Dodaj do ulubionych

Wyjazdy zagranice po auta

30.08.09, 12:44
Witam,znalazłem na serwisie oto moto link do
ogłoszenia:kantom.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7729928 wpis z
informacja ze człowiek z Zielonej Góry organizuje cotygodniowe wyjazdy po
samochody do Holandii.
Moje pytanie brzmi czy ten człowiek jest osobą wiarygodna ? Czy ktos z
użytkowników tego forum posiada informacje o tej firmie- Zakład Mechaniki
Pojazdowej Moto Tom Dąbrowskiego 65-001 Zielona Gora.
Chciałbym to wiedziec bo na tą chwile nie jestem w stanie zaufac komus kogo na
oczy nie widziałem i zdecydowac sie na taki wyjazd z gotówka w kieszeni.Prosze
o informacje gdyż nie jestem z Zielonej Góry, a chciałbym miec pewnosc o
wiarygodnosci oferty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Axel Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.elartnet.pl 05.02.10, 20:54
      Ja również chętnie poznam opinie na temat takich wyjazdów.
    • Gość: marta Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 13:44
      też szukam kogos takiego
    • Gość: Paweł Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:41
      Zadzwoń, zapytaj, pojedź, a na miejscu przekonasz się jakim trzeba być debilem
      aby takie ogłoszenia traktować poważnie. Nie masz co robić z kasą to wybierz się
      w podróż życia. Na całym tym interesie skorzysta wyłącznie ten koleś. Nic
      bardziej nie cieszy niż 500 zł od jelenia a takich jest setki.Myślisz że w
      Holandii auta rozdają za darmo ? że każde auto z UE jest na medal, z idealnym
      przebiegiem, wyposażone na maksa ? pewnie jesteś "dziewicą" w kwestii
      motoryzacji skoro takie ogłoszenia traktujesz poważnie.
      Do Tego ćwoka MOTO TOM > zabierz się robolu do jakiejś sensownej pracy a nie
      wymyślasz bajeczki i naciągasz jeleni na swoje wyjazdy.
      Mało tego 500 zł to dochód, chcesz pedale aby US dowiedział się jak to kasujesz
      szmal bez odprowadzania podatku ? co drugi robol coś tam ściąga, rozbiera i żyje
      sobie jak pączek w maśle.
      Może tak dobrać się do dooopy takim bigosom jak na placu pod Raculą gdzie
      jedynym ustawowym pieniądzem jest "stówka". Myślicie ćwoki od rozbierania złomu
      że ludzie to srają tymi stówkami ? kupicie złoma za 200 euro a potem w częściach
      zarabiacie tysiące. Czy skarbówka nie może ruszyć dupska i dobrać się do takich
      kutasów zamiast trzepać wiecznie tyłki ciężko zarabiającym uczciwym rzemieślnikom.
      Posrane miasto czerwonej maci.........
    • Gość: Azja Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 11:18
      oto masz odpowiedz zielonogórzanina...:((
      Zapewniam iż nie wszyscy reprezentują jego poziom...
      • Gość: trzezwy zg Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: 94.75.121.* 09.02.10, 12:12
        To nie był zielonogórzanin tylko jakaś łajza, niewykluczone, że prowadzi komis i
        jest sfrustrowany małymi obrotami itp.
    • Gość: :) Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: 194.106.155.* 10.02.10, 16:38
      ludzie tyle co ja mam do powiedzenia to to jedna wielka sciema
      jest..nie warto
      • Gość: .... Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 11.02.10, 20:57
        nie polecam- sprawdzone
        • Gość: paweł Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.04.10, 23:47
          Kolego nie polecasz,ale jeśli możesz to proszę uzasadnij czemu?
          Mam znajomego który kupił w taki SPOSÓB AUTO 2 lata temu i jest
          zadowolony.Tak więc umotywuj na co uważać.
    • Gość: kasik Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 18:44
      Witam. jechałam z tym gościem do Holandii w pażdzierniku 2009, kupiłam Renaulta
      Espace. Autko chodzi idealnie,nie jest wybite. dałam 2000 Euro rocznik 1998.
      Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Polecam tego człowieka jest godny zaufania.
      Pomagał mi przy zakupie a także utargował.
      • Gość: timko Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.ztpnet.pl 22.05.10, 19:24
        ON ZAWIEZIE CIE NA GIEŁDE DO HOLANDII I WYKASUJE 5OO ZŁ ! WEJDX NA
        www.mobile.de i sam znajdx sobie autko ! wypozycz autolawete za 200
        zł i jedź sam po auto ! a te 500 zł przyda się na co innego ! strona
        ta jest dostepna w polskiej wersji językowej
    • Gość: neon Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.10, 18:29
      byłem z panem Tomkiem już 2 razy w Holandii. Osoba wiarygodna. Zna
      się na rzeczy. Potrafi doradzić w kwestji kupna samochodu. Posiada
      ogromną wiedzę o wszelkich samochodach. Na miejscu robi dokładny
      przegląd auta(chodzi mi o sprawdzenie czy nie był szpachlowany itp.)
      • Gość: Kris. Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 12:53
        Ja też byłem z panem Tomkiem, panem to za dużo napisane!! Gość nie ma zielonego pojęcia o samochodach, a sprawdzenie czy samochód nie był szpachlowany to nawet idiota zrobi odpowiednim urządzeniem! NIE POLECAM TEGO KOLESIA!!! Zwykły oszust i tyle !! Jak ktoś chce więcej informacji to proszę pytać!
      • elro.robert Re: Wyjazdy zagranice po auta 12.10.10, 15:23
        Jesteś jego kolesiem ?
        Bo człowiek jak się umawia to dotrzymuje słowa a dupek nie i zawsze będzie dupkiem!!
        Ma fiut szczęście ze go nie dorwałem Ale fiuta i tak dorwie żebym na głowie staną !!!!!!!!!
    • Gość: umówiony Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.sejnet.pl 07.10.10, 10:37
      Nie będę się rozpisywał bo nie chce mi się nawet o tym myśleć.Ten facet to jeden wielki kutas!Umówiłem się z nim na granicy,przejechałem 700km a ten chu. nawet nie zadzwonił i do dziś nie odbiera telefonu ode mnie! Dziwię się, że chłop jeszcze żyje... Znalazłem poważnych chłopaków z Płocka(zainteresowanym polecę firmę bo są naprawdę O.K.,nie obiecuję nic przed wyjazdem,nie biorą kasy za nic),pojechałem z nimi do Utrecht a tam się przekonałem, że mity o giełdzie to jeszcze większa ściema.Ilu ludzi zawiedzionych takimi wyjazdami tam spotkałem wiem tylko ja... W każdym razie - chcesz kupić brudnego śmiecia, ew.zostać okradzionym jedź do Utrecht na giełdę!
    • Gość: oszukany Re: Wyjazdy zagranice po auta IP: *.sejnet.pl 07.10.10, 10:51
      W życiu się na to nie nabieraj! Może są i uczciwi ale ja naprawdę nie znam takich. Akurat ten facet to zwykły oszust. Umówiłem się z nim w Świecku na przejściu i do dziś czekam na telefon od niego. Zwykły chu., ku.as itd.
    • elro.robert Re: Wyjazdy zagranice po auta 12.10.10, 15:06
      Ten człowiek to typowy oszust !!!!!!!!!!!!!!
      Podaje o swojej rzekomej firmie nie prawdziwe dane / podaje adres gdzie znajduje się policja w zielonej górze / umawia się z ludźmi i nie dotrzymuje słowa!!!!!!!!!!!!!
      Umówiłem się z nim na telefon że pojedziemy do Holandii po zakup auta przejechałem do chama prawie całą Polskę wykosztowałem się bo byliśmy we dwoje umówiłem się z nim na 18 godzinę a ten bydlak o 16 powiedział ze wyjazd jest odwołany !!!!!!!!!!!!!!!
      Później nawet cham telefonu nie odbierał i nawet nie przeprosił, nie chciał się osobiście zobaczyć!!!!!!!!!!!!!
      Jemu to powinno się mordę wyklepać , tylko tchórz boi się jej wystawić!!!!!!!!!!!!!!!
      Moto - tom al. Niepodległości 65-001 Zielona Góra to oszust nic po za tym !!!!!!!!!!!!!!
      Ludzie uczciwi nie ukrywają swoich firm ani swoich danych osobowych żeby można było ich sprawdzić .
      Jeszcze raz powtórzę Moto - tom to typowy oszust!!!!!!!!!!!! Tylko nie wiem co on ma z tego puszczając ludzi w maliny!!!!!!!!!!!
      pozdrawiam wszystkich i odradzam tego człowieka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka