Gość: aga IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 20:23 czy ta oferta plusa jest rzeczywiscie tak atrakcyjna? gdzie tkwi 'haczyk'. bardzo prosze o opinie.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-d Re: rozmawiaj za grosze 02.08.04, 21:45 chodzi Ci o promocje "rozmawiaj za grosze" www.plusgsm.pl/res/1_rozmawiam.asp?color=1&show=1_rozmawiam&ikona=1 jest atrakcyjna bo od 6 do 24 miesiecy mozesz rozmawiac z 3 osobami z plusa za 1gr za minute, tzn. za 4zł dostajesz co miesiac pakiet 400 minut. Po przekroczeniu ktorego płacisz zgodnie z cennikiem. Stawki za połączenia nie są niskie, ale za to cena smsa jest ok, oraz plus oferuje duża ilość komorek po kożystnych cenach. ps. jak bedziesz miała jeszcze jakies pytania to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: rozmawiaj za grosze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 12:29 dzieki Maciej. konczy mi sie umowa w idei i zastanawiam sie nad jak najbardziej korzystna oferta. zastanawiam sie czy to w plusie to bajka;) bo skrojone jakby na miare: tel jest mi potrzebny glownie do tego, zeby rozmawiac z mama i siostra(studiuje 400km od domu:().bezplatne minuty chyba wystarcza na reszte.musze tylko namowic mame, zeby zmienila popa na cos w plusie(jeszcze nie wiem na co)no i jeszcze chca dac aparat prawie za darmo...az nie wiem ktory wybrac. jeszcze tylko brakuje nowej ustawy wcielonej w zycie, by stary nr zachowac. czekam na dalsze podpowiedzi.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: rozmawiaj za grosze 03.08.04, 20:40 nie licz na ustawe o zmianie numeru, jeszcze miną miesiące aż wejdzie w życie (...) a jak już opy bedą swiadczyć taką usługe to bedzie pewnie kosztowac tyle co na zachodzie czyli od 20 do 50 euro. Jak już zauważylas te 400 minut możesz wykożystać tylko na pol. wew. plusa. Ja poleciłem cioci tą promocje i jest zadowolona. Nie bierz tylko tego najmniejszego pakietu, gdyż z pakietu 400 minut bedziesz mogla kożystać tylko przez 6 miesiecy. Plusem plus gsm, jest darmowa poczta - www.plusnet.pl (dostaniesz powiadomienie o nowym emailu smsem), darmowa bramka internetowa do wszytkich polskich sieci - www.miastoplusa.pl oraz program lojalnościowy - www.5plusgsm.pl POZDROWIENIA Z TORUNIA (...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: przenoszenie numeru IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 15:45 Pozdrowienia z Inowroclawia! dzieki za rady! a co polecilbys dla Mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: przenoszenie numeru 04.08.04, 20:04 Moja mama za moja radą wzieła 6100. Ile trzyma bateria i wogule jak się sprawuje nie wiem, bo mam go dopiero od niedzieli i na temat komorki z nią jeszcze nie rozmawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś