Dodaj do ulubionych

W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ...

• Gość: WOW jestem w szoku W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 15:17
      SUPER! Na całym świecie..to niezłe. Takie sojusze zabiją lokalnych operatorów to jest problem, ale do momentu aż ich nie wykończą wygrywamy my... klienci.. później może być różnie. Fajnie że takie społeczne usługi jak telefonia są za free. Podobnie jest przecież z przesyłkami. rewolucja e-mail dopiero przyśpieszyła wymianę danych. Poczta i kurierzy chyba są jeszcze bardziej zagrożeni po tym jak uruchomili Pinpost? Listy polecone tanio szybko i wygodnie z domu lub z biura. może też kiedyś będzie za darmo.. teraz jest taniej :)
      Ooo samochody mogli by dawać za darmo :) ale tylko na autostrady :) ... i tylko odpowiednie. tzn. odpowiednio szybkie !
    • furry W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 15:22
      Czy można już się zapisać w salonach Ery, bo boję się że dla mnie tych promocji może nie wystarczyć?
    • Gość: DZIADOWSTWO W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.cebit.com.pl 02.06.11, 16:11
      KUPILEM STRATER TAK TAK PARE DNI TEMU ,WIELKA NA CALA STRONE REKLAMA ZE 220 ZL DO SIECI ERA ,PO WCZYTANIU SIE W TRESC PROMOCJI OKAZALO SIE ZE JAK WYDAM OK.500 ZL TO RZECZYWISCIE WTEDY DOSTANE 200 ZL DO ERY !!!!!
      TERAZ JEST PEWNIE PODOBNIE CHWYT MARKETINGOWY SZKODA ZE SPONSOROWANY PRZEZ GAZETY
    • 25000zl jakie za darmo? jaka najlepsza oferta? 02.06.11, 16:11
      "W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym światem"
      "T-Mobile bije na starcie konkurencję i się chwali. ”Na świecie nie ma drugiej takiej oferty”"

Widać nie tylko rząd PO może liczyć na wsparcie.

Oferta gorsza od tego co było, a i tak nie była to rewelacja.

I jakie za darmo?

Pakiety na 7 dni.
      Kiepsko i uciążliwie.

• 25000zl i te "obiektywne" sondaże GW:-) 02.06.11, 16:14
      "Jak oceniasz ofertę T-Mobile?

- Świetna - może przejdę do T-Mobile
      - To tylko przynęta - potem podniosą ceny
      - Nie obchodzi mnie to, zostaję w swojej sieci"

a gdzie opcje

- kiepska oferta
      - nic szczególnego

???
    • ampolion W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... 02.06.11, 16:29
      Jakie T-Mobile? Za rok T-Mobile zostaje przejete przez AT&T.
      • 1stanczyk Duzo bardziej prawdopodobne jest ze ATT zostanie 02.06.11, 21:50
        przejete przez Niemcow

Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały
    • Gość: fields1 W życiu nie przystąpię do szwabskiej sieci IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 17:16
      już prędzej zrezygnuję z telefonu.
    • Gość: Kmita Badziew!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.11, 18:19
      A na jakiego grzyba mi oferta darmowych rozmow w sieci? Czy jak musze do kogos zadzwonic to mam najpierw sprawdzac, czy ten ktos tez jest wrobiony w t-mobile, albo w ogole nie dzwonic??? Dlaczego nie za friko do wszystkich np. w ramach danego abonamentu??

Goncie sie, przebrzydle francuziki!
    • Gość: hm Mam nadzieje na normalne ceny telefonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 18:38
      a nie jak teraz w orange, po wielu wielu latach i 3 numerach, proponuje mi sie stare nokie, co prawda za 1zl.. Konsultantka na infolinii zachwala, mozna mmsy wysylac, mozna robic zdjecia.. wow!
    • 1stanczyk Powtorze co napisalem i co zostalo usuniete 02.06.11, 21:47
      Nie wiadomo dlaczego usuniete i dlaczego nieregulaminowo (bo dyskretnie bez zadnego sladu).

Nasza radosc ze Niemcy i Francuzi bija sie o nasz rynek telekomunikacyjny jest zwykla radoscia polglowkow widzacych co najwyzej czubek wlasnego nosa.

Przez wiecej niz dziesieciolecie za sprawa postokraglostolowych debilow rzadzacych naszym krajem bylismy, na okolicznosc skandalicznych wysokich cen uslug telekomunikacyjnych skutecznie, i jak nikt inny w Europie, okradani przez Francuzow.

Po prostu nasi krajowi klienci kupowali po raz drugi,(bo wczesniej w PRL-u budowali), tym razem Francuzom nasza skromna infrastrukture telekomunikacyjna przeplacajac kilkukrotnie (w porownaniu z europejskimi cenami) owczesne nieomal monopolowe uslugi telekomunikacyjne.

Dzisiaj o nasz nadal bardzo chlonny rynek telekomunikacyjny oddany Francuzom za pol darmo przez postokraglostolowych debilow od dwudzistu lat rzadzacych naszym krajem, walcza Niemcy co oznacza ze nadal istnieje olbrzymi potencjal rozwojowy.

Tyle, ze zyski z tego rynku jesli nie bezpowrotnie, to na pewno jeszcze przez wiele dziesiecioleci beda mieli Francuzi i Niemcy.

Rynek uslug telekomunikacyjnych, podobnie jak rynek banhowy jest istotnym elementem suwerennosci panstwowej nie tej pajacowatej wyszczekanej naszych postokraglostolowych odmozdzonych pomiotow ale tej ekonomicznej decydujacej o rozwoju naszego kraju.

W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ...
    • Gość: xcc Zal.pl - zmieniaja marke i wprowadzaja oplaty za c IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 22:23
      os co powinno byc darmowe bo i tak do nich naleza lacza - przenosze sie do konkurencji - brakuje mi takiego przycisku w ankiecie...
    • Gość: gygyg aktualne promocje dla więcej niż jednej usługi IP: *.elektrosat.pl 03.06.11, 01:25
      hej, jaką promocję i u kogo polecicie dla mnie? Szukam jak
      najkorzystniejszego połączenia oferty abonamentowej z np. Internetem
      mobilnym, no i żeby nie było tanio tylko przez 7 pierwszych dni J
    • prze-mcio Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały 16.06.11, 12:57
      Dobra oferta ze strony T-Mobile, tego jeszcze nie było. Mnie zadowalają jeszcze stawki w Heyah, mogę dzwonić do Kanady, USA no i oczywiście UE za 44gr/min. Kto ma taniej :P?
      • Gość: Agi Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:03
        @prze-mcio,
        z tego co się orientuje, konkurencyjne stawki na połączenia z krajami Unii Europejskie ma również Orange (36groszy z vat, za minutę połączenia w ramach pakietu minut roaming, dostępnego w planach optymalnych).
        • prze-mcio Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały 20.06.11, 08:51
          Piszesz o tych pakietach biznesowych czy tanich połączeniach do Chin? Spójrz tutaj: www.heyah.pl/#/na-karte/nowa-heyah/taniej-za-granice - taniej z prepaid nie znalazłem nigdzie. Jak coś masz innego to zapodaj, rozważę :)
          • Gość: Machiasa Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.11, 12:30
            Wiadomo dużo zależy gdzie się jedzie, ale jeśli chodzi o ofertę heyah to w kwestii cen w roamingu to jest jeden z najlepszych wyborów. Jeśli jedzie się do kraju należącego do UE to dobrze wypada T-mobile z pakietami 30 min za 9zł ("wszędzie rozmawiaj")
            • Gość: przemas Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 15:46
              No dokładnie, a niektórzy w ogóle nie patrzą jakie stawki roamingowe oferuje ich operator.. Już się tak naciąłem jak byłem w Orange, drogo strasznie. Później mnie olśniło, przeanalizowałem i wyszło, że Heyah jest bezkonkurencyjna w tej kwestii. Zobaczymy co pokaże T, stawki będą pewnie równe :) Raz jak byłem za granicą zaraz po podwójnym doładowaniu to stawki wychodziły mi 50gr za połączenie do Polski :)
              • Gość: Zygfryd Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.11, 15:10
                Stawki są na zbliżonym poziomie jak w Heyah, aczkolwiek masz szerszy wachlarz pakietów transmisji danych w roamingu co też się przydaje na terenie UE :)
                • Gość: klemens Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: 82.113.99.* 30.06.11, 09:45
                  Pakiety danych w roamingu mogą być przydatne, jednak sam nie korzystam z takich udogodnień. Przeważnie siedzę cały czas w kraju i co najwyżej dzwonię za granicę i dla takich połączeń Heyah jest nieoceniona, płacę 44gr/min w mixie ;)
                  • Gość: Zygfryd Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.11, 09:46
                    Oczywiście wszystko zależy od samego użytkownika, ja dość często podróżuje po UE i pakiety transmisji danych są zdecydowanie przydatną opcją- używam wtedy smartfon w roli modemu i mam praktycznie nieograniczony dostęp do sieci (500MB na tydzień). Odnośnie połączeń głosowych nie neguje tego, że w heyah jest niedrogo :)
    • Gość: magik W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 19:54
      a ja przez te reklamy z muzyka którą już się chce rzygać i na początku ze starym bufonem Nowickim nawet za darmo bym nie korzystał z tej sieci i nie jestem odosobniony tym odczuciu ,ktoś was władował na minę z tą reklama odpychającą
    • Gość: ela W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.centertel.pl 19.08.11, 21:21
      No i tutaj w beszczelny sposób zostałam oszukana ,a mianowicie . W salonie T-mobile
      podpisałam umowę na nowy numer,a że wybierałam się za granicę do tego numeru polecono mi dodatkową darmową ofertę w roumingu gdzie w sieci T-mobile przez okres trzech miesięcy będąc za granicą, krajów Unii Europejskiej mogę dzwonić za 30 gr za minutę także do Polski (ta sama sieć)
      ,po tym czasie będę mogła wykupić sobie pakiet za 9 złoty z groszami itd. Upewniałam się kilkakrotnie pracownika salonu czy ta oferta nie jest nabiciem w butęlkę ,stanowczo mi potwierdził" że koszt rozmowy z numerem w tej samej sieci będzie kosztował 30 groszy również w Polsce"....Więc w dniu podpisania umowy właczono mi tą usługę . Przed wyjazdem do Niemiec zadzwoniłam do sieci jeszcze raz upewniając się czy nic nie zmieniło się z tą usługą .oczywiście Pani potwierdziła zgodność że usługa jest właczona. Więc pewna wyruszyłam na dwa tygodnie do pracy ,często kontaktując z domem. po powrocie otrzymałam fakturę z dość pokażną kwota do zapłaty .W tym samym dniu napisałam meila o jakimś nieporozumieniu ,w odpowiedzi napisano mi że ów pakiet WSZĘDZIE ROZMAWIAJnie został aktywowany ,ale mam aktywną usługę ZAWSZE ROZMAWIAJ czyli nie limitowane rozmowy w kraju jak i zagranicą. I że po przekroczeniu granicy kraju zostają naliczane opłaty operatora zagranicznego więc z fakturą jest wszystko w porządku. Teraz zastanawiam się dlaczego ja mam ponosić koszty skoro wprowadzono mnie w błąd ?!
      • Gość: Uunkas Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: 91.208.93.* 28.11.11, 13:04
        T-Mobile - kolejna firma telekomunikacyjna, która traktuje klientów jak idiotówi i sztuczkami poniżej pasa usiłuje wyrwać trochę drobnych od tego, który zdecydował się na podpisanie umowy. Samowolnie uruchamiają klientowi dodatkowe usługi i każą sobie za nie płacić, brak kontaktu telefonicznego, niekompetencja.
        BADZIEW.
        • Gość: wanda pozytywne doświadczenia z Erą IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.11, 20:01
          Ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z Erą, czy tam wcześniej z T-Mobile. Wszystko zgodnie z umową, miło i bez problemów. Generalnie przed uruchomieniem usługi zawsze jst informacja (link) gdzie można znaleźć pełen regulamin. Wtedy nie ma zaskoczeń.
    • Gość: Wojtek Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.11, 13:38
      No światowa sieć więc i rozmowy do "świata" za darmo :) bardzo fajnie
    • Gość: dd świąteczna oferta IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.11, 10:49
      Świąteczne promocje też robią wrażenie, choćby blueconnect z laptopem czy 50% zniżki na abonament przez 3 miesiące, dodatkowe 300 minut przy przedłużaniu umowy przez internet oraz rabaty do 100 zł.
      • Gość: Kaliber Re: świąteczna oferta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.11, 13:47
        Teraz jeszcze w mniejszym odłamie PTC są dwie fajne promocje :) (( HEYAH jakby ktoś nie wiedział)) 1 wspólna z T-Mobile o podwójnym doładowaniu, i 2 że za przeniesienie numeru do Heyah dostajesz 120 zł :)
    • Gość: kobieta W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 00:45
      Wielkie oszustwo ja wykupiłam taką opcję i co mogę rozmawiać tylko w krajach UE i na telefony stacjonarne.T-mobile to wielki oszust ,regulamin przysyłają z czcionką nie do przeczytania bardzo wypłowiały z braku toneru w kserokopiarce strony odwrócone i takie oszustwo kręcą. Takich mamy złodziei w tym kraju co na wyzyskiwaniu i oszustwem dorabiają się . W tym kraju oszust ma się dobrze bo potrafi okradać ,
      • Gość: Abe Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 14:22
        Aż zajrzałem do swojej umowy (aneks podpisanych na początku czerwca), szczerze mówiąc nie wiem jak archiwizowana była Twoja kopia, ale u mnie po pół roku w teczce nic się jeszcze nie dzieje.
      • Gość: Jacek Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 23:41
        Firma t-mobile okradła mnie ze zbieranych minut. W regulaminie było napisane, że uzbierane minuty otrzymam w ciągu 24 godzin od wyłączenia, było ich 25, w salonie powiedzieli, by kontaktować się z siedzibą. Pracownik powiedział, że to problem techniczny i że minuty znajdą się na koncie, nic takiego się nie stało.
        Kiedy dzwoniłem do Włoch na telefonie czas rozmowy wynosił 4minuty 19 sekund a na bilingu 4 minuty 59 sekund. Tak więc firma dołożyła sobie 40 sekund.
        Na telefonie Tak-Tak zrobili mi zadłużenie na 70 zł. Kazali zapłacić zaległość zrobioną mimo braku środków na koncie, twierdzą, że to połączenia z internetem. Jak telefon na kartę może się z czymś łączyć, skoro na koncie ma 0 zł ???
        Takie przyjemności spotkały mnie w t-mobile.
        POLECAM LINK DO SKARG NA OPERATORA DO URZĘDU KONTROLI ELEKTRONICZNEJ:
        www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=71&news_id=722&layout=1&page=text
        FORMULARZ SKARGI:
        www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=279&news_id=1834&layout=4&page=text
        Nie daj się okradać, powiadom UKE w prosty i szybki sposób.
    • Gość: Jacek W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z całym ... IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 23:16
      Firma t-mobile okradła mnie ze zbieranych minut. W regulaminie było napisane, że uzbierane minuty otrzymam w ciągu 24 godzin od wyłączenia, było ich 25, w salonie powiedzieli, by kontaktować się z siedzibą. Pracownik powiedział, że to problem techniczny i że minuty znajdą się na koncie, nic takiego się nie stało.
      Kiedy dzwoniłem do Włoch na telefonie czas rozmowy wynosił 4minuty 19 sekund a na bilingu 4 minuty 59 sekund. Tak więc firma dołożyła sobie 40 sekund.
      Na telefonie Tak-Tak zrobili mi zadłużenie na 70 zł. Kazali zapłacić zaległość zrobioną mimo braku środków na koncie, twierdzą, że to połączenia z internetem. Jak telefon na kartę może się z czymś łączyć, skoro na koncie ma 0 zł ???
      Takie przyjemności spotkały mnie w t-mobile.
      POLECAM LINK DO SKARG NA OPERATORA DO URZĘDU KONTROLI ELEKTRONICZNEJ:
      www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead01&news_cat_id=71&news_id=722&layout=1&page=text
      FORMULARZ SKARGI:
      www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=279&news_id=1834&layout=4&page=text
      Nie daj się okradać, powiadom UKE w prosty i szybki sposób.
      • Gość: Zygfryd Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 13:13
        Akurat połączenie z internetem w roamingu jest możliwe, bo opłatę masz naliczoną tak naprawdę po zakończeniu sesji a nie w czasie jej trwania (nie przerwie transmisji po przekroczeniu zerowego stanu konta). Korzystać z internetu w roamingu trzeba bardzo ostrożnie, a jeżeli już to są pakiety danych na taką ewentualność (UE).
    • Gość: leszczyk Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.12, 03:03

Fajny ten pakiet ma T-Mobile w abonamencie :) Na szczęście Rysiek w Heyah pomyślał i za minutę połączenia do USA czy UE kosi mnie tylko 59gr/ min z czego bardzo jestem zadowolony, bo dzwonię często :)
      • Gość: Zygfryd Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 08:33
        Pozytywne zaskoczenie bo chyba było sporo drożej :D przy takiej cenie za minutę można sobie już pozwolić na jakieś pogaduchy od czasu do czasu i przy okazji nie zbankrutować :)
        • Gość: leszczyk Re: W sieci T-Mobile porozmawiasz za darmo z cały IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 15:00
          No dokładnie! A teraz jeszcze tyle ludzi wyjeżdza za granicę, sam mam rodzinę w Anglii i wiem co to znaczy dzwonić za granicę, na szczęście z prepaidem Heyah nie boli mnie to już w ogóle :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka