Dodaj do ulubionych

Problem z psychiką na studiach

IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 18:26
Witam, mam duży problem ze sobą, przegrywam swoje życie.
Dostałam się na wymarzone studia medyczne, poprawiłam w tym roku maturę i jestem, jednak wyszło na to, że moje ambicje były za wysokie. Kompletnie sobie nie radzę, materiału jest tak dużo, ze nic nie potrafię ogarnąć, ucze sie duzo, ale nic mi nie wchodzi, nic dosłownie. Ze wszystkiego dostaje 2 i każdy z grupy ma mnie za jakiegoś głupa i nikt już nie chce ze mną rozmawiać. Reszta ludzi nieźle sobie radzi, kazdy zalicza conajmniej na 3. Do tego zamknęłam się w sobie i nie myślę o niczym innym tylko o powrocie do domu. Dzisiaj z tego wszystkiego nie poszłam na zajecia, tylko cały dzień przespalam. Na nic nie mam siły. Rodzina i chłopak mnie wspierają, każdy we mnie wierzy tylko nie ja. Nie potrafie wziąc sie w garsc. Byłam u lekarza, dostałam leki, które miały w tydzień mi pomóc, ale nic nie pomogły. Jestem na skraju wyczerpania psychicznego, moja samoocena strasznie spadła, myśle, że do niczego sie nie nadaje. Psuje tylko reputacje sobie, swoim rodzicom , ale nie potrafie sie z tego podniesc. Co mam zrobić? sad
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka