Dodaj do ulubionych

Problemy z NOWYM POPEM

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.06.04, 16:23
Specjalnie zajrzałem na forum,liczac na rzetelna odpowiedz fachowców. Kilka
godzin temu kupiłem starter IDEA POP "Na Okrągło" z myslą o przestawieniu go
na Nowy Pop według instrukcji!!!Włożyłem karte do telefonu,ale nie potrafiłem
tego przestawic nigdzie nie dzwoniac wrociłem do sklepu, sprzedawca wpisał
sms o treści Nowy Pop i wysłał pod numer 1133!Po powrocie do domu przyszedł
raport z odpowiedzią "Dziękujemy,ale zmiana taryfy dla Twojego numeru już
została wprowadzona" jak mam to rozumiec?Czy mam czekać na kolejne
potwierdzenia czy juz moge spokojnie zadzwonić??!!Powiem szczerze,że nie
działa mi sprawdzanie stanu konta pod numerem *124# czy nowy pop ma inny
numer stanu konta? Pomozcie z góry dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Problemy z NOWYM POPEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:54
      znaczy jedyne co moge powiedziec to stan konta sprawdza sie pod *123*+ chyba
      • Gość: Micha Re: Problemy z NOWYM POPEM IP: 80.51.236.* 29.06.04, 19:00
        Na zmiane nowej taryfy Idea ma czas do 72 godz. nalezy wiec uzbroic sie w
        cierpliwosc !!!
      • Gość: FACET Re: Problemy z NOWYM POPEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:37
        Stan konta sprawdza się pod nr. *124*# i zielona słuchawka:)
        • Gość: Robert Re: Problemy z NOWYM POPEM IP: 62.233.185.* 29.06.04, 20:48
          "Wszystkie zestawy aktywowane po 21 czerwca 2004r. będą działać w nowym POPie":
          link: www.idea.pl/portal/map/map/promotionsp?promo_id=35736
          • Gość: Peppers Dziala IP: *.acn.pl 29.06.04, 22:11
            Dziala od razu po przelaczeniu. Stan konta sprawdza sie *124*# wybieranie
            numeru.

Pozdarwiam!
            • Gość: Chris Re: Dziala IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.06.04, 22:43
              Dziekuje za info,mam jednak pytanie ile musze otrzymac smsów zwrotnych jeden
              czy dwa w tej chwili po wybiciu kodu*124*# mam tylko napis Balance bez kwoty
              rozumuje wiec że musze dalej czekac na odpowiedz sieci dostajac tym samym drugi
              sms-nie rozumiem tylko czemu na wyswietlaczu jest jednak nazwa sieci i nadajnik
              miasta z ktorego korzystam?
    • Gość: sffinx Re: Nie ma żadnego problemu z POPEM. IP: *.core.lanet.net.pl 29.06.04, 23:18
      Wszystkie startery kupione po 21.06.br to nowy POP. Niczego nie trzeba aktywować. Kupiłem córkom dwa takie i zero problemów. Trzeba czytać instrukcje albo uwaznie słuchac komunikatów pod *111.
      • Gość: Chris Re: Nie ma żadnego problemu z POPEM. IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 29.06.04, 23:50
        Dziekuje ostatniemu przedmówcy za informacje moj numer został uaktywniony i
        wszystko działa!!!Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka