Dodaj do ulubionych

doładowanie Heyah z zagranicy

19.03.13, 18:45
Servus,

Przepraszam moj polski nie jest juz perfekt. Spedzilem zbyt duzo czasu w Niemczech. Chce doladowac telefon mojej babci. Probowalem tej usługi Ezetop, to sa bardzo drogie, a ja nie mam konta w polsce. Wiem, że istnieja takie serwisy.

Ktos pomysl ma, gdzie moge dokonywania tych doladowan bez wynagrodzenia 40% prowizji?

Dziekuje,
Peter
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: doładowanie Heyah z zagranicy IP: *.multimo.pl 19.03.13, 22:00
      doladuj.heyah.pl/
      blue.pl/

Ładuj i płać kartą.
      • peter559now Re: doładowanie Heyah z zagranicy 20.03.13, 00:17
        Dziekuje za podpowiedz, ale ja nie mam polskiego konta bankowego, nie moge za doladowanie zaplacic, mam tylko niemieckie konto. Nie posiadam tez karty kredytowej. Tu problem. A karta platnicza to to samo co karta kredytowa?
        • Gość: 802.11n Re: doładowanie Heyah z zagranicy IP: *.multimo.pl 20.03.13, 10:20
          Tak, w tym wypadku to to samo (może być karta kredytowa albo debetowa).

No to skoro nie masz karty, no to faktycznie problem. A może jakiś znajomy ma? Karta może być w innej walucie, płatność zostanie automatycznie przeliczona.

Są też karty prepaid (wpłacasz jakąś kwotę na konto karty i płacisz kartą), np.: www.ebay.de/itm/Schufa-freie-Prepaid-Mastercard-/261185765379?pt=Dienstleistungen&hash=item3ccfe28003
          • peter559now Re: doładowanie Heyah z zagranicy 20.03.13, 16:20
            Dziekuje za odpowiedz.

Na stronie Heyah znalazlem takie zdanie
            "Doładuj konto w heyah nie ruszając się z domu! Wystarczy, że posiadasz rachunek bankowy lub wypukłą kartę płatniczą"
            Podany powyzej zdanie przedstawia karte. Czy faktycznie musi byc to karta wypukla?

Jesli juz jestem na doladowaniu online Heyah, to w punkcie platnosc jest do wyboru zaplata karta. Czy sa tutaj rozumiane wszystkie karty kredydowe? Czy tylko wypukla?
            • Gość: 802.11n Re: doładowanie Heyah z zagranicy IP: *.multimo.pl 20.03.13, 18:36
              Wszystkie karty, które umożliwiają płatność w Internecie (z kodem CVV). Mam debetową płaską kartę i płacę za zakupy online w polskich i zagranicznych sklepach.
    • peter559now Re: doładowanie Heyah z zagranicy 04.07.13, 13:14
      Probowalem kilku serwsium w tym czasie. W wiekszosci jednak moja karta bankomatowa nie zostala zaakceptowana. Z wyprobowanych serwisow tylko Fonmoney na www.fonmoney.pl/
      pozwolil mi na zaplacenie karta bankomatowa. Ogolnie jestem zadowolony z tego serwisu. Nie bylo problemow z przeslaniem do Polski pieniedzy.

Dzieki wielkie za odpowiedzi na moje pytanie.
      Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka