecodziennych potraw. Jako, że była nas trójka, zamówiliśmy trzy dania główne i zupę. Zupę zamówiliśmy tylko dlatego, że odstraszała nas cena tradycyjnych napojów. Był jeszcze problem ze złożeniem zamówienia, bo nie mogliśmy doczekać się na kelnerkę, która od 40 minut uparcie twierdziła, że "zaraz podejdzie". To co działo się potem to już czysta parodia kelnerskiego kunsztu. Nasz stolik był nieco brudny, niedokładnie posprzątany, gdzieniegdzie walały się ziarenka ryżu i okruchy. Kelnerka podała nam zupę dnia, a po 10 minutach przyszła z następną zupą, której już nie zamawialiśmy. Po kolejnych 15 minutach otrzymaliśmy pierwszą zamówioną potrawę. Niestety kelnerka nie potrafiła powiedzieć co przyniosła - znała nazwę indyjską, ale polskiej już nie, wobec czego nie wiadomo było kto miał ją dostać i zdaliśmy się na intuicję. Następnym problemem, który przeszkadzał w rozpoczęciu posiłku był brak talerza. Po zwróceniu uwagi kelnerka podała 2 talerze (było nas troje). Upłynęło następne 10 minut i kelnerka przyniosła upragnione krewetki. Dzięki temu 2/3 z nas mogło już delektować się posiłkiem. Po kolejnych 15 minutach, kelnerka widząc, że jedno z nas siedzi nad pustym talerzem zapytała czy chcieliśmy jeszcze coś zamówić. Jej zdziwienie, gdy dowiedziała się, że wciąż czekamy na ostatnią potrawę, zostało wytłumaczone rzekomą pomyłką kucharza. Gdy doniosła ostatnią potrawę mogliśmy w końcu zacząć jeść. Jeżeli chodzi o jedzenie to było ono bardzo dobre, jednak uważam, że porcje jak za tę cenę są dość małe. Na sam koniec otrzymaliśmy rachunek, na którym brakowało jednej z potraw więc zapłaciliśmy mniej :) To w jakimś sensie zrekompensowało nam niesmak związany z wizytą w Namaste India. Polecam ludziom cierpliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Przykładowe ceny... IP: *.aster.pl 08.06.09, 15:36 Proszę o podanie przykładowych cen np. dań głównych w tym lokalu? Niektórzy twierdzą że jest tam drogo inni,że ceny nie sa wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: Przykładowe ceny... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 19:31 ja za krewetki na ostro zapłaciłam 36zł Oprócz tego, że nie podano mi do nich ryżu porcja była wielkości mikro, podana na tacce wielkości dłoni. Wygrzebałam może 4 krewetki średniej wielkości... Jak za tą cenę - stanowczo za mało. Zupy kosztują w granicach 7-10 zł, ale wszystkie smakują jak sok pomidorowy z cynamonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Przykładowe ceny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:10 Zależy co dla kogo oznacza tanio a co drogo. Dla mnie cena wody 5 zł to standardowa cena, a z tego czytam to dla innych spory wydatek. Ceny dań wahają się w granicach 25 - 30. Jak na kuchnię egzotyczną to całkiem przyzwoicie. Bardzo często bywam w restauracjach indyjskich w Berlinie ( znajomi są fanami) i jakość podawanych potraw w Cuisine jest na takim samym, smacznym poziomie. Podoba mi się, że podają jedzenie w takich małych, oryginalnych podgrzewanych czarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian P. Buk Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.171.200.171.awakom.net 08.06.09, 21:24 Co racja, to racja. Personel ewidetnie niedoszkolony. Poziomem nie dorownuje cenom, ktore jako jedyne trzymaly wysoki poziom. No, moze troche przesadzam, bo jedzenie bylo bardzo smaczne. Inna sprawa, ze za takie pieniadze porcje raczej skromne. Cena glownego dania 25-40PLN. Woda w smiesznej ilosci 200ml za kosmiczne 6PLN. To nie jest restauracja sushi w Poznaniu, tylko Zielona Gora, do cholery! Ludzie tutaj zarabiaja mniej! No moze przebolalbym ceny, gdyby zarcia bylo wiecej i obsluga na wysokim poziomie, bo na razie za taka kase to cienizna na poziomie Pekinu (chociaz tam to chociaz obsluga dobra). A ludzie siedza, siedza, siedza i... wychodza, bo nikt do nich nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:21 zapomnieli wyszkolić personel???????:) jaja nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaro Palmiarnia i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 22:29 idz do Palmiarni :) tam masz obsługe na wysokim poziomie - bno aż na wysokosć pierwszego pietra :) wyczekaj sie na zlozenie zamowienia, zobacz jak pracuje obsluga, skosztuj specjałów kuchni pamiarnianej i ZAPŁAĆ jeszcze za to wszystko - gorzka czekolada jest swtedy słodyczą..... jesli nie odpowiadają Ci ceny idź do qubusa czy rubena i płać tam. lub nie wychylaj nosa z domu jesli nie wiesz o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunia Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:13 Restauracja nie jest zła, naprawde miły wystrój i wogóle. Ale skoro właściciele chcięli zabłysnąc na samym początku to nie rozumiem czemu nie zatrudnili prefesjonalnych kelnerów. Sama tam pracowałam wiec wiem jak to jest. Fakt, zdarzały mi się jakies małe pomyłki(zresztą komu sie nie zdarzaja na początku??) ,ale właściciele myślałam,ze mnie zabiją na miejscu :/ Kuchnia jest wogole nie zorganizowana, to samo co do siedzenia na zmywaku żal.pl ...wszyscy są od wszystkiego:raz jestes na sali, raz myjesz podloge.Rozumiem ze to poczatki i wogole ale skoro niby Państwo Bankavad są NIBY tak długo w tym interesie to powinni wiedziec jak to zorganizować... Grzecznie podziękowałam i zrezygnowalam.Dobrze,ze pieniądze dostalam w terminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka A mnie nie przeraziło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:38 A ja byłam w niedziele z rodzina na obiedzie i było świetnie. Córka zdała maturę i za obiad dla 10 osób z napojami, zupami i kawa zapłaciliśmy 390 zł. A woda tak na marginesie kosztuje 5 zł:-) Trzeba uważnie czytać menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Ceny ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:43 Ja jadłam Kurczaka Kashmiri z owocami egzotycznymi – pycha!!! Za jedyne 25 pln. Do tego słodkie indyjskie Lassi (?), również świetne za 8 pln. Uważam że ceny na przyzwoitym poziomie. Pozdrawiam wszystkich narzekalskich. Wyluzujcie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: Ceny ok IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 12:35 Gdybyś została tak potraktowana przez obsługę też byś była "narzekalska". Skoro tyle osób NARZEKA to chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:48 Ja za krewetki zapłaciłam 30 zł. Sos był czerwony i przyjemnie ostry, kelnerka poleciła mi chleb i był to strzał – z tym sosem smakował świetnie. Jak długo istnieje ta restauracja? Tydzień? Dwa? Wszystko wymaga czasu, zawsze można iść do pobliskiej Winnicy. Ja na pewno tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena do K.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:55 Jak szukałam adresu tej restauracji indyjskiej to natknęłam się na Twoja identyczna rozwleczona opowieść na www. gastronauci.pl Mam wrażenie, ze jesteś z innej restauracji i próbujesz zniechęcać gości do Namaste. Uważam ze naprawdę nie jest źle i zdecydowanie przesadzasz i wyolbrzymiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: do K.S. IP: 78.8.221.* 09.06.09, 23:03 Wyobraź sobie droga marleno, że moje oburzenie po wizycie tam było tak wielkie, że postanowiłam obsmarować ich w internecie [i tu uwaga] BEZINTERESOWNIE. Co innego gdybym poszła tam sama lub ze znajomymi... Pech jednak chciał, że zaprosiłam tam osoby przejezdne, dość wymagające jeżeli chodzi o wybór miejsca i potraw. Goście nie wierzyli własnym oczom w to co się tam działo. Nie wiem - może trafiłam na gorszy dzień, ale prawda jest taka, że było jak opisałam w poście powyżej oraz w serwisie gastronauci.pl (nie widzę potrzeby, żeby opisywać tą samą sytuację dwa razy inaczej, jeżeli cię to zabolało przepraszam za skopiowanie swoich słów). A teraz moja refleksja - ja natomiast myślę, że masz jakieś powiązania z Namaste, dlatego tak usilnie starasz się wszystkich przekonać, że wcale nie jest tam tak źle jak twierdzę ja i parę innych osób, które również się w tym temacie wypowiedziały. Życzę powodzenia w misji i mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian P. Buk Re: do K.S. IP: *.171.200.171.awakom.net 10.06.09, 00:41 Ja to myślę, że co niektórzy szanowni Zielonogórzanie cieszą się, że powstała w końcu u nich taka egzotyczna knajpka z równie egzotyczną obsługą i są w stanie przymknąć oko na takie błahostki jak czekanie w nieskończoność aż kelnerka raczy przynieść menu, czy w ogóle podejść do stolika. Mają też wiedzę o świecie zachodnim, dlatego nie przeszkadza im cena 5PLN za szklaneczkę wody, mimo że w większości pubów czy restauracji w ZG dostaliby w podobnej cenie KUFEL piwa. Ale wiadomo - lokal "egzotyczny" (zwłaszcza podłoga), więc tak musi być i już. Jak chcecie dawać się "egzotycznie" robić w ch...a, to mi nic do tego. Gwoli ścisłości - jeżeli chce się zjeść coś innego niż kurczak, to należy się liczyć z większymi wydatkami niż 30PLN za danie główne, no chyba że ktoś zaokrągla w dół. "jesli nie odpowiadają Ci ceny idź do qubusa czy rubena i płać tam." Dziękuję, ale nie korzystam z usług prostytutek. "lub nie wychylaj nosa z domu jesli nie wiesz o czym piszesz" Przeprosiłbym za swoją niewiedzę, gdyby nie to, że znam w ZG kilka całkiem miłych lokali, do których nie mogę się przyczepić. Nie będę pisał których, bo mnie zaraz jakiś detektyw w spódnicy o konkurencje posądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:57 cena krewetek - 30 zl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 20:32 byłem w sobotę z dziewczyną. Menu dostaliśmy w 30 sekund od wejścia (lokal był pełen). Zamówiliśmy na początek mix przystawek i tym się prawie najedliśmy, danie główne to kurczak z pieca (pozycja w menu 12 i 13) do tego pani poleciła chlebek, porcje były podane po jakiś 12-15 minutach. Wyszło rewelacyjnie bo jeden kurczak był czerwoniutki a drugi zielony. Dania były podane na metalowych podkładkach i aż skwierczały od temperatury. Do tego dostaliśmy ryż (chorzy są ci co mówią że jest jego mało) no i gratis dostaliśmy coś w stylu gulaszu z kurczaka. Oczywiście talerze z surówkami i sztućce dostarczono nam z odpowiednim wyprzedzeniem ale widziałem że przy innych stolikach był z tym malutki (zaznaczam malutki) problem. Na koniec dostaliśmy zamówione lassi i herbatkę indyjską. Całość kosztowała 109 zł (z napiwkiem 120 zł). Teraz konkrety: - dania główne w ilościach za dużych (każde to 4 duże kawałki kurczaka), - surówek za mało ale w końcu chcieliśmy spróbować kuchni indyjskiej a nie polskich surówek, - przy nas wyszła para oburzona że do nich nikt nie podszedł, jest to błąd kelnerów ale także pokazał że ci ludzie nie chodzą do restauracji z kelnerami, na środku sali cały czas stoi właściciel lub jeden z kelnerów i obserwuje gości, wystarczy tylko pokazać że się coś chce, - opinie niepochlebne są często autorstwa konkurencji, niestety forum to jest tanim źródłem reklamy dla naszych lokalnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 19:53 Też uważam, że cos w tym jest. Normalny człowiek po skończonym obiedzie , zwłaszcza jeżeli był on nieudany, albo idzie do właściciela, menadżera, kierownika sali czy kogokolwiek innego odpowiedzialnego za ten przybytek i informuje go o swoim niezadowoleniu, ALBO idzie do domu i chce jak najszybciej zapomnieć o przykrym doświadczeniu. Tez uważam, że negatywne komentarze mogą pochodzić od konkurencji zwłaszcza, jeżeli ta sama osoba wysila się, żeby obsmarować Namaste na 2 rożnych portalach. A w Namaste byłam ze znajomymi przedwczoraj i było bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenekblus jaka to konkurencja?? 12.06.09, 21:34 Ciekawe o jakiej konkurencjii mówią niektórzy z was:). Z tego co mi wiadomo nie ma w ZG żadnej innej restauracji z indyjskim żarciem więc o czym mowa panowie i panie????????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.aster.pl 13.06.09, 13:15 Witam wszystkich czytelników. Napisze któtko ale treściwie. Obsługa nie jest zła gdyż menu podano bardzo szybko, po chwili zastanowienia co by tu zjeść przyszła kelnetka i polciła mi baranine. Po chwili przyniosła mi znakomity napój jogurtowy który polecam a nazywa się Mango Lassi (9zł) oczywiście zależy od gustu :-) nie zdążyłem nacieszyć się wystrojem sali a już podano mi moje danie z baraniny. Kawałki mięsa i ziemniaczkami w znakomitym sosie lekko ostrym w interesującym naczyniu które były podgrzewane (32zł). Moim zdanie nie było źle, aczykolwiek nie widziałem w menu żadnych alkocholi. Za czokształt w skali od 1 do 9 daje 7. Cena może i nie jest niska ale to przecież rastauracja a nie bar mleczny, jeżeli dla kogoś cena jest wygórowana to polecam na przeciwko PKP bar o nazwie Turysta. Wybór zalży tylko od was samych, pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 21:47 Restauracja bardzo mnie rozczarowała. Wystrój lokalu nie zachwyca, jest raczej kiczowaty. Duży minus za schodki przy wejściu - mimo iż tylko 2 dość mocno utrudniają wejście rodzicom z wózkiem. W środku odurzający, nieprzyjemny zapach kadzidła. Zbyt mocny. Może trafiłam na zły moment. Kelnerka miła, i w przeciwieństwie do innych opinii, zbyt nadgorliwa. Kilka razy w trakcie posiłku pytała czy może już zabrać talerze. Troche mnie tym stresowała muszę przyznać:) Jedzenie, no cóż. Bardzo często jadam w restauracjach i zgadzam się z opiniami innych niezadowolonych osób. Za tę cenę klient ma prawo oczekiwać więcej. Sałatka to żart. Wygląda jak dekoracja talerza. Skromna dekoracja. Porcja mięsa malutka. Ryżu również. Dwie różne potrwy smakowały niemal identycznie. Mimo dodatków w postaci dwóch porcji chlebka, wyszliśmy z mężem głodni. Restauratorzy starający się zdobyć markę i klientów powinni bardziej się postarać. Ja poczułam się trochę oszukana porcjami. Byłam tam raz, ale nie mam ochoty dać temu miejscu kolejnej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:58 tłusta kobieto - co ty piszesz - chcesz się nażreć jak świnia to ugotuj sobie gar kartofli. Dobrze że, jak sama przyznałaś więcej tam nie pójdziesz bo słabo mi się robi jak muszę przebywać w towarzystwie takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 15:39 Widzę, że system niszczenia "konkurencji" Namaste działa bez zarzutów! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Magda - uwielbiam Cie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 17:44 nie mogę wprost uwierzyc w swoje szczęscie!!! juz nie spotkamy sie w Namaste!!!! HUUUUURAAAAA!!!!! i obiecuje solennie , ze z pewnościa nie spotkamy sie też w Monte Carlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian do K.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 15:50 A ja widzę droga Karolinko, że z wielkim zainteresowaniem śledzisz historię Namaste na wszystkich forach... Czyżby jakiś interesik???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: do K.S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 16:06 Kiedyś na pewno, póki co skupiam się na skończeniu studiów. Coś jeszcze ktoś chce o mnie wiedzieć? Jak dotąd jestem najpoważniejszą konkurencją pożal się boże Namaste... więc pytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: do K.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 16:08 Ha ha ha!!!!!!!!!!!!! Ale pocieszna jestes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: do K.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 16:12 Schowaj się dziewczyno do domu i przestań już się ośmieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Re: do K.S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 16:20 no tak się składa, że jestem w domu :) a ośmieszają się wszyscy obrońcy, którzy starają się wszystkim wmówić nieprawdę. Byłam widziałam, na pewno wstąpię tam raz jeszcze, żeby mieć inspiracje do kolejnej rozwleczonej i przezabawnej opowieści! POZDRAWIAM szefów Namaste!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 18:28 Czy wy naprawdę myślicie, że konkurencja nie ma nic lepszego do roboty tylko obsmarowywac inne knajpy na forach? Z mojego doswiadczenia wynika raczej, ze negatywne opinie smaruja albo rzeczywiście zawiedzeni klienci, albo byli pracownicy pałajacy checia zemsty. Zdarzaja sie tez osobisci wrogowie, ci jednak uderzają rzadziej;) Zycze szefostwu Namaste najlepszego, ciezki czas przed wami! Knajpa to wykańczający interes: w koncu wszyscy znaja sie na kuchni najlepiej, kazdy jest super specjalista od tego, jak powinna wygladac idealna knajpa a dogodzic nie da sie kazdemu! Zycze wiec duuuzo sily, stalowych nerwow i przemyslenia tych komentarzy, nie zaszkodzi, nawet jeśli to stek bzdur. Klientom nie zycze wyrozumialosci, bo wiem, ze sa bezwzgledni;) Ich prawo:) To pisalam ja, konkurencja!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Kuchnia: Smak Indii przy placu Pocztowym IP: *.omi.pl 20.06.09, 16:54 na pewno pisze sie osobno... Odpowiedz Link Zgłoś