Dodaj do ulubionych

Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórkowym?

• Gość: Zorian Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: 57.66.193.* 03.08.04, 08:33
      Nie wiem czy operatorzy zdają sobie sprawę, że przez ich zbytniozawyżone
      abonamenty tracą klientów - większość z moich znajomych już przekonała się do
      telefonów na kartę. Drugim minusem umów abonamentowych jest fakt zawierania
      umowy na tak dlugi okres - są to dwa lata i jakoś nie spotkałem się jeszcze z
      operatorem, który chciał coś z tym zrobić. Czy nie można wprowadzić trochę
      nowości w teh kwestii?????!!! Może spróbujcie zrobić abonament na okresy
      półroczne? To co w tej chwili robicie jest trzymaniem abonenta za wszelką cenę.
      Przy zmianach taryf i opłat zawsze omijacie "abonamentowców"!!! Może dacie im
      szansę na zmiany wraz ze zmianami jakie się cały czas dokonują? Za wszystkie te
      przywileje zdzieracie bezczelnie po kilkadziesiąt złotych za mianę taryfy. Z
      tego co widzę w moim środowisku, ludzie czekają, aby zakończyć umowy i przejść
      do systemu "na kartę". Czy warta jest więc walka taryf abonamentowych?
      PS: Mam jeszcze jedną uwagę - jeżeli Plus będzie dalej tak zdzierać za usługi
      podstawowe jakimi np. jest identyfikacja numeru to uwsteczni się zamiast
      rozwijać!!!! Jeżeli chcecie - dam Wam kilka pomysłów na "wykolejenie
      konkurencji".
      • Gość: Populares Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neutron-it.com 03.08.04, 09:59
        Jesteś dorosły, kupując telefon na abonament powinieneś rozumieć, że za
        "darmowe minuty" trzeba płacić niezależnie od tego, czy się je wykorzysta, czy
        też nie oraz to, że podpisujesz umowę na 2 lata. Nikt nikogo nie zmusza. W
        abonamencie masz droższe rozmowy, ale to zrozumiałe - dostałeś aparat za
        półdarmo i musisz go spłacać.
        Ja już dawno przekonałem się, że zakładanie sobie cyrografu na szyję to nie dla
        mnie. Kupiłem więc używany (ale mocny) telefon za 50 zł + nowa bateria do niego
        (podróbka) za 25 zł + starter Simplus i jestem zadowolony od 3 lat. Teraz tylko
        czekam, kiedy nareszcie Polkomtel wprowadzi w Simplusie naliczanie sekundowe od
        początku rozmowy, bo mnie irytuje, że wszystkie prepaidy w Polsce już to mają,
        tylko Simplus nie. Ale to kwestia kilku tygodni.
    • Gość: tok Naciągany abonent IP: 212.160.211.* 03.08.04, 08:49
      Jeśli tez macie wrażenie, ze Wasza sieć traktuje Was, czyli abonentów jak dojną
      krowę, to poczekajcie do wrzesnia, ew. października. Wtedy wejdzie w zycie nowe
      Prawo telekomuniakcyjne, które umożliwi przejscie z jednej sieci komórkowej do
      drugiej z zachowaniem dotychczasowego numeru!!!
      • Gość: gromax MŻONKA - PRZENOŚNOŚĆ NUMERÓW TELEFONICZNYCH IP: *.acn.pl 04.08.04, 01:43
        Gość portalu: tok napisał(a):

> Jeśli tez macie wrażenie, ze Wasza sieć traktuje Was, czyli abonentów jak dojną
        > krowę, to poczekajcie do wrzesnia, ew. października. Wtedy wejdzie w zycie nowe
        > Prawo telekomuniakcyjne, które umożliwi przejscie z jednej sieci komórkowej do
        > drugiej z zachowaniem dotychczasowego numeru!!!

Dla mnie jest to mało wyobrażalne. Czemu? załóżmy że masz firmę dostarczającą
        usługi telefoniczne (stacjonarne). Wiesz, że twoi abonenci wykonali: 100 rozmów
        na 50x xxxxxx, 120 rozmów na 602 xxxxxx i 100 na 601 xxxxxx. teraz nie masz
        problemu z wyliczeniem bilingu w zakresie płacenia odpowiednim operatorom. A po
        takiej zamianie bądź wrózką, i powiedz który numer ma być przyporządkowany
        któremu operatorowi.
        Ok, załóżmy że operatorzy komórkowi dali ci wykaz, który z numerów należy do
        którego z nich. Ile czasu zajmie przeczesanie WSZYSTKICH rekordów z przypisaniem
        do odpowiedniego operatora? Jak potężny musiałby być system billingowy? a co,
        jeżeli zmiana operatora mogłaby występować w trakcie cyklu rozrachunkowego? To
        nie jest proste, albo i nawet bym rzekł że słabo wykonalne. Z prostej przyczyny,
        kosztów takiego przedsięwzięcia.
        • Gość: kd przeciez operator potrafi rozróźnić sieć niezależn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:58
          niezależnie od numeru
    • Gość: kojot Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: 212.244.167.* 03.08.04, 08:55
      dobra,dobra...zostawiam tej cholernej Ideii co miesiąc blisko 200 zł i co mam z
      tego...98 gr za minutę i 29 gr za SMSa...ale za dwa miesiące koniec
      umowy...wybiorę sobie prepaida...i taniej i żadnych umów na lata...jeśli mają w
      dupie tych co im dają kasę to obudzą się niebawem z ręką w nocniku...
      • Gość: piko NO TO MAM PROPOZYCJĘ... IP: *.tele2.pl 03.08.04, 09:26
        MOŻE TRZEBA OPERATOROM PRZYTRZEĆ NOSA I ZROBIĆ STRAJK? NIEDAWNO MIAŁO TO
        MIEJSCE WE WŁOSZECH...
        JAK SIĘ ZBIERZE CAŁA RZESZA ABONAMETOWCÓW Z WSZSTKICH TRZECH SIECI I PRZEZ
        JEDEN DZIEŃ NIE BĘDĄ KORZYSTAĆ Z TELEFONÓW TO OPERATORZY NA BANK STRACĄ NIEZŁE
        PIENIĄDZE...
        MOŻE TO ICH NAUCZY, ŻEBY TRAKTOWAĆ ABONAMETOWCÓW SERIO, A NIE JAK DOJNE KROWY!!!

MYŚLĘ, ŻE POMYSŁ JEST DO ZREALIZOWANIA...

TO CO KIEDY STRAJK?
    • Gość: Peter Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:18
      Mam Plusa od 7 lat i idee mega 350 od maja. Czekam do grudnia, gdy skonczy mi
      sie przedluzona umowa i podziekuje plusowi za "mile" traktowanie. Place tylko
      abonament a wydzwaniam w wolnej chwili do woli na bezplatne numery biura
      obslugi klienta i infolinii o systemie lolajnosciowym. moja zemsta za
      traktowanie przez plusa czlowieka jak "g...wno". Plus? Never again!!!!
      A idea? Choc to tepsa, to sprawuje sie dobrze. Nie przekraczam abonamentu a
      moge gadac tyle, ile akurat mi wystarcza. W Plusie za kilkadziesiat zlotych
      daja mi marne dwadziescia pare minut rozmow i to dopiero wieczorem. Bye bye
      plus...
    • Gość: znudzony... Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:32
      Najśmieśniejsze jest to że w abonamencie (jednym z wyższych w ERZE) mam ceny
      podobne do tych co w nowych ofertach POP, HEYAH czy też SIMPLUS. PO CO MI
      ABONAMENT?
      • Gość: znik Juz wiem co wybrac i kogo nie wybrac IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 09:41
        Widze ze jest sporo osob ktore narzekaja na dojarke pod szyldem plus gsm.
        ja mam telefon abonamentowy w tej sieci, ale to jest telefon sluzbowy.
        jako firma gada sie z tymi palantami zupelnie inaczej niz jako szarak
        z tlumu, chociaz jak patrze co sie dzieje, to oferty konkurencji sa lepsze.

ostatnio jako szarak szukalem jakiegos telefonu. po wielu negatywnych opiniach
        wiem, ze nalezy plusa mijac wielkim kolem, i najlepiej sie zalapac na prepaida.
        a simlocka zawsze sciagnac mozna :)
        • Gość: piko STAJK IP: *.tele2.pl 03.08.04, 09:46
          PROPONUJE NA SERIO STRAJK! WE WŁOSZECH SIĘ UDAŁO...
          • Gość: znik Re: STAJK dzien w dzien IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 14:40
            Ja tam strajkuje codziennie :) rozmawiam przez komorke doslownie tyle, ile jest
            niezbedne. tzn. albo ktos zadzwoni do mnie, albo kogos musze zlapac. jak jest
            mozliwosc, przechodze z rozmowa na stacjonarny.
    • Gość: Populares Redaktorze, nie odrobiłeś lekcji IP: *.neutron-it.com 03.08.04, 09:52
      Szanowny autorze artykułu - mieszasz ceny netto i brutto! (np. 1,22 zł
      (brutto) w Era love z 2,5 zł (netto) jako średnia cena w prepaidach na
      początku. Poza tym kolejność pojawienia się prepaidów na rynku była inna niż
      podajesz. Najpierw był Simplus, potem Tak Tak, a na końcu Pop. A najtańszy na
      rynku zestaw pre-paid z z telefonem kosztuje 175 zł (brutto) i jest to Simplus
      z Philipsem Fisio 120 (i jeszcze jakiś drugi Simplus chyba Sagem).
      • Gość: rep Re: Redaktorze, nie odrobiłeś lekcji IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.08.04, 18:42
        najtanszy w simplusie jest sagem myx1 za 199 a philipsa juz nie ma w ofercie
        (zapraszam na www.simplustem.pl)
    • Gość: irek Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:58
      ja jestem zainfekowany i jest tanio.
    • Gość: moorgana Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.ocean.univ.gda.pl 03.08.04, 10:08
      A co ty wiesz o zasięgu? U mnie na parterze muszę nieomal wystawiać telefon za
      okno, żeby złapać zasięg. W tym roku jadąc do Gdańska przez 1/3 drogi mój
      cudowny telefon szukał sieci. Oczywiście jestem w IDEI
    • metto Sekundowe naliczanie? Co p.Kalinowski chrzani... 03.08.04, 10:21
      "- Już wprowadzamy zmiany. Od poniedziałku nasi abonenci mogą już korzystać z
      naliczania sekundowego od początku rozmowy - dodaje rzecznik Idei Jacek
      Kalinowski."

Taaa, chyba ze mowi o jakiejs nowej promocji dla nowych abonentow...
    • Gość: alex i bardzo dobrze IP: *.nbp.pl 03.08.04, 10:32
      moze w koncu rozmowy stanieja...
    • Gość: scr Pan rzecznik to sobie jaja robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:47
      Swietna promocja!
    • Gość: Wacuś A czy na poczcie da się kupic zwykły znaczek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 10:59
      No, bo jak poczta zajmie się bankowoscią i sprzedażą telefonów... . Czas na
      zmiane nazwy chyba.
      • Gość: Yaraz Re: A czy na poczcie da się kupic zwykły znaczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:20
        Też mam PLUSA na abonament i miesiecznie placę okolo 120 zl choc praktycznie
        nie rozmawiam.Jesli nic sie nie zmieni w POLKOMTELU to na pewno zrezygnuje z
        tej sieci.Czekajmy na nowe prawo telekomunikacyjne;)
    • Gość: Blazej POP - najdluzszy pasywny okres po doladowaniu! IP: *.euv-frankfurt-o.de 03.08.04, 11:50
      Nie wolno zapomniec! Po doladowaniu POPa za 50 PLN przedluzamy waznosc numeru
      az o 12 miesiecy!!!! Dzwonic wykorzystujac te 50 PLN mozna wprawdzie tylko
      przez 3 miesiace (tak, jak w innych sieciach), ale odbierac rozmowy mozna az
      przez 12 miesiecy. Dla kogos, kto "pod komorka" chce byc glownie osiagalny, a
      sam dzwoni raczej sporadycznie jest to argument NIE do przeoczenia!
    • Gość: No More Plus PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: 213.77.62.* 03.08.04, 12:21
      Jestem uzytkownikiem Plusa od 5-ciu lat. I od pieciu lat widze stale obnizajaca
      sie jakosc uslug oraz coraz gorsze podejscie do klienta. 5 lat w abonamencie a
      traktuja gorzej niz nowego prepaida. I o wiele drozej!!! Do konca "odsiadki"
      pozostal mi jeszcze rok. I wtedy nastapi nieuniknione: 1. No more PlusGSM 2. No
      more Abonament. Uwaga dla tych co planuja kupic telefon w plusie na abonament:
      jezeli nie zplacisz w terminie rachunku to wylacza Ci go juz po 5-7 dniach!!!
      Zlodziejska rasa.
      • Gość: stop Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:12
        Też mnie wkurza, że wieloletni klient jest traktowany gorzej niż nowy nabytek.
        Czekam tylko na prawo do zachowania numeru i koniec umowy, zabieram wtedy
        zabawki i wynosze się z tego przedszkola, gdzie kadra kierownicza nie ma
        pojęcia, że złapać klienta "na umowę" to 1/10 sukcesu. Cały sukces jest dopiero
        wtedy gdy nabywca chce umowę przedłużyć.
        Może to ktoś odpowiedzialny za strategię tej firmy przeczyta.
        • Gość: Kupej Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 21:30
          To bardzo słuszna uwaga! Za chwilę zrezygnuję z moich 2 telefonów na abonament
          w Plusie...
      • Gość: Vic Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.iscnet.pl 15.08.04, 18:38
        ej co ty pier... ja regularnie spozniam sie z placeniem rachunku przynajmniej o tydzien [wiaze sie to z terminami wplat na moje konto:(] i jakos nigdy nie zablokowali mi konta...[rekord padl w lipcu - 2,5 tygodnia opoznienia] wiec nie pie***l mi tu farmazonow, ja sam uzywam PLUSA, niedlugo konczy mi sie aboament i zamiezam go przedluzyc wczesni9ej uzywalem IDEI [zarownoi na abonament jak i POPa, i jestem jak dotad najbardziej zadowolony, a jak ktos chce juz tak po "europejsku" to niech zamowi sobie "Skype Out" minuta rozmowy z twojego kompa na dowolny tel komorkowy w polsce kosztuje 0,243 Eur ...NC
        • Gość: Karlik Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.visp.energis.pl 27.08.04, 20:36
          Vic!!! Pomyliło ci się forum z rynsztokiem.
      • Gość: Mozej Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.barciany.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 13:23
        To raczej Ty jesteś z innej rasy. Biorąc pod uwagę sam fakt, że wziołeś telefon
        na abonament!! Podpisując "cyrograf" na dwa lata chyba wiedziałeś co
        wybierasz... to był Twój wybór. Zdaje mi się, że wcale nie masz choc jednego
        zwoju mózgowego, który odpowiadał by za myślenie w przyszłość. Przecież rzeczą
        logiczną było że ceny sprzed ponad 3 lat nigdy się nie utrzymają.
        Teraz choćby mamy tego widok na arenę, na której rywalizują trzej operatorzy i
        jedna odnoga ERY - Heyah. (Teraz dochodzą także "Sami swoi")
        Jestem ciekaw jaką to teraz sieć wybierzesz na kartę Pre-paid? Era, Idea,
        Heyah?? Hmm... na Erę będziesz narzekał bo do dupy zasięg i dziwna obsługa. Na
        Ideę dostaniesz wkurwika od zajebistej obsługi, która sama nie wie o co
        chodzi... *22 - i cholera wie co wybrać w tym połączniu... A może Heyah...??
        która nic nie oferuję więcej niż połączenia i sms'y (W heyah nie ma: WAP,
        MMS... itp... chciałbym uświadomić!!) A może jednak powrócisz do korzenii?? Weź
        pod uwagę, że PlusGSM właśnie dąży do Pre-piad. I to właśnie ta sieć jest
        wiodąca na rynku!!
        Ale wybór i tak należy do Ciebie!!
    • Gość: kemot Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.vub.ac.be 03.08.04, 12:47
      no to milo ze mam konkurencyjny rynek telefoni komorkowej, ale zastanawiam sie
      kiedy wreszcie polskie prawo zakaze stosowania blokat SIM,w europie ta praktyka
      jest zakazana a zmiajac operatora mozna pozostac przy starym nr tel np. Belgia
      gdzie moge polecic siec "BASE"
    • Gość: Killer Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:33
      Walic Idee ta g... polaczone z molochem i wyzyskiwaczem tzn TP SA, wiec cmoknij
      mnie, bo zalatwiac cokolwiek w idei to musisz latami a w Plusie masz od razu
      • Gość: roy Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.stacje.agora.pl 03.08.04, 14:26
        Walić wszystkich operatorów.
        Zaczołem od ery, potem plus, idea oraz POP, wieczne telefony z roboty od
        rodziny w...jących znajomych, o każdej porze (do wyrzygu), skończyłem na
        telefonie stacjonarnym, jak ktoś chce to niech się nagra na sekretare
        może zadzwonię
    • Gość: osz a ten jaki lanser ;) IP: *.talex.com.pl 03.08.04, 14:14
    • Gość: Miro Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:18
      Żona niedawno przeszła z idei do ery. I co się okazało. Nowy nr z ery jest po
      jakimś gościu co wcześniej miał restauracje. Naokrągło przez pierwsze trzy
      miesiące ktoś dzwonił na nr od tego gościa. Oczywiście era się wypchała i
      zmiana nr jest możliwa ale za opłatą. Skandal jak już podpisałeś umowe to mają
      cię w du... i odbieraj sobie nichciane tel.
      • Gość: znik Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 14:46
        bylo pogadac z rzecznikiem praw konsumenta. w takich sprawach niestety
        trzeba zakladac sprawe o odszkodowanie. wczesniej oczywiscie wymagana
        makulatura, tzn. reklamacje z opisem co, dlaczego i jak zostalo zalatwione.
        brak odpowiedzi pisemnej ze strony operatora takze traktuje sie jako
        zlamanie prawa.
    • grruby Heyah 03.08.04, 14:36
      wiecie ile kosztowało mnie przedłużenie możliwości wykonywania połączeń w
      Heyah? Jakieś 25 zł. Doładowywałem kartę dwukrotnie przez internet- za
      pierwszym razem za 20, za drugim za 50 złotych. I okazało się, że po żadnym z
      doładowań nie przedłużono mi możliwości wykonywania połączeń. Telefon na
      infolinię nic nie dał, więc musiałem dzwonić na PŁATNE centrum obsługi klienta.
      Po doładowaniu karty za 50 zł i interwencji telefonicznej przedłużyli mi
      możliwość dzwonienia o miesiąc, choć powinni o 3. Napisałem maila i cierpliwie
      czekam na odpowiedź (mają to zrobić w ciągu 2 tygodni, więc najpóźniej jutro
      powinni się odezwać), a jeśli 21 sierpnia nie będę mógł wykonać połączenia, to
      wyślę im numer konta, na które maja przesłać niewykorzystane przeze mnie
      pieniążki i zmienię operatora. A może obciążyć ich kosztami rozmów, które
      musiałem do nich wykonać?
    • Gość: AA WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK IP: 81.26.13.* 03.08.04, 14:47
      Niech no tylko skończy mi się umowa. Zmieniam na pre-paid i Idea straci stały
      miesięczny haracz ode mnie!
      Po pewnym czasie zostaną im pewnie tylko klienci biznesowi i VIPy płacące
      najwyższy dostępny abonament (bodajże 400 zeta)
      • Gość: irkm Re: WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK IP: *.edsm.ulst.ac.uk 03.08.04, 16:48
        Place za abonament w era 75 zl brutto. mam 40min/160SMS. Z reguly wykorzystuje
        to na 20 min rozmowy z naliczaniem sekundowym i 80 smsow. To ja sie pytam gdzie
        tu logika, jesli to samo w Heyah lub tak taku lub innym badziewiu, kosztowaloby
        mnie gora 35 zl miesiecznie? Jestem klientem ery od 6 lat ale widocznie nie
        zalezy im na abonamentowcach. Pi.. ich numer. We wrzesniu mi sie konczy umowa i
        jak niczego nie zmienia zmieniam na tak tak albo heyah. Ciekawe wyliczenie
        jesli place 75 zl a moge placic 35 to po dwoch latach mi zostanie 960 zl wiec
        ich dofinansowanie do tel tz niech sobie wsadza!
        • Gość: Rachnistrz Re: WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK - A CO Z TP S.A.? IP: 195.136.30.* 05.08.04, 09:17
          Gdyby tak wszyscy potrafili liczyć jak TY !
          Oni wolą oglądac reklamę w telewizji i dzięki temu ludzie płacą abonamenty!
          Szczytem masochizmu jest abonament na stacjonarny! I to dla 12 milionów Polaków!
          MOŻE ONI TEŻ ZACZNĄ KIEDYŚ PROWADZIĆ BILANS EKONOMICZNY?
          O OBSŁUDZE NIE WSPOMNIĘ!
    • Gość: Lech Taczka Ludzie, czy wyście doszczętnie ogłupieli? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 14:51
      Dajecie sobie wmawiac, że telefon komórkowy jest niezbędny do życia i
      szczęścia?!
      Reklamy w telewizji ryczą, ze teraz możesz rozmawiać do woli. Ale o czym?
      Bliscy sobie ludzie nie mają wspólnych tematów do rozmów w domu, a do walenia
      bzdur przez telefon mają? Przecież to jest nienormalne!
    • Gość: juhc Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:55
      okreslenie: sms az za 30 gr. jest troche denerwujace! tez jestem mlody i mam
      telefon na abonament( kozystam z Plusa) a za sms'a place 29gr! co prawda mam
      mozliwosc wykupienia pakietow, darmowe minuty, bardzo dobra obsluge klienta
      itd. ale cos mogloby sie zmienic. ceny smsow sa takie same we wszystkich typach
      abonamentow wiec nawet nie mam szans go zmienic na drozszy. jestem dobrej
      mysli, zmienmy swiat na plus!
    • Gość: pffffffff Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.localdomain / 80.51.240.* 03.08.04, 15:27
      OSTRy: jasne, czlowieku.. placisz Telekomunikacji Polskiej za stacjonarny, to
      dorzuc jej jeszcze za komorke w jej Idei ;))) Nie narzekaj tylko pozniej, ze
      masz np. drogi internet...
    • Gość: hm IDEA + POP = TP SA IP: 80.51.240.* 03.08.04, 15:29
      ..zebyscie nie mowili, ze nie wiecie, komu placicie ;)) Telekomunikacja Polska z
      waszych stacjonarnych juz nie wyzyje, wiec bierzcie komorki w Idei i Popie ;P
    • Gość: marcin4u Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 15:35
      co ma znaczyc wypowiedz pana Kalinowskiego, ze klijenci idei moga od
      poniedzialku korzystac z naliczania sekundowego??? moga dosc dawno z tego
      korzystac, tylko placa za to....a to o czym on mowi to nowa promocja dla
      dotychczasowych klijentow z opcja czas dla ciebie ktora zawiera 1/1 w sobie, ale
      za ta opce trzeba zaplacic, dostaje sie wprawdzie minuty,ale nie jest to
      dostepne np.dla Megi....wiec niech autor artykulu najpierw troche poczyta a
      pozniej cytuje rzecznika, ktory duzo mowi, a malo sensu przekazuje....co do
      plusa....oferta slabiutak by byla, ale sa darmowe rozmowy, ktore do konca
      darmowe nie sa, bo najpierw za nie zaplacic trzeba....ale to sie skonczy juz w
      pazdzierniku, wtedy oferte bedzie trzeba albo zmodyfikowac,albo poleca karty SS
      do klopa....hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka