Gość: gretor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:14 witam, poszukuje jakiejś dobrej oferty, abonamentu na komórkę - w dobrej cenie (do 60 zł, który operator daje najlepsze możliwości?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lakers2 Re: Dobry abonament? 13.10.09, 15:27 Witam Może to ci pomorze www.opengsm.pl/index.php lakers2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretor Re: Dobry abonament? IP: *.acn.waw.pl 13.10.09, 18:47 wiesz... porównywarki, porównywarkami a mi zależy na jasnej odpowiedzi. Porównywarki oceniają ogół, a mi chodzi o jakieś takie rzeczy które są nie zawsze jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.komorowski Re: Dobry abonament? 13.10.09, 19:51 Trochę zbyt ogólnie określiłeś swoje potrzeby, ale spróbujmy ;) Moim zdaniem najlepszym abo w okolicach 60 zł, jest OnePlay 65 w promocji: Jesienna taryfa miesiąca: skrzydelko.pl/szukaj/index.php?m=s&a=741 W ramach abonamentu (za 50 zł) dostajesz 167 min., a jeżeli dorzucisz do tego 10 zł, to będziesz miał 193 minuty: skrzydelko.pl/porownanie/index.php?v=60&m=c&a=1 Za minutę połączenia zapłacisz 39 groszy do wszystkich sieci (naprawdę do wszystkich). Minusem jest to, że inni dzwoniący do Ciebie, zapłacą drożej. Jeżeli podałbyś więcej danych np. czy często będziesz rozmawiał z jednym nr, w weekendy i wieczory, czy np. osoby z Twojej rodziny mają nr głównie w jednej z sieci, to wtedy można dobrać odpowiednie pakiety i wycisnąć jak najwięcej za 60 zł. Jeżeli jednak zależy Ci na prostej ofercie, to moim zdaniem oferta Play jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Dobry abonament? IP: 94.75.121.* 13.10.09, 22:30 Brak kasy na koncie? Skończyła się ważność konta na połączenia wychodzące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Dobry abonament? IP: 94.75.121.* 13.10.09, 22:31 Ciekawe jakim cudem tutaj pojawił się mój post? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derdak Re: Dobry abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:49 najwięcej minut to chyba teraz w Erze dostaniesz - przy abo 65 w promocji urodzinowej będziesz miał 240 minut. Relany koszt minuty wliczonej w abo - 27 groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.komorowski Re: Dobry abonament? 14.10.09, 10:47 Za 65 zł dostajesz 120 minut do wszystkich. W ramach promocji możesz wybrać dodatkowy pakiet 120 minut, ale: - minuty z dodatkowego pakietu nie są wymieniane na SMS i MMSy - minut z dodatkowego pakietu nie można wykorzystać na połączenia do Play - koszt minuty po wykorzystaniu "darmowych" minut to 49 gr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dobry abonament? IP: *.lanet.net.pl 16.10.09, 17:28 a tobie żale dupę ściska, że minut jest więcej, niż w play. jak ktoś ma dobrze dobrany abonament, to go gó... obchodzi koszt minuty po przekroczeniu ab. gdybyś był obiektywny, napisałbyś o 29 gr za minutę w rarce plusa. słabo przy tym wypada play (podobnie jak przy ofercie ery). a nad swoim srajdełkiem.pl popracuj, bo jest nieczytelne i nierzetelne... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.komorowski Re: Dobry abonament? 16.10.09, 17:38 Masz rację, jak dobrze dobierzesz abonament i ilość "darmowych" minut w nim, to cena za minutę połączenia nie ma większego znaczenia. Ale trzeba mieć świadomość na co można przeznaczyć te "darmowe" minuty, bo nie w każdej sieci jest tak samo. Odnosiłem się do oferty Ery, o której pisał przedmówca. Chcesz Rarkę, proszę bardzo. Rarka Plusa 55 - 120 minut do wszystkich - poza abonamentem 29 gr do wszystkich, za wyjątkiem Play, do którego płacisz 72 grosze - minuty nie są wymienne na SMSy/MMSy - tak więc trzeba pamiętać, że kazdy SMS/MMS zwiększa miesięczny rachunek Nie wiem o jaki serwis Ci chodziło. Jeżeli o Skrzydełko, to źle nazwę napisałeś. W którym miejscu zauważyłeś naszą nierzetelność? Odpowiedz Link Zgłoś
keston Re: Dobry abonament? 14.10.09, 10:19 jakbym miał 60pln miesięcznie to bym zainwestował w jakieś prepaidy mimo wszystko, chyba że na telefonie Ci bardziej zależy. Jednak uważam że dzisiejsze propozycje operatorów w segmencie prepaid nie są najgorsze, nawet startery za darmo rozdają (na razie tylko orange na stronie ale zawsze coś). Zawsze można dopasować ofertę pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogo Re: Dobry abonament? IP: *.centertel.pl 15.10.09, 10:51 tylko Orange? nie! Era daję duostarter - dwa kolejne numery, między którymi rozmowy są darmowe (każda do 30 minut). i też za darmo wysyłają po zamówieniu na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 432 Re: Dobry abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:45 to ja już wolę 29 groszy w Orange w abonamencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:[b] Dobry abonament?[/b] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 08:16 .. Odpowiedz Link Zgłoś