markoniec 01.01.04, 01:14 komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 11:19 markoniec napisał: > komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!! widzę, że zabawa była przednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-a Re: błoto w dłoń !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.04, 15:46 panna_marianna napisał: > markoniec napisał: > > > komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!! > widzę, że zabawa była przednia Ja natomiast wnioskuję z postu markońca, że zabawa była fatalna, ma ochotę na wyładowanie agresji, chce po prostu komukolwiek i za cokolwiek przyłozyć (oględnie mówiąc). Byleby sobie ulzyć! Biedny sfrustrowany markoniec! Moja rada- idż na spacer i zobacz, jaki piękny świat! Duzo radości zyczę i życzliwości. Agresja wyładowywana na ludzi jest zła! Musisz nauczyć się panowac nad złością i negatywnymi emocjami! pozdrawiam wszystkich- bądźcie dobrzy dla innych! Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 16:52 Ja natomiast odniosłam wrażenie, że post Markońca jest skierowany do większości forumowiczów, którzy właśnie w ten sposób odreagowują swoje niepowodzenia życiowe na forum, ponieważ zdecydowana większość postów jest pełna nieżyczliwości, Tezgucio miał rację to forum już sięga dna, a szkoda bo jest to fajne miejsce na wymianę poglądów i zabawę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 17:19 Ja wnioskuje, ze spora wiekszość nie odróżnia sarkazmu od nie-sarkazmu Gość portalu: A-a napisał(a): > panna_marianna napisał: > > > markoniec napisał: > > > > > komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!! > > widzę, że zabawa była przednia > > Ja natomiast wnioskuję z postu markońca, że zabawa była fatalna, ma ochotę na > wyładowanie agresji, chce po prostu komukolwiek i za cokolwiek przyłozyć > (oględnie mówiąc). Byleby sobie ulzyć! Biedny sfrustrowany markoniec! Moja > rada- idż na spacer i zobacz, jaki piękny świat! Duzo radości zyczę i > życzliwości. Agresja wyładowywana na ludzi jest zła! Musisz nauczyć się > panowac nad złością i negatywnymi emocjami! pozdrawiam wszystkich- bądźcie > dobrzy dla innych! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 18:08 bawiłem się fantastycznie ! zawsze dobrze się bawię ! ciężko pracuję, ale potrafię się bawić. A na spacerze byłem, często chodzę, pozdrawiam i życzę wiele szczęścia :-) Jutro od rana przystępuję do pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-a Re: błoto w dłoń !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.04, 22:54 Tak myslałam, markoncu o Twojej zabawie i tym przypieprzaniu i chciałam ciągnąć wątek, mając na względzie błoto, którego jest b. dużo w postach- wiem,że nie w twoich. panna_marianna "złapała" mnie na niezrozumieniu- poczułaś sie panno ? odróżniam wiele róznych rzeczy- o mnie się nie martw! pozdrawiam- masz takze posty ok. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 02.01.04, 11:29 Gość portalu: A-a napisał(a): > Tak myslałam, markoncu o Twojej zabawie i tym przypieprzaniu i chciałam > ciągnąć wątek, mając na względzie błoto, którego jest b. dużo w postach- > wiem,że nie w twoich. >panna_marianna "złapała" mnie na niezrozumieniu- > poczułaś sie panno ? odróżniam wiele róznych rzeczy- o mnie się nie martw! > pozdrawiam- masz takze posty ok. Nie, nie poczułam się i nie miałam zamiaru poczuć się. "Poczucie się" nie sprawia mi przyjemnosci. Pozdrawiam i zycze szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś