Gość: michal_dz IP: *.acn.waw.pl 28.10.09, 16:26 Łue. Brzydzkie. Poprzednia generacji sansy clip (której jestem dumnym posiadaczem ;-)) jakoś bardziej mi się podoba. foto: tiny.pl/hqznj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wwwwwwwwwww Re: SanDisk Sansa Clip+ (Clip Plus) IP: 84.38.22.* 29.10.09, 11:20 moim zdaniem ładniejsze niż poprzednie :) Clip ma jedną wadę - wyświetlacz z 4 linijkami. Przy wykorzystaniu pojemnych kart przewijanie listy wykonwaców czy albumów bedzie dość upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gdy_gdy Oto wady: 29.10.09, 12:58 1. Playlisty działają głównie z Windows Media Playerem 2. Brak podsłuchu podczas przewijania 3. Konieczność użytkowania dedykowanego kabla usb - coś namieszali z końcówką i niby standardowy, a ładować się nie da przez kompa przez inny kabel... Dużo wygodniejszy jest ZEN Creative'a Odpowiedz Link Zgłoś
perepere8 Re: Oto wady: 29.10.09, 14:42 za ta cene Sansa jest super. pewnie, ze sa lepsze MP3 ale przez to znacznie drozsze. ja mam swoja juz 2 rok. jedynym minusem jest slaba zywotnosc baterii. poza tym jest prosta, niezawodna a jak zginie czy przejedzie mi po niej samochod to zalu wielkiego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mybux Re: Oto wady: 29.10.09, 16:16 Mi się ładuję bez problemu przez kabelki z innego sprzętu a nawet ładowarkę motoroli, więc chyba masz pechowy egzemplarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
perepere8 Re: Oto wady: 29.10.09, 16:29 laduje sie OK tylko bateria nie wystarcza na dlugo, moze dlatego, ze juz nie najnowsza Odpowiedz Link Zgłoś