Dodaj do ulubionych

...i jest odpowiedz Plusa na Tak Taki i Heyah

IP: 80.244.142.* 16.07.04, 13:35
Jak blus cos wymysli to boki zrywac znowu sciemniaja i są gorsi od Ery i
Idei z ceną.
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: ...i jest odpowiedz Plusa na Tak Taki i Heyah 16.07.04, 13:39
      .......są jakieś szczegóły..........?
    • barracuda7110 Chodzi Ci o to? 16.07.04, 15:30
      tinyurl.com/6l45s
    • maciej-d eeeeeeetttttaaaaaaaaaammmmmm 16.07.04, 15:52
    • Gość: Marcin Re: ...i jest odpowiedz Plusa na Tak Taki i Heyah IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 16.07.04, 16:50
      A gdzie Wy tu widzicie odpowiedź na oferty innych operatorów? To co zostało
      zaprezentowane działa od 5.07. i jest tylko taryfą przejściową. A co do nowej
      taryfy Tak-Taka, to jeszcze tego nie wprowadzono, na ich stronie jest
      napisane "wkrótce", oby to nie wyglądało jak GPRS w Popie.
    • maciej-d Re: ...i jest odpowiedz Plusa na Tak Taki i Heyah 16.07.04, 20:24
      nie wiem jak Was ale mi te zamieszanie wokuł pre peidów, powoli doprowadza do
      mdłości.
      • Gość: krzysiek Re: ...i jest odpowiedz Plusa na Tak Taki i Heyah IP: *.enterpol.pl 19.07.04, 13:42
        tak tak siedze w tym dlugo i nie sadze zeby cos wymyslili sensownego od popa
        tak tak jeszcze nie mial zadnej normalnej promocji lepszej taryfy w ktorej nie
        trzeba bylo cos placic !
        • Gość: siedem to nie jest odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:55
          to jest kpina w żywe oczy. obecnie najbardziej wkurwiaja mnie wszelkie zawile
          systemy taryfowe poniewaz 8 letnie doswiadczenie z telefonem i rachunkami zan
          nauczylo mnie ze wtedy jestem jebany w dupe przez operatora. chodzi mi o strefy
          czasowe, grupy tanszych numerów, inne ograniczenia a koniec konców dowiaduje
          sie ze za minute place 2 złote/

5040
          • maciej-d Re: to nie jest odpowiedz 19.07.04, 14:00
            "life is brutal"
            • Gość: siedem mam abonament w plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:05
              i ładny numerek w simplusie. oba 601. jeszcze 4 lata temu bylem fanem tej
              sieci. dzis jak obserwuje jak radosnie w chuja leca to mam powazne obawy co do
              tego czy sie utrzymaja długo w takiej formie na rynku.

5040
    • Gość: rock Plus nie jest firmą dla detalistów IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:44
      Ich interesują firmy. Te różne niby-oferty dla pojedynczych użytkowników są jak
      deklaracje Hitlera w 1938 roku do utrzymania pokoju w Europie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka