Dodaj do ulubionych

Kody do telefonów komórkowych

05.08.04, 21:12
Znacie jakieś interesujące kody do telefonów komórkowych (tryb serwisowy itp.)
Osobiście znam kilka interesujących kodów. Chętnie się wymienię. Mój nr 0694866811
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Kody do telefonów komórkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:01
      www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=kody+gsm&lr=
      • orzels Re: Kody do telefonów komórkowych 08.08.04, 12:14
        Widze, piecyk, ze to nie moj pomysl... Z goglem jako odpowiedz.
        Ale fajnie ze ktos sie w koncu za to wzial.. Dawac wedke a nie rybe, cholibka.. ;)
        • Gość: POPinka A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:24
          PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..??
          • Gość: Michał Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 08.08.04, 19:49
            Gość portalu: POPinka napisał(a):

> PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..??

Ja ci wytłumace, jak sie pisać naumiesz !!
            Nie musisz głupotami zaśmiecać postów !
            • Gość: POPinka Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:31
              od razu głupoty- nie musisz mnie obrażać- a pisać to ja potrafie-raz sie
              pomyliłam i dodałam jedną literkę za dużo(biedak pewnie nie mógł się doczytać)
              a sam nie potrafisz mi jak to sam napisałeś: "wytłumace"napisać poprawnie, więc
              mnie nie pouczaj
              • gale ot 08.08.04, 22:59
                Przycisk Caps Lock znajduje sie z lewej strony klawiatury.
              • Gość: Michał Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 09.08.04, 07:58

> od razu głupoty- nie musisz mnie obrażać- a pisać to ja potrafie-raz sie
                > pomyliłam i dodałam jedną literkę za dużo(biedak pewnie nie mógł się doczytać)
                > a sam nie potrafisz mi jak to sam napisałeś: "wytłumace"napisać poprawnie,
                więc
                >
                > mnie nie pouczaj

To żenujące jest i prostackie co piszesz. To słowo "wytłumace" miało odnośnik
                do twego postu, tak trudno było ci to pojąć !!
                Poza tym nikt nikogo nie obraża, albo traktujemy się poważnie albo piszemy
                głupoty bez sensu jak to dałaś przykład.
          • Gość: Aga Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 09.08.04, 10:28

> PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..??

Wstyd !!!!!!
            Klika słów a tyle byków ??????
            • Gość: ktos/starszy Jakie błędy, jakie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:52
              dziwie sie ze dogryzacie tej POPince, napizala zamiast "czy"-cvzy- i od razu
              wielkie halo ze napisala glupoty i jak "aga zaznaczyła" -"wstyd!!!!! kilka slow
              a tyle bykow|" nie wszyscy uzywaja polskich znakow- to ze ty jestes za poprawna
              pisownia na forum(przenies sie na jakies o jezyku polskim)
              a co do tych bledow to zastanow sie co napisalas..
              w jej "kilku slowach"nie ma bledow poprostu jedna literka za duzo..ot co!
              widze ze lubisz sie podlizywac chlopcom- przytakujac im na takie badziewia
              • Gość: Aga Re: Jakie błędy, jakie głupoty IP: 80.51.236.* 09.08.04, 15:23
                Gość portalu: ktos/starszy napisał(a):

> dziwie sie ze dogryzacie tej POPince, napizala zamiast "czy"-cvzy- i od razu
                > wielkie halo ze napisala glupoty i jak "aga zaznaczyła" -"wstyd!!!!! kilka
                slow
                >
                > a tyle bykow|" nie wszyscy uzywaja polskich znakow- to ze ty jestes za
                poprawna
                >
                > pisownia na forum(przenies sie na jakies o jezyku polskim)
                > a co do tych bledow to zastanow sie co napisalas..
                > w jej "kilku slowach"nie ma bledow poprostu jedna literka za duzo..ot co!
                > widze ze lubisz sie podlizywac chlopcom- przytakujac im na takie badziewia

Nie muszę się nikomu podlizywać, mam już swego chłopca od 15 lat !!! i to mi
                zupełnie wystarcza. Martwi mnie tylko to, że pisze się tu głupoty, nie zważa
                się na normalną polską pisownię jaka by ona nie była, z kropą, bez kropki itd.
                Nie sztuka mówić źle o kimś !! należy zastanowić się nad samym sobą ?? i swym
                moralem oraz tzw. "ego". Jeśli ktoś stawia lub lepiej pisze słowa jak małolat,
                to nie uważam za dobrym i taktownym traktowanie takowych wypowiedzi poważnie.
                Są to poprostu kpiny z innych, i niepoważne zdania tu pisane oraz zaśmiecanie
                innych postów !!
                • Gość: ... Koniec i kropka kto czytał ten trąba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:33
                  • Gość: Michał Re: Koniec i kropka kto czytał ten trąba IP: 80.51.236.* 09.08.04, 17:27
                    Zgadzam się !!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka