Dodaj do ulubionych

Tele 2 robi wala???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 10:28
Wczoraj mama dostala dziewny telefon z TPSA o komunikacie ze jej dane
figuruja w sieci Tele 2 czyli ze bede jej przychodzic 2 rachunki i ze juz
byly takie przekrety w Dabrowie Tranowskiej , czy jest to wogule mozliwe bo
mnie sie wydaje ze ktos sobie jaja robi:/ Nie wiem na jakich za sada dziaia
to Tele 2 ale czy oni moga korzystac z linek TPSA a po drugie napewno
potrzebny byl jakis podpis dltego to wydaje mi sie torche nie realne
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Re: Tele 2 robi wala??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:27
      • Gość: Maciej D. Re: Tele 2 robi wala??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:33
        Tele2 wysyła w Polke bardzo dużą ilość akwizytorów, którzy dostaje kase za
        każdgeo zwerbowanego klijenta. Zeby zostać klijentem tele2 trzeba tylko
        podpisać umowe, możliwe że jakiś nieuczciwy akwizytor zdobył dane Twojej mamy
        (np. włamał się do szkrzynki na listy) i podpisał za nią umowe. ps. w moim
        przypadku było tak, że świadomie podpisałem umowe z tele2 (jestem ogolnie
        zadowolony) tylko że tepsa nie kwapiła się z właczeniem preselekcji przez co
        musiałęm dzwonić przez prefiks, oraz nie dawno przyszedł do mnie "człowiek" z
        tp i mówi ze był zgłaszany problem z presekcja(nic nie zgłaszałem), czyli
        poprostu chciał mnie nawrócić na 1033 (znów na tp). Morał z tego taki, że tele2
        oszukuje swoim akwizytorami oraz tp! Taki niestety mamy rynek...
    • Gość: adam00 pewnie akwizytor w waszej wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:40
      wykorzystuje dane osobowe mieszkańców. Trzeba zadzwonić do Tele2 i to
      skorygować.
      • Gość: Maciej D. Re: pewnie akwizytor w waszej wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka