pawel1988 05.08.04, 21:12 Znacie jakieś interesujące kody do telefonów komórkowych (tryb serwisowy itp.) Osobiście znam kilka interesujących kodów. Chętnie się wymienię. Mój nr 0694866811 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Kody do telefonów komórkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:01 www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=kody+gsm&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: Kody do telefonów komórkowych 08.08.04, 12:14 Widze, piecyk, ze to nie moj pomysl... Z goglem jako odpowiedz. Ale fajnie ze ktos sie w koncu za to wzial.. Dawac wedke a nie rybe, cholibka.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPinka A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:24 PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 08.08.04, 19:49 Gość portalu: POPinka napisał(a): > PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..?? Ja ci wytłumace, jak sie pisać naumiesz !! Nie musisz głupotami zaśmiecać postów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPinka Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:31 od razu głupoty- nie musisz mnie obrażać- a pisać to ja potrafie-raz sie pomyliłam i dodałam jedną literkę za dużo(biedak pewnie nie mógł się doczytać) a sam nie potrafisz mi jak to sam napisałeś: "wytłumace"napisać poprawnie, więc mnie nie pouczaj Odpowiedz Link Zgłoś
gale ot 08.08.04, 22:59 Przycisk Caps Lock znajduje sie z lewej strony klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 09.08.04, 07:58 Gość portalu: POPinka napisał(a): > od razu głupoty- nie musisz mnie obrażać- a pisać to ja potrafie-raz sie > pomyliłam i dodałam jedną literkę za dużo(biedak pewnie nie mógł się doczytać) > a sam nie potrafisz mi jak to sam napisałeś: "wytłumace"napisać poprawnie, więc > > mnie nie pouczaj To żenujące jest i prostackie co piszesz. To słowo "wytłumace" miało odnośnik do twego postu, tak trudno było ci to pojąć !! Poza tym nikt nikogo nie obraża, albo traktujemy się poważnie albo piszemy głupoty bez sensu jak to dałaś przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: A O CO CHODZI Z TYMI KODAMI?? IP: 80.51.236.* 09.08.04, 10:28 Gość portalu: POPinka napisał(a): > PO CO ONE SĄ, CVZY WYTŁUMACZY KTOS BIEDNEJ POPINCE..?? Wstyd !!!!!! Klika słów a tyle byków ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos/starszy Jakie błędy, jakie głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:52 dziwie sie ze dogryzacie tej POPince, napizala zamiast "czy"-cvzy- i od razu wielkie halo ze napisala glupoty i jak "aga zaznaczyła" -"wstyd!!!!! kilka slow a tyle bykow|" nie wszyscy uzywaja polskich znakow- to ze ty jestes za poprawna pisownia na forum(przenies sie na jakies o jezyku polskim) a co do tych bledow to zastanow sie co napisalas.. w jej "kilku slowach"nie ma bledow poprostu jedna literka za duzo..ot co! widze ze lubisz sie podlizywac chlopcom- przytakujac im na takie badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jakie błędy, jakie głupoty IP: 80.51.236.* 09.08.04, 15:23 Gość portalu: ktos/starszy napisał(a): > dziwie sie ze dogryzacie tej POPince, napizala zamiast "czy"-cvzy- i od razu > wielkie halo ze napisala glupoty i jak "aga zaznaczyła" -"wstyd!!!!! kilka slow > > a tyle bykow|" nie wszyscy uzywaja polskich znakow- to ze ty jestes za poprawna > > pisownia na forum(przenies sie na jakies o jezyku polskim) > a co do tych bledow to zastanow sie co napisalas.. > w jej "kilku slowach"nie ma bledow poprostu jedna literka za duzo..ot co! > widze ze lubisz sie podlizywac chlopcom- przytakujac im na takie badziewia Nie muszę się nikomu podlizywać, mam już swego chłopca od 15 lat !!! i to mi zupełnie wystarcza. Martwi mnie tylko to, że pisze się tu głupoty, nie zważa się na normalną polską pisownię jaka by ona nie była, z kropą, bez kropki itd. Nie sztuka mówić źle o kimś !! należy zastanowić się nad samym sobą ?? i swym moralem oraz tzw. "ego". Jeśli ktoś stawia lub lepiej pisze słowa jak małolat, to nie uważam za dobrym i taktownym traktowanie takowych wypowiedzi poważnie. Są to poprostu kpiny z innych, i niepoważne zdania tu pisane oraz zaśmiecanie innych postów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Koniec i kropka kto czytał ten trąba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Koniec i kropka kto czytał ten trąba IP: 80.51.236.* 09.08.04, 17:27 Zgadzam się !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś