Dodaj do ulubionych

rozmawiaj za grosze

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 20:23
czy ta oferta plusa jest rzeczywiscie tak atrakcyjna? gdzie tkwi 'haczyk'.
bardzo prosze o opinie.dzieki
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: rozmawiaj za grosze 02.08.04, 21:45
      chodzi Ci o promocje "rozmawiaj za grosze"
      www.plusgsm.pl/res/1_rozmawiam.asp?color=1&show=1_rozmawiam&ikona=1 jest
      atrakcyjna bo od 6 do 24 miesiecy mozesz rozmawiac z 3 osobami z plusa za 1gr za
      minute, tzn. za 4zł dostajesz co miesiac pakiet 400 minut. Po przekroczeniu
      ktorego płacisz zgodnie z cennikiem. Stawki za połączenia nie są niskie, ale za
      to cena smsa jest ok, oraz plus oferuje duża ilość komorek po kożystnych cenach.
      ps. jak bedziesz miała jeszcze jakies pytania to pisz
      • Gość: aga Re: rozmawiaj za grosze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 12:29
        dzieki Maciej.
        konczy mi sie umowa w idei i zastanawiam sie nad jak najbardziej korzystna
        oferta. zastanawiam sie czy to w plusie to bajka;) bo skrojone jakby na miare:
        tel jest mi potrzebny glownie do tego, zeby rozmawiac z mama i siostra(studiuje
        400km od domu:().bezplatne minuty chyba wystarcza na reszte.musze tylko namowic
        mame, zeby zmienila popa na cos w plusie(jeszcze nie wiem na co)no i jeszcze
        chca dac aparat prawie za darmo...az nie wiem ktory wybrac. jeszcze tylko
        brakuje nowej ustawy wcielonej w zycie, by stary nr zachowac.

czekam na dalsze podpowiedzi.pozdr
        • maciej-d Re: rozmawiaj za grosze 03.08.04, 20:40
          nie licz na ustawe o zmianie numeru, jeszcze miną miesiące aż wejdzie w życie
          (...) a jak już opy bedą swiadczyć taką usługe to bedzie pewnie kosztowac tyle
          co na zachodzie czyli od 20 do 50 euro. Jak już zauważylas te 400 minut możesz
          wykożystać tylko na pol. wew. plusa. Ja poleciłem cioci tą promocje i jest
          zadowolona. Nie bierz tylko tego najmniejszego pakietu, gdyż z pakietu 400 minut
          bedziesz mogla kożystać tylko przez 6 miesiecy. Plusem plus gsm, jest darmowa
          poczta - www.plusnet.pl (dostaniesz powiadomienie o nowym emailu smsem), darmowa
          bramka internetowa do wszytkich polskich sieci - www.miastoplusa.pl oraz program
          lojalnościowy - www.5plusgsm.pl POZDROWIENIA Z TORUNIA (...:)
    • maciej-d przenoszenie numeru 03.08.04, 21:38
      www.telix.pl/article.php?sid=6764
      • Gość: aga Re: przenoszenie numeru IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 15:45
        Pozdrowienia z Inowroclawia!
        dzieki za rady!
        a co polecilbys dla Mamy?
        • maciej-d Re: przenoszenie numeru 04.08.04, 20:04
          Moja mama za moja radą wzieła 6100. Ile trzyma bateria i wogule jak się sprawuje
          nie wiem, bo mam go dopiero od niedzieli i na temat komorki z nią jeszcze nie
          rozmawiałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka