Gość: Zorian Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: 57.66.193.* 03.08.04, 08:33 Nie wiem czy operatorzy zdają sobie sprawę, że przez ich zbytniozawyżone abonamenty tracą klientów - większość z moich znajomych już przekonała się do telefonów na kartę. Drugim minusem umów abonamentowych jest fakt zawierania umowy na tak dlugi okres - są to dwa lata i jakoś nie spotkałem się jeszcze z operatorem, który chciał coś z tym zrobić. Czy nie można wprowadzić trochę nowości w teh kwestii?????!!! Może spróbujcie zrobić abonament na okresy półroczne? To co w tej chwili robicie jest trzymaniem abonenta za wszelką cenę. Przy zmianach taryf i opłat zawsze omijacie "abonamentowców"!!! Może dacie im szansę na zmiany wraz ze zmianami jakie się cały czas dokonują? Za wszystkie te przywileje zdzieracie bezczelnie po kilkadziesiąt złotych za mianę taryfy. Z tego co widzę w moim środowisku, ludzie czekają, aby zakończyć umowy i przejść do systemu "na kartę". Czy warta jest więc walka taryf abonamentowych? PS: Mam jeszcze jedną uwagę - jeżeli Plus będzie dalej tak zdzierać za usługi podstawowe jakimi np. jest identyfikacja numeru to uwsteczni się zamiast rozwijać!!!! Jeżeli chcecie - dam Wam kilka pomysłów na "wykolejenie konkurencji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Populares Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neutron-it.com 03.08.04, 09:59 Jesteś dorosły, kupując telefon na abonament powinieneś rozumieć, że za "darmowe minuty" trzeba płacić niezależnie od tego, czy się je wykorzysta, czy też nie oraz to, że podpisujesz umowę na 2 lata. Nikt nikogo nie zmusza. W abonamencie masz droższe rozmowy, ale to zrozumiałe - dostałeś aparat za półdarmo i musisz go spłacać. Ja już dawno przekonałem się, że zakładanie sobie cyrografu na szyję to nie dla mnie. Kupiłem więc używany (ale mocny) telefon za 50 zł + nowa bateria do niego (podróbka) za 25 zł + starter Simplus i jestem zadowolony od 3 lat. Teraz tylko czekam, kiedy nareszcie Polkomtel wprowadzi w Simplusie naliczanie sekundowe od początku rozmowy, bo mnie irytuje, że wszystkie prepaidy w Polsce już to mają, tylko Simplus nie. Ale to kwestia kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tok Naciągany abonent IP: 212.160.211.* 03.08.04, 08:49 Jeśli tez macie wrażenie, ze Wasza sieć traktuje Was, czyli abonentów jak dojną krowę, to poczekajcie do wrzesnia, ew. października. Wtedy wejdzie w zycie nowe Prawo telekomuniakcyjne, które umożliwi przejscie z jednej sieci komórkowej do drugiej z zachowaniem dotychczasowego numeru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax MŻONKA - PRZENOŚNOŚĆ NUMERÓW TELEFONICZNYCH IP: *.acn.pl 04.08.04, 01:43 Gość portalu: tok napisał(a): > Jeśli tez macie wrażenie, ze Wasza sieć traktuje Was, czyli abonentów jak dojną > krowę, to poczekajcie do wrzesnia, ew. października. Wtedy wejdzie w zycie nowe > Prawo telekomuniakcyjne, które umożliwi przejscie z jednej sieci komórkowej do > drugiej z zachowaniem dotychczasowego numeru!!! Dla mnie jest to mało wyobrażalne. Czemu? załóżmy że masz firmę dostarczającą usługi telefoniczne (stacjonarne). Wiesz, że twoi abonenci wykonali: 100 rozmów na 50x xxxxxx, 120 rozmów na 602 xxxxxx i 100 na 601 xxxxxx. teraz nie masz problemu z wyliczeniem bilingu w zakresie płacenia odpowiednim operatorom. A po takiej zamianie bądź wrózką, i powiedz który numer ma być przyporządkowany któremu operatorowi. Ok, załóżmy że operatorzy komórkowi dali ci wykaz, który z numerów należy do którego z nich. Ile czasu zajmie przeczesanie WSZYSTKICH rekordów z przypisaniem do odpowiedniego operatora? Jak potężny musiałby być system billingowy? a co, jeżeli zmiana operatora mogłaby występować w trakcie cyklu rozrachunkowego? To nie jest proste, albo i nawet bym rzekł że słabo wykonalne. Z prostej przyczyny, kosztów takiego przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd przeciez operator potrafi rozróźnić sieć niezależn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:58 niezależnie od numeru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: 212.244.167.* 03.08.04, 08:55 dobra,dobra...zostawiam tej cholernej Ideii co miesiąc blisko 200 zł i co mam z tego...98 gr za minutę i 29 gr za SMSa...ale za dwa miesiące koniec umowy...wybiorę sobie prepaida...i taniej i żadnych umów na lata...jeśli mają w dupie tych co im dają kasę to obudzą się niebawem z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko NO TO MAM PROPOZYCJĘ... IP: *.tele2.pl 03.08.04, 09:26 MOŻE TRZEBA OPERATOROM PRZYTRZEĆ NOSA I ZROBIĆ STRAJK? NIEDAWNO MIAŁO TO MIEJSCE WE WŁOSZECH... JAK SIĘ ZBIERZE CAŁA RZESZA ABONAMETOWCÓW Z WSZSTKICH TRZECH SIECI I PRZEZ JEDEN DZIEŃ NIE BĘDĄ KORZYSTAĆ Z TELEFONÓW TO OPERATORZY NA BANK STRACĄ NIEZŁE PIENIĄDZE... MOŻE TO ICH NAUCZY, ŻEBY TRAKTOWAĆ ABONAMETOWCÓW SERIO, A NIE JAK DOJNE KROWY!!! MYŚLĘ, ŻE POMYSŁ JEST DO ZREALIZOWANIA... TO CO KIEDY STRAJK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:18 Mam Plusa od 7 lat i idee mega 350 od maja. Czekam do grudnia, gdy skonczy mi sie przedluzona umowa i podziekuje plusowi za "mile" traktowanie. Place tylko abonament a wydzwaniam w wolnej chwili do woli na bezplatne numery biura obslugi klienta i infolinii o systemie lolajnosciowym. moja zemsta za traktowanie przez plusa czlowieka jak "g...wno". Plus? Never again!!!! A idea? Choc to tepsa, to sprawuje sie dobrze. Nie przekraczam abonamentu a moge gadac tyle, ile akurat mi wystarcza. W Plusie za kilkadziesiat zlotych daja mi marne dwadziescia pare minut rozmow i to dopiero wieczorem. Bye bye plus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony... Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:32 Najśmieśniejsze jest to że w abonamencie (jednym z wyższych w ERZE) mam ceny podobne do tych co w nowych ofertach POP, HEYAH czy też SIMPLUS. PO CO MI ABONAMENT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znik Juz wiem co wybrac i kogo nie wybrac IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 09:41 Widze ze jest sporo osob ktore narzekaja na dojarke pod szyldem plus gsm. ja mam telefon abonamentowy w tej sieci, ale to jest telefon sluzbowy. jako firma gada sie z tymi palantami zupelnie inaczej niz jako szarak z tlumu, chociaz jak patrze co sie dzieje, to oferty konkurencji sa lepsze. ostatnio jako szarak szukalem jakiegos telefonu. po wielu negatywnych opiniach wiem, ze nalezy plusa mijac wielkim kolem, i najlepiej sie zalapac na prepaida. a simlocka zawsze sciagnac mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko STAJK IP: *.tele2.pl 03.08.04, 09:46 PROPONUJE NA SERIO STRAJK! WE WŁOSZECH SIĘ UDAŁO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znik Re: STAJK dzien w dzien IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 14:40 Ja tam strajkuje codziennie :) rozmawiam przez komorke doslownie tyle, ile jest niezbedne. tzn. albo ktos zadzwoni do mnie, albo kogos musze zlapac. jak jest mozliwosc, przechodze z rozmowa na stacjonarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Populares Redaktorze, nie odrobiłeś lekcji IP: *.neutron-it.com 03.08.04, 09:52 Szanowny autorze artykułu - mieszasz ceny netto i brutto! (np. 1,22 zł (brutto) w Era love z 2,5 zł (netto) jako średnia cena w prepaidach na początku. Poza tym kolejność pojawienia się prepaidów na rynku była inna niż podajesz. Najpierw był Simplus, potem Tak Tak, a na końcu Pop. A najtańszy na rynku zestaw pre-paid z z telefonem kosztuje 175 zł (brutto) i jest to Simplus z Philipsem Fisio 120 (i jeszcze jakiś drugi Simplus chyba Sagem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Redaktorze, nie odrobiłeś lekcji IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.08.04, 18:42 najtanszy w simplusie jest sagem myx1 za 199 a philipsa juz nie ma w ofercie (zapraszam na www.simplustem.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:58 ja jestem zainfekowany i jest tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moorgana Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.ocean.univ.gda.pl 03.08.04, 10:08 A co ty wiesz o zasięgu? U mnie na parterze muszę nieomal wystawiać telefon za okno, żeby złapać zasięg. W tym roku jadąc do Gdańska przez 1/3 drogi mój cudowny telefon szukał sieci. Oczywiście jestem w IDEI Odpowiedz Link Zgłoś
metto Sekundowe naliczanie? Co p.Kalinowski chrzani... 03.08.04, 10:21 "- Już wprowadzamy zmiany. Od poniedziałku nasi abonenci mogą już korzystać z naliczania sekundowego od początku rozmowy - dodaje rzecznik Idei Jacek Kalinowski." Taaa, chyba ze mowi o jakiejs nowej promocji dla nowych abonentow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex i bardzo dobrze IP: *.nbp.pl 03.08.04, 10:32 moze w koncu rozmowy stanieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scr Pan rzecznik to sobie jaja robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:47 Swietna promocja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś A czy na poczcie da się kupic zwykły znaczek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 10:59 No, bo jak poczta zajmie się bankowoscią i sprzedażą telefonów... . Czas na zmiane nazwy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: A czy na poczcie da się kupic zwykły znaczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:20 Też mam PLUSA na abonament i miesiecznie placę okolo 120 zl choc praktycznie nie rozmawiam.Jesli nic sie nie zmieni w POLKOMTELU to na pewno zrezygnuje z tej sieci.Czekajmy na nowe prawo telekomunikacyjne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blazej POP - najdluzszy pasywny okres po doladowaniu! IP: *.euv-frankfurt-o.de 03.08.04, 11:50 Nie wolno zapomniec! Po doladowaniu POPa za 50 PLN przedluzamy waznosc numeru az o 12 miesiecy!!!! Dzwonic wykorzystujac te 50 PLN mozna wprawdzie tylko przez 3 miesiace (tak, jak w innych sieciach), ale odbierac rozmowy mozna az przez 12 miesiecy. Dla kogos, kto "pod komorka" chce byc glownie osiagalny, a sam dzwoni raczej sporadycznie jest to argument NIE do przeoczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No More Plus PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: 213.77.62.* 03.08.04, 12:21 Jestem uzytkownikiem Plusa od 5-ciu lat. I od pieciu lat widze stale obnizajaca sie jakosc uslug oraz coraz gorsze podejscie do klienta. 5 lat w abonamencie a traktuja gorzej niz nowego prepaida. I o wiele drozej!!! Do konca "odsiadki" pozostal mi jeszcze rok. I wtedy nastapi nieuniknione: 1. No more PlusGSM 2. No more Abonament. Uwaga dla tych co planuja kupic telefon w plusie na abonament: jezeli nie zplacisz w terminie rachunku to wylacza Ci go juz po 5-7 dniach!!! Zlodziejska rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:12 Też mnie wkurza, że wieloletni klient jest traktowany gorzej niż nowy nabytek. Czekam tylko na prawo do zachowania numeru i koniec umowy, zabieram wtedy zabawki i wynosze się z tego przedszkola, gdzie kadra kierownicza nie ma pojęcia, że złapać klienta "na umowę" to 1/10 sukcesu. Cały sukces jest dopiero wtedy gdy nabywca chce umowę przedłużyć. Może to ktoś odpowiedzialny za strategię tej firmy przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupej Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 21:30 To bardzo słuszna uwaga! Za chwilę zrezygnuję z moich 2 telefonów na abonament w Plusie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vic Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.iscnet.pl 15.08.04, 18:38 ej co ty pier... ja regularnie spozniam sie z placeniem rachunku przynajmniej o tydzien [wiaze sie to z terminami wplat na moje konto:(] i jakos nigdy nie zablokowali mi konta...[rekord padl w lipcu - 2,5 tygodnia opoznienia] wiec nie pie***l mi tu farmazonow, ja sam uzywam PLUSA, niedlugo konczy mi sie aboament i zamiezam go przedluzyc wczesni9ej uzywalem IDEI [zarownoi na abonament jak i POPa, i jestem jak dotad najbardziej zadowolony, a jak ktos chce juz tak po "europejsku" to niech zamowi sobie "Skype Out" minuta rozmowy z twojego kompa na dowolny tel komorkowy w polsce kosztuje 0,243 Eur ...NC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.visp.energis.pl 27.08.04, 20:36 Vic!!! Pomyliło ci się forum z rynsztokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozej Re: PLUS GSM TO NAJGORSZY OPERATOR!!! IP: *.barciany.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 13:23 To raczej Ty jesteś z innej rasy. Biorąc pod uwagę sam fakt, że wziołeś telefon na abonament!! Podpisując "cyrograf" na dwa lata chyba wiedziałeś co wybierasz... to był Twój wybór. Zdaje mi się, że wcale nie masz choc jednego zwoju mózgowego, który odpowiadał by za myślenie w przyszłość. Przecież rzeczą logiczną było że ceny sprzed ponad 3 lat nigdy się nie utrzymają. Teraz choćby mamy tego widok na arenę, na której rywalizują trzej operatorzy i jedna odnoga ERY - Heyah. (Teraz dochodzą także "Sami swoi") Jestem ciekaw jaką to teraz sieć wybierzesz na kartę Pre-paid? Era, Idea, Heyah?? Hmm... na Erę będziesz narzekał bo do dupy zasięg i dziwna obsługa. Na Ideę dostaniesz wkurwika od zajebistej obsługi, która sama nie wie o co chodzi... *22 - i cholera wie co wybrać w tym połączniu... A może Heyah...?? która nic nie oferuję więcej niż połączenia i sms'y (W heyah nie ma: WAP, MMS... itp... chciałbym uświadomić!!) A może jednak powrócisz do korzenii?? Weź pod uwagę, że PlusGSM właśnie dąży do Pre-piad. I to właśnie ta sieć jest wiodąca na rynku!! Ale wybór i tak należy do Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.vub.ac.be 03.08.04, 12:47 no to milo ze mam konkurencyjny rynek telefoni komorkowej, ale zastanawiam sie kiedy wreszcie polskie prawo zakaze stosowania blokat SIM,w europie ta praktyka jest zakazana a zmiajac operatora mozna pozostac przy starym nr tel np. Belgia gdzie moge polecic siec "BASE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killer Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:33 Walic Idee ta g... polaczone z molochem i wyzyskiwaczem tzn TP SA, wiec cmoknij mnie, bo zalatwiac cokolwiek w idei to musisz latami a w Plusie masz od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.stacje.agora.pl 03.08.04, 14:26 Walić wszystkich operatorów. Zaczołem od ery, potem plus, idea oraz POP, wieczne telefony z roboty od rodziny w...jących znajomych, o każdej porze (do wyrzygu), skończyłem na telefonie stacjonarnym, jak ktoś chce to niech się nagra na sekretare może zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:18 Żona niedawno przeszła z idei do ery. I co się okazało. Nowy nr z ery jest po jakimś gościu co wcześniej miał restauracje. Naokrągło przez pierwsze trzy miesiące ktoś dzwonił na nr od tego gościa. Oczywiście era się wypchała i zmiana nr jest możliwa ale za opłatą. Skandal jak już podpisałeś umowe to mają cię w du... i odbieraj sobie nichciane tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znik Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.wbc.lublin.pl 03.08.04, 14:46 bylo pogadac z rzecznikiem praw konsumenta. w takich sprawach niestety trzeba zakladac sprawe o odszkodowanie. wczesniej oczywiscie wymagana makulatura, tzn. reklamacje z opisem co, dlaczego i jak zostalo zalatwione. brak odpowiedzi pisemnej ze strony operatora takze traktuje sie jako zlamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
grruby Heyah 03.08.04, 14:36 wiecie ile kosztowało mnie przedłużenie możliwości wykonywania połączeń w Heyah? Jakieś 25 zł. Doładowywałem kartę dwukrotnie przez internet- za pierwszym razem za 20, za drugim za 50 złotych. I okazało się, że po żadnym z doładowań nie przedłużono mi możliwości wykonywania połączeń. Telefon na infolinię nic nie dał, więc musiałem dzwonić na PŁATNE centrum obsługi klienta. Po doładowaniu karty za 50 zł i interwencji telefonicznej przedłużyli mi możliwość dzwonienia o miesiąc, choć powinni o 3. Napisałem maila i cierpliwie czekam na odpowiedź (mają to zrobić w ciągu 2 tygodni, więc najpóźniej jutro powinni się odezwać), a jeśli 21 sierpnia nie będę mógł wykonać połączenia, to wyślę im numer konta, na które maja przesłać niewykorzystane przeze mnie pieniążki i zmienię operatora. A może obciążyć ich kosztami rozmów, które musiałem do nich wykonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK IP: 81.26.13.* 03.08.04, 14:47 Niech no tylko skończy mi się umowa. Zmieniam na pre-paid i Idea straci stały miesięczny haracz ode mnie! Po pewnym czasie zostaną im pewnie tylko klienci biznesowi i VIPy płacące najwyższy dostępny abonament (bodajże 400 zeta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irkm Re: WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK IP: *.edsm.ulst.ac.uk 03.08.04, 16:48 Place za abonament w era 75 zl brutto. mam 40min/160SMS. Z reguly wykorzystuje to na 20 min rozmowy z naliczaniem sekundowym i 80 smsow. To ja sie pytam gdzie tu logika, jesli to samo w Heyah lub tak taku lub innym badziewiu, kosztowaloby mnie gora 35 zl miesiecznie? Jestem klientem ery od 6 lat ale widocznie nie zalezy im na abonamentowcach. Pi.. ich numer. We wrzesniu mi sie konczy umowa i jak niczego nie zmienia zmieniam na tak tak albo heyah. Ciekawe wyliczenie jesli place 75 zl a moge placic 35 to po dwoch latach mi zostanie 960 zl wiec ich dofinansowanie do tel tz niech sobie wsadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachnistrz Re: WŚCIEKŁOŚĆ I WRZASK - A CO Z TP S.A.? IP: 195.136.30.* 05.08.04, 09:17 Gdyby tak wszyscy potrafili liczyć jak TY ! Oni wolą oglądac reklamę w telewizji i dzięki temu ludzie płacą abonamenty! Szczytem masochizmu jest abonament na stacjonarny! I to dla 12 milionów Polaków! MOŻE ONI TEŻ ZACZNĄ KIEDYŚ PROWADZIĆ BILANS EKONOMICZNY? O OBSŁUDZE NIE WSPOMNIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taczka Ludzie, czy wyście doszczętnie ogłupieli? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 14:51 Dajecie sobie wmawiac, że telefon komórkowy jest niezbędny do życia i szczęścia?! Reklamy w telewizji ryczą, ze teraz możesz rozmawiać do woli. Ale o czym? Bliscy sobie ludzie nie mają wspólnych tematów do rozmów w domu, a do walenia bzdur przez telefon mają? Przecież to jest nienormalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhc Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:55 okreslenie: sms az za 30 gr. jest troche denerwujace! tez jestem mlody i mam telefon na abonament( kozystam z Plusa) a za sms'a place 29gr! co prawda mam mozliwosc wykupienia pakietow, darmowe minuty, bardzo dobra obsluge klienta itd. ale cos mogloby sie zmienic. ceny smsow sa takie same we wszystkich typach abonamentow wiec nawet nie mam szans go zmienic na drozszy. jestem dobrej mysli, zmienmy swiat na plus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffffffff Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.localdomain / 80.51.240.* 03.08.04, 15:27 OSTRy: jasne, czlowieku.. placisz Telekomunikacji Polskiej za stacjonarny, to dorzuc jej jeszcze za komorke w jej Idei ;))) Nie narzekaj tylko pozniej, ze masz np. drogi internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm IDEA + POP = TP SA IP: 80.51.240.* 03.08.04, 15:29 ..zebyscie nie mowili, ze nie wiecie, komu placicie ;)) Telekomunikacja Polska z waszych stacjonarnych juz nie wyzyje, wiec bierzcie komorki w Idei i Popie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin4u Re: Czy nowa marka Plusa zamiesza na rynku komórk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 15:35 co ma znaczyc wypowiedz pana Kalinowskiego, ze klijenci idei moga od poniedzialku korzystac z naliczania sekundowego??? moga dosc dawno z tego korzystac, tylko placa za to....a to o czym on mowi to nowa promocja dla dotychczasowych klijentow z opcja czas dla ciebie ktora zawiera 1/1 w sobie, ale za ta opce trzeba zaplacic, dostaje sie wprawdzie minuty,ale nie jest to dostepne np.dla Megi....wiec niech autor artykulu najpierw troche poczyta a pozniej cytuje rzecznika, ktory duzo mowi, a malo sensu przekazuje....co do plusa....oferta slabiutak by byla, ale sa darmowe rozmowy, ktore do konca darmowe nie sa, bo najpierw za nie zaplacic trzeba....ale to sie skonczy juz w pazdzierniku, wtedy oferte bedzie trzeba albo zmodyfikowac,albo poleca karty SS do klopa....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś