Dodaj do ulubionych

centrala telefoniczna

IP: *.net.stream.pl 07.08.11, 19:47
znacie jakąś solidną firmę, która zajmuje się instalacjami centrali telefonicznych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: centrala telefoniczna IP: 74.63.112.* 27.08.11, 15:13
      U mnie w firmie korzystaliśmy z usług firmy cetekom. Wszystko działa jak powinno :) jednak nie znam szczegółów, bo inna osoba to nadzorowała. Poczytaj sobie na stronie www.cetekom.pl/ też zależy skąd jesteś, bo to firma z Kalisza. Mimo wszystko polecam :)
    • Gość: 802.11n Re: centrala telefoniczna IP: *.multimo.pl 28.08.11, 12:29
      Multimedia, TP SA.
    • nom73 Re: centrala telefoniczna 29.08.11, 23:14
      Gość portalu: KikiR napisał(a):

> znacie jakąś solidną firmę, która zajmuje się instalacjami centrali telefoniczn
      > ych?

A na ile linii zewnętrznych/wewnętrznych?
      Ostatnio sam zakładałem sobie centralkę Slicana ITS0286 2 linie analogowe zewnetrzne + 6 wewnętrznych + 3 konta VOIP. W 2003 roku zakładałem progresa 40 z Platana i do tej pory działa. :-)
      Odnośnie małych centralek to wielkiej filozofii w tym nie ma, zresztą jest instrukcja i wsparcie serwisu.
      • tadeuszk12 Re: centrala telefoniczna 07.04.13, 22:44
        Właśnie też szukam takiej firmy... Słyszałem o ARS Serwis że zakłada i serwisuje centrale telefoniczne. Czy ktoś może coś napisać o tej firmie? Będę wdzięczny za pomoc.
        • e.dward Re: centrala telefoniczna 10.04.13, 21:11
          korzystałem z usług firmy ARS Serwis i jestem zadowolony. Zakupiłem u nich rok temu centrale telefoniczną Alcatel i jest wszystko ok. Dobra sprawna obsługa i przystępne ceny. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka