Dodaj do ulubionych

Problem z kartą pamięci

IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.12, 21:59
Witam. Mam problem ale nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania. Otóż formatuję w moim PC (przez czytnik) kartę, wyciągam, wkładam do telefonu lub GPS i karta jest widziana przez te urządzenia. Ponownie wkładam kartę do czytnika, zrzucam jakieś pliki (na pewno obsługiwane przez wymienione urządzenia), ponownie wkładam do urządzenia to już karty nie "widzi". Ponawiam proces włożenia do czytnika, to już wyświetla mi że trzeba sformatować kartę bo nie da się jej otworzyć. Jak sformatuję to pustą kartę SD urządzenia wykrywają ale jak znów coś zrzucam na nią to znów jest nie widziana przez urządzenia.
Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: Problem z kartą pamięci IP: *.internetia.net.pl 19.10.12, 15:25
      ?
    • Gość: mufi Re: Problem z kartą pamięci IP: *.home.isko.net.pl 19.10.12, 17:50
      Sformatuj kartę w danym urządzeniu, przełóż potem do czytnika, zgraj pliki i wtedy sprawdź czy są widoczne w urzadzeniu.
      • Gość: daro Re: Problem z kartą pamięci IP: *.ip.netia.com.pl 19.10.12, 19:33
        Robię jak piszesz:
        1. Formatuje w urządzeniu
        2.Wkładam do czytnika i zgrywam pliki
        3.Wkładam do urządzenia i kartę z zgranymi plikami widzi
        ALE!!!!
        4.Wkładam ponownie do czytnika w celu dogrania innych plików
        5.Wkładam do urządzenia i juz niestety lipa bo urządzenie znów nie widzi karty ;(
        • Gość: mufi Re: Problem z kartą pamięci IP: *.home.isko.net.pl 20.10.12, 12:51
          Sprawdź na innej karcie.
          • Gość: d Re: Problem z kartą pamięci IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.12, 13:40
            na innej to samiutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka