sniffier 22.08.04, 15:55 Mam na dysku ok. 400 gier Java i wiem że one śmigają na SonyEricssonach. Czy będą działać na każdej innej komórce, która ma Jave w standardzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymek86 Re: Gry Java -czy wszystkie takie same? IP: *.bielsko.msk.pl 22.08.04, 22:09 Nie wiem co chciałbyś zrobić, ale jakby ci ino przyszło na myśl te piekne wypasione gierki z SE spróbować wgrać na jakąś badziewiarską NOKIE to to nie ma sensu, bo po pierwsze primo: Jest to badziewiarski telefon (NOKIA oczywiście) a po drugie primo: te gry są przeznaczone jedynie dla Sony Erissonów (jedynie kilka gier jest uniwersalnych i pasuje do wszystkich marek telefonów) Ja bym spróbował ale ja nie lubie Noki jak byś nie zauważył :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzaklive Re: Gry Java -czy wszystkie takie same? IP: *.eranet.pl 22.08.04, 22:53 szukam na P800 gierki Sky Force Może masz takową, chcetnie bym pograł w pełna wersje.(wersje demo mam) pisz na emaila luzak@wp.pl lub tu na forum pzdr Odpowiedz Link Zgłoś