Dodaj do ulubionych

błoto w dłoń !!!

01.01.04, 01:14
komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!!
Obserwuj wątek
    • panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 11:19
      markoniec napisał:

> komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!!
      widzę, że zabawa była przednia
      • Gość: A-a Re: błoto w dłoń !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.04, 15:46
        panna_marianna napisał:

> markoniec napisał:
        >
        > > komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!!
        > widzę, że zabawa była przednia

Ja natomiast wnioskuję z postu markońca, że zabawa była fatalna, ma ochotę na
        wyładowanie agresji, chce po prostu komukolwiek i za cokolwiek przyłozyć
        (oględnie mówiąc). Byleby sobie ulzyć! Biedny sfrustrowany markoniec! Moja
        rada- idż na spacer i zobacz, jaki piękny świat! Duzo radości zyczę i
        życzliwości. Agresja wyładowywana na ludzi jest zła! Musisz nauczyć się
        panowac nad złością i negatywnymi emocjami! pozdrawiam wszystkich- bądźcie
        dobrzy dla innych!
        • sela1 Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 16:52
          Ja natomiast odniosłam wrażenie, że post Markońca jest skierowany do większości
          forumowiczów, którzy właśnie w ten sposób odreagowują swoje niepowodzenia
          życiowe na forum, ponieważ zdecydowana większość postów jest pełna
          nieżyczliwości, Tezgucio miał rację to forum już sięga dna, a szkoda bo jest
          to fajne miejsce na wymianę poglądów i zabawę :-(
          • Gość: A-a Re: błoto w dłoń !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.04, 17:10
            ok
        • panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 17:19
          Ja wnioskuje, ze spora wiekszość nie odróżnia sarkazmu od nie-sarkazmu

Gość portalu: A-a napisał(a):

> panna_marianna napisał:
          >
          > > markoniec napisał:
          > >
          > > > komu by tu w nowym roku przypieprzyć ? !!!
          > > widzę, że zabawa była przednia
          >
          > Ja natomiast wnioskuję z postu markońca, że zabawa była fatalna, ma ochotę na
          > wyładowanie agresji, chce po prostu komukolwiek i za cokolwiek przyłozyć
          > (oględnie mówiąc). Byleby sobie ulzyć! Biedny sfrustrowany markoniec! Moja
          > rada- idż na spacer i zobacz, jaki piękny świat! Duzo radości zyczę i
          > życzliwości. Agresja wyładowywana na ludzi jest zła! Musisz nauczyć się
          > panowac nad złością i negatywnymi emocjami! pozdrawiam wszystkich- bądźcie
          > dobrzy dla innych!
        • markoniec Re: błoto w dłoń !!! 01.01.04, 18:08
          bawiłem się fantastycznie ! zawsze dobrze się bawię ! ciężko pracuję, ale
          potrafię się bawić. A na spacerze byłem, często chodzę, pozdrawiam i życzę
          wiele szczęścia :-)
          Jutro od rana przystępuję do pracy !!!
          • Gość: A-a Re: błoto w dłoń !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.04, 22:54
            Tak myslałam, markoncu o Twojej zabawie i tym przypieprzaniu i chciałam
            ciągnąć wątek, mając na względzie błoto, którego jest b. dużo w postach-
            wiem,że nie w twoich. panna_marianna "złapała" mnie na niezrozumieniu-
            poczułaś sie panno ? odróżniam wiele róznych rzeczy- o mnie się nie martw!
            pozdrawiam- masz takze posty ok.
            • panna_marianna Re: błoto w dłoń !!! 02.01.04, 11:29

Gość portalu: A-a napisał(a):

> Tak myslałam, markoncu o Twojej zabawie i tym przypieprzaniu i chciałam
              > ciągnąć wątek, mając na względzie błoto, którego jest b. dużo w postach-
              > wiem,że nie w twoich.

>panna_marianna "złapała" mnie na niezrozumieniu-
              > poczułaś sie panno ? odróżniam wiele róznych rzeczy- o mnie się nie martw!
              > pozdrawiam- masz takze posty ok.
              Nie, nie poczułam się i nie miałam zamiaru poczuć się. "Poczucie się" nie
              sprawia mi przyjemnosci.
              Pozdrawiam i zycze szczęśliwego Nowego Roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka