sylwiaro2 20.05.08, 13:22 Czy ktoś korzystał z rezerwacji apartamentów przez Interhome? Jaki jest faktyczny standard mieszkań? czy odbiega od opisywanego? Jak wygląda strona formalna rezerwacji i przekazanie kluczy do mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crazymary18 Re: Interhome, opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:59 polecam, pełna profesjonalnośc, wszystko zgodnie z ofertą tak jak w katalogu, byłam z nimi 7 razy(Chorwacja(2), Włochy(2), Hiszpania, Austria), za kazdym razem pełne zadowolenie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazymary18 Re: Interhome, opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:15 po dokonaniu rezerwacji i wpłacie dostajesz pocztą lub faxem voucher w którym masz wszystko dokładnie napisane , jak dojechać na miejsce, gdzie i w jakich godzinach masz zgłosić sie po klucze, gdzie je oddajesz w dniu wyjazdu, gdzie płacisz kaucje zwrotną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Interhome, opinie IP: *.play-internet.pl 06.01.14, 10:08 ile wynosi kaucja zwrotna mniej więcej? i w jakiej walucie trzeba ją płacic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thraen Re: Interhome, opinie IP: *.tauron-dystrybucja.pl 07.01.14, 09:26 w miejscowej, ja płaciłem każdorazowo 200 euro. Odpowiedz Link Zgłoś