taja11 10.03.11, 20:18 Od dzisiaj zablokowane mam wysyłanie sms-ale połączenia mogę wykonywać i odbierać przychodzące sms-y też.Już cztery razy dzwoniłam do BOK i nic(za minutę 1 zł).Może ktoś wie co dalej robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Problem z sms w heyah IP: *.nplay.net.pl 11.03.11, 10:17 napisz coś więcej: - model tel, - komunikat przy próbie wysłania, - sprawdzałaś w innym telefonie? - jakie masz numer centrum sms? - może masz tylko środki na połączenia głosowe. Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: Problem z sms w heyah 11.03.11, 19:47 Z telefonem i kontem wszystko jest O'K.Sami przyznali że wina jest po ich stronie ale nic nie robią oprócz zapewnień że są w trakcie rozwiązywania mojego problemu.Nie jestem z Warszawy więc jestem skazana tylko na BOK telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Problem z sms w heyah IP: *.multimo.pl 11.03.11, 21:23 To pozostaje Ci czekać. A jak znudzi Ci się czekanie, to wal do UKE. Odpowiedz Link Zgłoś
noies Re: Problem z sms w heyah 16.04.13, 15:04 Użyj tymczasowo darmowej bramki SMS esemesownik.pl Odpowiedz Link Zgłoś