Dodaj do ulubionych

TPSA- co jeżeli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:46
w ustawowych dwóch tygodniach TPSA nie odpowie na reklamację?
Gdzie się zwrócić o naruszenie terminu?
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: TPSA- co jeżeli 03.08.04, 20:41
      Nowe prawo telekomunikacyjne mówi że jeżeli operator w ciągu 30 dni nie odpowie
      na reklamacje, oznacza to że ją uznał. Ps. ale nie wiem czy nowe prawo tel. już
      obowiązuje
      • Gość: taka ewa Re: TPSA- co jeżeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:33
        Czy jesteś pewien ,że na odpowiedź mają 30 dni? Może wiesz ,gdzie można zdobyć
        regulamin TPSA, bo na ich stronach , niestety, nie.
        Mnie powiedziano ,że odpowiedzą w przeciągu 2 tygodni. Wcale mnie jednak nie
        dziwi,że milczą. Na reklamację złożoną we WRZESNIU(2003) też nie odpowiedzieli.
        Jest jedna metoda na nich , przechodzić do konkurencyjnych firm , wtedy może
        zacznie się poważna walka o klienta , tak jak to jest w komórkach.
        I jeszcze dzięki wielkie za zainteresowanie moimi postami. Pozdrawiam
        • toudajew Re: TPSA- co jeżeli 06.08.04, 13:10
          Ja mialem taka sytuacje iz w czerwcu (2003) odlaczyli mi telefon poniewaz nie byly uregulowane rachunki. Po uregulowaniu rachunkow telefon byl nadal odlaczony, po 2 miesiacach przyszlo pismo z jakiejs firmy ze mam zaplacic 140 zl zaleglych rachunkow, a rachunki byly juz uregulowane. Dopiero w sierpniu (2004) dostalem pismo z tpsa ze telefon zostanie wlaczony i zostanie mi zwrocone ok 740 zl. W tym czasie interweniowalem, pisalem pisma do tpsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka