Dodaj do ulubionych

Booking.com - UWAGA!!!!

• Gość: Gosc Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.centertel.pl 05.02.18, 20:13
      Link do strony:

booking.com/s/39_0/f621ec74

Rezerwujac przez ten link uzyskasz rebat na rezerwacje

Kod rabatowy:
      f621ec74th
    • Gość: Benobi Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.18, 21:28
      Oferuję zniżkę przy rezerwacji pobytu na portalu BOOKING.com

Wartość zniżki - $25 (zwrot na kartę kredytową).

Zaloguj się na swoje konto w booking.com, użyj podanego linku, by cieszyć się $25 zwrotu.

Link: www.booking.com/s/34_6/benobi81
      • benobis Re: Booking.com - UWAGA!!!! 10.02.18, 22:41
        LINK - $25 rabatu - www.booking.com/s/34_6/8bd9b081
    • Gość: Ola Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.san.res.rr.com 03.05.18, 06:27
      www.booking.com/s/35_6/ola0b036
      kod na booking com!
      Rezerwujemy zakwaterowanie za minimum 100zl a po pobycie dostajemy zwrot 50zl! Sprawdzone!
    • Gość: Ania Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.18, 16:23
      Razem z partnerem korzystamy z Booking kilkanaście do kilkudziesięciu razy w roku. Ostatnie rezerwacje to porażka. Nie ze względu na same hotele, które potrafią zawodzić, ale ze względu na brak wsparcia ze strony Booking i brak poczuwania się do odpowiedzialności za pośrednictwo. Booking udostępnia dane kart płatniczych obiektom, w którym dokonujemy rezerwacji. W przypadku anulacji bezkosztowej obiekt i tak pobiera płatność, a Booking umywa ręce - w jednym wypadku skorzystaliśmy z ubezpieczenia karty, a w drugim próbowaliśmy wsparcia Bookingu. Obsługa na infolinii jest drwiąca i nieuprzejma. Spotkałam się z odmową podania nazwiska przez osobę na infolinii po tym jak na krzyczała na mnie pouczająco do słuchawki. Dla mnie portal całkowicie stracił wiarygodność. Jedyne co ich w tej chwili interesuje to prowizja i nie dbają w ogóle ani o gości hotelowych, ani też o hotelarzy, którzy borykają się z brakiem wsparcia. Odradzam korzystanie z Booking w miejscach gdzie należy podać dane karty płatniczej - okradną Was, a Booking nie kiwnie palcem, aby coś z tym zrobić.
      • kobalt_x Re: Booking.com - UWAGA!!!! 04.06.18, 10:35
        Korzystam pierwszy raz. Płacę na miejscu gotówką. Mam maila z noclegu, ze dalszych opłat nie ma. Jedyny minus to jak wrzuciłam adres w googla to okazało się, ze cała dzielnica tania i są ładniejsze pokoje. Tyle, że moja rezerwacja jest już wiążąca. Zagapiłam się. Mam nadzieje, że przykrych niespodzianek z booking.com nie będzie.
    • Gość: Maksi Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.18, 19:32
      Ja niestety tez się spotkałam z nieprofesjonalnością portalu booking.com, co prawda inna sytuacja. Mój obiekt jest od połowy maja zarejestrowany na portalu, dziś jest 4.07 więc mija półtora miesiąca i obiekt jest dalej nieaktywny. Dlaczego? Bo nie potrafią wysłać listu z kodem aktywacyjnym i oczywiście nikt nie wie dlaczego. Na infolinii, jak już się dodzwonisz po 30 minutach, możesz usłyszeć tylko, że list idzie od 7 do 14 dni, ale jakoś żaden z 3 nie dotarł,i nie mogę powiedzieć, że osoby obsługujące linię należą do najmilszych. Oczywiście sprawdzałam poprawność adresu, czy żadnego listu nie ma na poczcie i nic. Pytałam co mam robić, to słyszę, że czekać, a tu sezon rozpoczęty, a mieszkanie stoi puste...
      • magnus555 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 15.04.19, 14:37
        Takie rzeczy (wystawienie obiektu) załatwia się co najmniej w styczniu czy lutym danego roku a nie na 1,5 miesiąca. Sezon to zaczyna się już w maju danego roku.
    • Gość: book4free Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.18, 23:19
      Działający, pewny link na zwrot 50 zł za rezerwację w Booking.
      Minimalna wartość rezerwacji uprawniająca do otrzymania zwrotu 50 zł za nocleg to kwota 100 zł.
      www.booking.com/s/35_6/60666761
    • harangos Re: Booking.com - UWAGA!!!! 19.07.18, 07:43
      Nie rezerwuj hotelu gdy oczekują na kod CVV. Nie zezwalaj na kopiowanie dokumentów tożsamości.
      Takie przypadki jeszcze w styczniu 2018 dotknęły mnie w Stavanger w Norwegii Radisson.
    • ryszard1061 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 04.08.18, 00:28
      Przestrzegam przed grupą hotelową 4BROS Cozy apartment 15 minutes to City Center w Rzymie. Natychmiast po rezerwacji pokoju odciągnęli mi pieniądze z karty, choć mogli to zrobić dopiero po sześciu tygodniach. Natychmiast anulowałem rezerwację, ale odzyskanie pieniędzy w z booking.com zajęło mi miesiąc. Sześć razy musiałem dzwonić do booking.com, żeby łaskawie zwrócili mi pieniądze. W ogóle nie odpowiadają na maile,a młodzi ludzie którzy pracują tam w informacji są zupełnie niekompetentni. Szkoda ,że booking.com współpracuje ze złodziejskimi firmami hotelowymi.
    • Gość: hamstero Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.245.40.164-rev.hti.pl 23.08.18, 11:22
      Polecam noclegi w niższej cenie o 50PLN. Wystarczy zarezerwować przez najnowszy link: www.booking.com/s/35_6/3ab3cb91
    • Gość: Jan_lewicki92 Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: 213.136.248.* 17.09.18, 14:34
      Cześć wszystkim!
      Za skorzystanie z poniższego linka przed rezerwacją na bookingu - zwrot 50zł. (zwrot dla osoby która skorzysta oraz dla mnie - dlatego jestem zainteresowany)

Link: www.booking.com/s/20_8/2ca50e98

Pozdrawiam,
      Jan
    • patrycjaaa Re: Booking.com - UWAGA!!!! 27.02.19, 12:08
      Kod na £15 przy rezerwacji równowartości w zł za minimum £30 www.booking.com/s/34_6/jnr68071
    • magnus555 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 15.04.19, 14:29
      Ja z booking.com już skorzystałem w przeciągu 5 lat – 25 razy i ani razu nie miałem wpadki. A wynajmowałem w większości w prywatnych kwaterach i zawsze sprawdzam przed rezerwacją punktację danego obiektu oraz opinie. Też wysyłam maila a najlepiej SMS-a z zapytaniem po angielsku o aktualności przed samym wyjazdem (jeżeli w Polsce to dzwonię). Często widzę w booking.com, że punktacja jest np. na poziomie 5,5 (na 10 możliwych punktów) i dużo negatywów ale za to cena bardzo niska. A zatem nie mogę się tam spodziewać jakiś tam luksusów a nawet możliwe będą jakieś utrudnienia ale biorę to pod uwagę i na moje ryzyko je biorę (jak jadę sam). Ponadto jadąc do jakiejś miejscowości z rodziną np. zagranica a nawet w Polsce zawsze ustalam sobie co najmniej 2 obiekty rezerwowe (bez rezerwacji) w danej miejscowości. Jeżeli nie wypali pierwotne miejsce rezerwacji, od razu „last minut” wynajmuje następne przez booking.com. W ogóle dla mnie podróże bez dreszczyka emocji pod każdą postacią są nudne i nie ciekawe. Zawsze znajdę w danej chwili odpowiednią alternatywę a w oczach mojej żony i dzieci wychodzę na supermana, szumnie powiedziawszy. Jeżeli jadę na jakieś ważne spotkanie to rezerwuje sobie 2 takie miejsca w różnych kwaterach prywatnych (z dostępem do kuchni) i tak mam taniej niż w hotelu a daje mnie to luksus, bo mogę go np. odstąpić koledze czy koleżance tam na miejscu lub być i w tym i w tym miejscu po trosze, poznając często ciekawego gospodarza.
      Dlatego z mojego doświadczenia jak najbardziej polecam booking.com, bo tam rezerwacje są jak najbardziej bezpieczne, szybkie i zgodne z prawdą.
      • relievo7 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 06.07.19, 13:59
        Zawsze rezerwuje na tej stronie i zawsze nie miałem problemów z noclegiem. Duży wybór, fajna oferta – może trochę ciut za wysokie ceny ale ostatnio można dostawać cashback wg tej instrukcji (bookingcom.cashback-polska.pl/) więc ceny niejako się wyrównują no i wiadomo każdy szanujący się hotel współpracuje z booking.com więc zawsze warto tam szukać zakwaterowania jeśli nie mamy akurat jakieś zaufanego miejsca, bo np na grupach na facebooku łatwo trafić na oszustów u ktorych zapłacimy a potem okaże się że zostaliśmy i bez pieniędzy i bez noclegu, 2 lata temu miałem taką sytuację i teraz wolę tylko sprawdzone serwisy jak booking albo trivago
    • marcinchbw Re: Booking.com - UWAGA!!!! 09.10.19, 13:59
      Pamiętajcie, rezerwujcie do 15.10... po tym terminie zwrotu nie będą już realizowane przez booking.com...
      Łapcie ostanie kody na booking 🤑
      Z mojego linka 50 zł zwrotu po rezerwacji za minimum 350zł.
      Do dzieła:
      booking.com/s/d4f0e935
    • bartekb111 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 03.11.19, 23:17
      booking i europacar mnie oszukali i booking zbywa .
      • bartekb111 Re: Booking.com - UWAGA!!!! 03.11.19, 23:20
        zablokowali możliwość dodania opinii o rezerwacji, do tej pory po każdej rezerwacji prosili o opinie, a teraz jak brali udział w oszustwie to zablokowali taka możliwość.
    • thetravelea Re: Booking.com - UWAGA!!!! 10.12.19, 20:36
      To podobno powszechna praktyka, że booking przesyła mailem numer karty i cvv do hoteli uncertain
    • Gość: Małgorzata Re: Booking.com - UWAGA!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.24, 13:36
      Prosze pomozcie mam problem z booking kontakt telefoniczny. Automat prosi o podanie numeru rezerwacji. Ani na klawiaturze w komórce ani jak odczytuje do glosnika nie reaguje i ciagle prosi o pidanie numeru Jak to przejść?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka