norwich_city 31.08.11, 17:37 Co byście mi polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: effendi Re: Nokia E72 czy HTC Hd 2 IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 01.09.11, 09:39 tylko nie e72, wiem bo mam. system slaby nawet bardzo slaby.Jedynie foty wychodza b.dobrze. Bateria trzyma max 2 dni /w pierwszym roku trzymala prawie tydzien/ Pomimo zmiany softu nic lepiej.Drobne przyciecia aplikacji.Marne menu nawigacji,ktora jest wolniejsza od mojej starej n95 8Gb. Kiepsko lezy w reku,a zwlaszcza jesli palce sa troche wilgotne latwo moze wyslizgnac sie z dloni.Powiem tylko,ze w anglii zostala wycofana ze sprzedazy dwa m-ce temu przy bedacej nadal w ofercie jej starszej poprzedniczki e71. To chyba jest jednoznacznie wymowne. Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: Nokia E72 czy HTC Hd 2 18.09.11, 16:41 a w którym z tych telefonów jest darmowa nawigacja? tzn taka która nie łączy się z internetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effendi Re: Nokia E72 czy HTC Hd 2 IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 18.09.11, 18:07 jest w jednym i drugim Odpowiedz Link Zgłoś