Dodaj do ulubionych

MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon

IP: *.limes.com.pl 10.12.09, 01:40
telefon?
do rozmawiania?
bez sensu!
;]

kilka dni temu zmienilem telefon na nowy, szybszy, bardziej wypasiony i niewiadomojeszczejaki... i doszedlem do wniosku, ze nadaje sie do wszystkiego ale nie do wybierania i odbierania polaczen...

moze pora zaopatrzyc sie wlasnie w taki, do drugiej kieszeni ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Ojciec Czas Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.ericpol.pl 10.12.09, 09:04
      Testowałem ostatnio myPhona 1050 - jakość połączeń idealna. Blokowanie
      klawiatury suwakiem z boku i radio! A cena ok. 230. Rewelacja.
      • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 10.12.09, 18:19
        Gość portalu: Ojciec Czas napisał(a):

> Testowałem ostatnio myPhona 1050 - jakość połączeń idealna. Blokowanie
        > klawiatury suwakiem z boku i radio! A cena ok. 230. Rewelacja.
        Myślałem, że najtańszy jest ten 1040 nowy...
      • Gość: jackmajk Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 14.12.09, 08:26
        Widze, że myPhone realizuje swoją strategię. Znów kolejny model z serii Simple
        Life... całkiem fajnie to wszystko z boku wygląda
        • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 15.12.09, 20:56
          Gość portalu: jackmajk napisał(a):

> Widze, że myPhone realizuje swoją strategię. Znów kolejny model z serii Simple
          > Life... całkiem fajnie to wszystko z boku wygląda
          a myślisz, że potrzebny taki wybór?
          • Gość: falledinlove Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 14.01.10, 08:17
            Myślę, że bardzo potrzebny. Apetyt rosnie w miare jedzenia i skoro mają
            najlepszy telefon w danym segmencie (w tym przypadku telefony dla seniorów), to
            produkuja kolejne, aby mieć dwa najlepsze w segmencie ;)
            • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 04.02.10, 01:58
              Gość portalu: falledinlove napisał(a):

> Myślę, że bardzo potrzebny. Apetyt rosnie w miare jedzenia i skoro mają
              > najlepszy telefon w danym segmencie (w tym przypadku telefony dla seniorów), to
              > produkuja kolejne, aby mieć dwa najlepsze w segmencie ;)
              no już nawet jeden z ich modeli został zmałpowany i bezczelnie go sprzedają
              lecąc na popularności myphona
    • Gość: gość MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.opera-mini.net 10.12.09, 12:22
      20 gram plastiku? A może 5 kilometr drogi albo 2 litr wody? Pana Młynarczyna o deklinacji w szkole podstawowej nie uczono?
      I nie te 20 gramów ale tych 20 gramów...
    • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 10.12.09, 18:18
      Gość portalu: zgryz_niewida napisał(a):

> telefon?
      > do rozmawiania?
      > bez sensu!
      > ;]
      >
      > kilka dni temu zmienilem telefon na nowy, szybszy, bardziej wypasiony i niewiad
      > omojeszczejaki... i doszedlem do wniosku, ze nadaje sie do wszystkiego ale nie
      > do wybierania i odbierania polaczen...
      >
      > moze pora zaopatrzyc sie wlasnie w taki, do drugiej kieszeni ;]
      Bądź co bądź ale jest to jakaś opcja. sporo ludzi narzekało na telefony dla
      seniorów, że wyglądają i prezentują się okazale niczym cegły a teraz jest model
      który nie dość, że jest przyjazny użytkownikowi to jeszcze jest ładny
    • Gość: jackmajk Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 14.12.09, 08:23
      ja raczej nie polecalbym dwoch telefonow w jednej kieszeni... po co
      multiplikować i nosić zbędne rzeczy? JUż lepiej zostać pzy swoim tel, kupić ten
      1070 chiaro bo po testach widać, że jest bardzo fajny lub wyposażyć się w
      jakiegoś z podwojnym sim
      • Gość: mierzwiciel Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:31
        Wiele z was nie zdaje sobie sprawy, ale MyPhone to polska firma, która
        stosunkowo niedawno weszła na rynek z zaledwie jednym modelem telefonu. Ich
        atutem od samego początku jest fakt, że ich telefony są dualsimowe! To znaczy,
        że już nie trzeba wypychać kieszeni dwoma telefonami, a mieć prywatny/firmowy w
        jednym pudle. To spore udogodnienie.
        • Gość: voodoodoll Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 14.12.09, 23:48
          Hmm... myślę, że największym plusem jest jdnak jakość telefonów spod marki
          myPhone oraz stosunek ceny do jakości
        • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 15.12.09, 21:00
          Gość portalu: mierzwiciel napisał(a):

> Wiele z was nie zdaje sobie sprawy, ale MyPhone to polska firma, która
          > stosunkowo niedawno weszła na rynek z zaledwie jednym modelem telefonu. Ich
          > atutem od samego początku jest fakt, że ich telefony są dualsimowe! To znaczy,
          > że już nie trzeba wypychać kieszeni dwoma telefonami, a mieć prywatny/firmowy w
          > jednym pudle. To spore udogodnienie.
          tak się składa. że Myphone był nawet przed IPhone'em :)
        • Gość: gutenka Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 13:17
          większość modeli myphone jest owszem dual sim ale nie wszystkie. są też modele
          dla seniorów czy zwykłe tanie telefony
      • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 15.12.09, 20:59
        Gość portalu: jackmajk napisał(a):

> ja raczej nie polecalbym dwoch telefonow w jednej kieszeni... po co
        > multiplikować i nosić zbędne rzeczy? JUż lepiej zostać pzy swoim tel, kupić ten
        > 1070 chiaro bo po testach widać, że jest bardzo fajny lub wyposażyć się w
        > jakiegoś z podwojnym sim
        najtańszy z dualsim jest chyba za 300zł
        • Gość: voodoodoll Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 16.12.09, 08:18
          No właśnie - czyli grosze, a można mieć fajny tel z dualem, myślę o myPhonie, bo
          jakos ta firma przypadla mi do gustu z nowych graczy na rynku
          • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 16.12.09, 17:52
            Gość portalu: voodoodoll napisał(a):

> No właśnie - czyli grosze, a można mieć fajny tel z dualem, myślę o myPhonie, b
            > o
            > jakos ta firma przypadla mi do gustu z nowych graczy na rynku
            może ten za 300zł nie jest najtańszy bo chodziło mi o zestaw tubiedronka z 8810tv
    • Gość: gościu MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 16:51
      Można je tu kupić: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1630357
      • Gość: orienne Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 04.02.10, 00:50
        trochę ich się sprzedaje z tego co widzę
    • Gość: bikej MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 14.12.09, 23:58
      jestem pod wrażeniem wytrzymałości baterii!
      • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 15.12.09, 21:11
        Gość portalu: bikej napisał(a):

> jestem pod wrażeniem wytrzymałości baterii!
        ile?
      • Gość: slaweczi Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:03
        wie ktoś ile dokładnie trzyma bateria w tym telefonie?
      • Gość: header Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: 217.96.21.* 27.01.10, 08:10
        masz rację - bateria trzyma całkiem OK. Mnie bardziej przyciaga wysoka
        jakośćproduktu i fajna gwarancja
    • Gość: gobain Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 16.12.09, 08:22
      no wlasnie. Z tego co widzę po swoich znajomych to część odchodzi od wypasionych
      telefonow w niewiadomo co i kupują takie "do dzwonienia". Design 1070 Chiaro na
      pewno im przypadnie do gustu. Dziś rzucę im temat tego modelu i zobacze co o tym
      sadza i czy w ogole slyszeli
      • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 16.12.09, 17:53
        Gość portalu: gobain napisał(a):

> no wlasnie. Z tego co widzę po swoich znajomych to część odchodzi od wypasionyc
        > h
        > telefonow w niewiadomo co i kupują takie "do dzwonienia". Design 1070 Chiaro na
        > pewno im przypadnie do gustu. Dziś rzucę im temat tego modelu i zobacze co o ty
        > m
        > sadza i czy w ogole slyszeli
        ciekawe co zznaczy ''chairo'' :)
        • Gość: gobain Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 17.12.09, 00:27
          Chiaro a nie chairo;p Ale to mały szczegół...;p Dla mnie nie jest ważne co to
          znaczy, liczy sie to co firma prezentuje swoim klientom, a prezentuje produkt
          wysokiej jakości i chyba wszyscy ze mną się zgodzicie
          • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 19.12.09, 23:56
            nie no jasne. tylko, że ciekawi mnie nazwa..
            • Gość: gobain Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 20:10
              hehe, a jednak wracam do tego tematu... wczoraj moja babcia dostała pod choinkę
              ten model 1170 chiaro i rodzinka również zastanawiała się nad nazwą. Coś w tym
              musi być;p
              • Gość: slaweczi Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:04
                i jak babcia, zadowolona z prezentu w postaci myPhone 1070 chiaro? Ciekawy
                jestem opinii osoby starszej, użytkownika takiego telefonu
                • Gość: wasserek Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 08:11
                  Na pewno zadowolona. Bo niby dlaczego nie skoro jest to model od najlepszego
                  producenta telefonow dla seniorow na polsim rynku?
                  • Gość: juniorDZG Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 22:03
                    Znam niezadowolone osoby starsze z takich telefonów... ale akurat nie od tego
                    producenta. Tyle co się nasłuchałem u siebie w komisie od starszych ludzi...
                    • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 30.12.09, 00:30
                      Gość portalu: juniorDZG napisał(a):

> Znam niezadowolone osoby starsze z takich telefonów... ale akurat nie od tego
                      > producenta. Tyle co się nasłuchałem u siebie w komisie od starszych ludzi...
                      ale, że np. co im nie odpowiada?
                      • Gość: bebas Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 04.01.10, 23:58
                        Przede wszystkim ergonomia i jakość. Ludzie mówią, że austriacy nie
                        przystosowali się w ogóle do polskiego emeryta, mysleli, ze wszystko "połknie"
                        za wysoką cenę, a tutaj się okazało, iż się przeoczyli.. Chociaż w tym przypadku
                        nasz naród jest patriotyczny...;)
                        • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 06.01.10, 20:55
                          gdyby nie naiwność ery, że zgodziła się to sprzedawać i reklamować (między
                          innymi na poczcie) to emporia już dawno zniknełaby z rynku. jak to jest, że
                          lepsze produkty często są mniej rozpromowane...
                          • Gość: rednek Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 15.01.10, 07:44
                            ale są już tego efekty, bo emporia za dystrybuowanie zapłaciła Erze pewnie duże
                            pieniądze, a co za tym idzie, przy małej sprzedaży, firma nie zarabia dużo, nie
                            ma kasy na reinwestycję i... nie ma kasy, aby wypuścić jakiś dobry telefon, bo
                            to kosztuje. Wiec jak narazie z konkurencja nie powalczy,..
                            • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 28.01.10, 17:17
                              Gość portalu: rednek napisał(a):

> ale są już tego efekty, bo emporia za dystrybuowanie zapłaciła Erze pewnie duże
                              > pieniądze, a co za tym idzie, przy małej sprzedaży, firma nie zarabia dużo, nie
                              > ma kasy na reinwestycję i... nie ma kasy, aby wypuścić jakiś dobry telefon, bo
                              > to kosztuje. Wiec jak narazie z konkurencja nie powalczy,..
                              nie powalczy bo ma za duże ceny. nawet w abonamntach jak jest za 1zł to się
                              odbija na cenach rozmów. to w ogóle nie jest dobra oferta- aż mnei to dziwi
                              • Gość: gogun Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 01.02.10, 20:08
                                Dlatego uważam, że warto kupić tego chiaro według mnie...
                                • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 04.02.10, 01:57
                                  Gość portalu: gogun napisał(a):

> Dlatego uważam, że warto kupić tego chiaro według mnie...
                                  przede wszytskim warto mieć telefon na kartę prepaid zamiast abonament płacic
                                  • Gość: gutenka Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 13:18
                                    owszem- dla starszych ludzi jest to najlepsze rozwiązanie
                  • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 30.12.09, 00:29
                    Gość portalu: wasserek napisał(a):

> Na pewno zadowolona. Bo niby dlaczego nie skoro jest to model od najlepszego
                    > producenta telefonow dla seniorow na polsim rynku?
                    nawet wg testu komputerświata wypadło, że myphone jest jedną ocene lepszy od emporii
            • Gość: jaro Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.chello.pl 02.01.10, 19:50
              można tu popatrzeć:
              pl.wiktionary.org/wiki/chiaro
              • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 06.01.10, 20:58
                Gość portalu: jaro napisał(a):

> można tu popatrzeć:
                > pl.wiktionary.org/wiki/chiaro
                jasny, klarowny- no nie ma jak się nie zgodzić :)
            • Gość: gobain Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 05.01.10, 08:14
              no i wszystko juz jest wiadome, dzięki za podpowiedź ;-) chiaro=jasny ;) Ciekawa
              nzwa;]
              • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 06.01.10, 20:59
                to właściwie samsung słynie z nazw modeli. większość ma numeryczne nazwy modeli
                a samsung nadaje jakieś omnie, galaxy i inne...
                • Gość: forest1 Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 11.01.10, 23:38
                  Samsung słynął z nazw, ale już konkurencja robi podobnie. Tak samo Samsung
                  słynął z dwóch kart SIM, ale myPhone wymyslił dwie karty SIM, ktore sa w jednym
                  czasie aktywne i Smasung juz z tego nie slynie;p
                  • luid Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon 28.01.10, 17:15
                    Gość portalu: forest1 napisał(a):

> Samsung słynął z nazw, ale już konkurencja robi podobnie. Tak samo Samsung
                    > słynął z dwóch kart SIM, ale myPhone wymyslił dwie karty SIM, ktore sa w jednym
                    > czasie aktywne i Smasung juz z tego nie slynie;p
                    myphone ma 60% naszego rynku telefonów na dwie karty. samsung zostałw tyle...
    • Gość: orienne Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 02.02.10, 22:51
      co jest do wszystkiego to jest do niczego ;-)
    • Gość: gobain Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 05.02.10, 00:42
      skoro tak twierdzisz, to cos musi być na rzeczy
    • Gość: strzegomianin MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 10:04
      mogę tykko polecić ten model telefnu, ponieważ fajnie wyglada jak na telefon
      dla seniorów - co więcej, można być pewnym jakości oferowanej prze tego producenta
      • Gość: niemiaszek Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 09.02.10, 08:20
        Powiem szczerze, że nawet mieszkając w Warszawie widziałem kilka osób w wieku
        30-40 lat, którzy używali ten telefon w tramwaju. Myślałęm, że to tylko
        mniejszych mistach, a tutaj zaskoczenie
        • Gość: otisT Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 10.02.10, 08:28
          potwierdzam. Istnieje takie "zjawisko" i da się zauważyc...
          • Gość: gutenka Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 18:37
            cos nic nie słychać o ofercie sieci "wRodzinie" powinni się zainteresować tym
            telefonem
        • Gość: gutenka Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 18:38
          ja widziałam nawet osoby z tym wielkim 1040 :)
          może idzie taka moda- szpan na mieście; minimalizm i prostota
          • Gość: kathyD Re: MyPhone 1070 Chiaro - po prostu telefon IP: *.aster.pl 11.02.10, 19:55
            bardzo mozliwe, że minimalizm jest teraz "szpanerski". Dotychczas był przepych
            formy nad treścia, więc czas na zmainy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka