Dodaj do ulubionych

Nokia C-5 aktualizacja oprogramowanie

IP: 198.36.86.* 02.11.11, 10:08
Wyskakuje mi taki komunikat ze mogę aktualizować oprogramowanie i teraz moje pytanie , jakie będą zmiany i czy są w ogóle potrzebne a drugie pytanie czy aby zaktualizować telefon będzie on potrzebował połączenia się z internetem bo ten model WIFI nie posiada a ja nie korzystam również z żadnego pakietu internetowego
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Nokia C-5 aktualizacja oprogramowanie IP: *.tpnet.pl 02.11.11, 10:16
      Gość portalu: Andzela napisał(a):

> Wyskakuje mi taki komunikat ze mogę aktualizować oprogramowanie i teraz moje py
      > tanie , jakie będą zmiany i czy są w ogóle potrzebne

Nie znam szczegółów. Teoretycznie zmiany powinny poprawić działanie telefonu (usunąć błędy, czasem wydłużyć czas pracy na baterii itp.).

> a drugie pytanie czy aby
      > zaktualizować telefon będzie on potrzebował połączenia się z internetem bo ten
      > model WIFI nie posiada a ja nie korzystam również z żadnego pakietu internetowe
      > go

Tak, będziesz potrzebować, więc słono za to zapłacisz. Telefon można też zaktualizować po podłączeniu do komputera za pomocą oprogramowania ze strony Nokii: www.nokia.pl/pomoc/produkty-pomoc/nokia-software-updater
      • Gość: Andzela Re: Nokia C-5 aktualizacja oprogramowanie IP: 198.36.86.* 02.11.11, 11:50
        Dziękuję pięknie :))
    • Gość: yogi Re: Nokia C-5 aktualizacja oprogramowanie IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 02.11.11, 12:01
      daj sobie spokoj,jesli uzywasz telefonu tylko do zwyklych polaczen,sms, i okresowo przegladasz ney.To nic nie musisz aktualizowac.Osobiscie pare razy zrobilem i...efekt mierny czyli nic co bym realnie odczul,a w jednym przypadku umoczylem d..sko kiedy zaaktualizowalem gps /tom tom/ stacil pare plikow ktore we wczesniejszej fabrycznej wersji byly,a co zyskalem? pare nowych odcinkow autostrad,ktore nic mi nie dawaly bo i bez gps-a wjechalbym na nie bez problemu.Wniosek aktualizacja tak,kiedy juz nie masz wyjscia i musisz bo posypal sie system.pozdr.
      • Gość: Andzela Re: Nokia C-5 aktualizacja oprogramowanie IP: 198.36.86.* 02.11.11, 12:44
        Pościągałam te programy Noki podpięłam pod telefon i okazało się ze tylko jest nowsza wersja Nokia - mail więc dałam sobie spokój bo mi to nie potrzebne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka