Gość: ANIA IP: 83.238.4.* 10.09.04, 20:48 HEJ WSZYSTKIJM!MAM TEN TEL OD DZIS W ERZE...I MAM PYTANIE JAK SIE W NIM WLACZA COS TAKIEGO ZEBY POKAZYWALO LOKALIZACJE,TZN MIASTO,DZIELNICE MIEJSCE...WIECE O CO CHODZI:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: six Re: SONY ERICSSON T630 IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 21:38 www.era.pl/index.php/id=170_sms/zone=-1/section=korp czytaj pkt IV -wiadomości CB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SONY ERICSSON T630 IP: 80.51.236.* 11.09.04, 10:18 Gość portalu: ANIA napisał(a): > HEJ WSZYSTKIJM!MAM TEN TEL OD DZIS W ERZE...I MAM PYTANIE JAK SIE W NIM > WLACZA COS TAKIEGO ZEBY POKAZYWALO LOKALIZACJE,TZN MIASTO,DZIELNICE > MIEJSCE...WIECE O CO CHODZI:) Witam. Mam tego fona od kilku miesięcy, i nie da się normalnie uruchomić aby na wyświetlaczu widać było oprócz loga operatora miasto, dzielnicę czy ulicę jak ty to piszesz. Pozdrawiam, ja mam w Idei i tego nie mogę uruchomić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: SONY ERICSSON T630 11.09.04, 13:06 To jest usługa sieci a nie aparatu tel. Widać idea tego nie wspiera. W t68i właczenie tego wygląda tak: menu->wiadomości->informacje lokalne->info stacji bazowej. Może w t630 jest podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: SONY ERICSSON T630 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:22 To musi być coś z telefonem, bo sieć to na pewno wspiera - ja jestem w Idei i to mam - u mnie (SE P800) do tego się dochodzi tak: panel sterowania/konta wiadomości/strefa/informacje o strefie, czyli, jak widać - podobnie, jak w SE T68i. Można się więc spodziewać, że i w SE T630 będzie podobnie, o ile w ogóle w tym telefonie da się to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: SONY ERICSSON T630 11.09.04, 19:08 barracuda7110 napisał: > To jest usługa sieci a nie aparatu tel. Widać idea tego nie wspiera. > > W t68i właczenie tego wygląda tak: menu->wiadomości->informacje lokalne > ->info > stacji bazowej. Może w t630 jest podobnie? W T630 JEST DOKŁADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: SONY ERICSSON T630 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:43 Mam SE T630 i włączyłem tą funkcję ale niestety nadal nie pokazuje tych informacji, o które pytałaś.Telefon mam w Erze.Nie wiem co z tym jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: SONY ERICSSON T630 14.09.04, 20:29 Włączyłeś informację stacji bazowej? Jeśli nadal nic się nie wyświetla to znaczy że nic nie jest wysyłane. Z doświadczenia wiem, że w różnych punktach np. mojego rodzinnego Wrocławia informacja jest a gdzie indziej jej nie ma. Widocznie BTS (tj. przekaźnik) do którego jesteś zalogowany aktualnie nie podaje takiej informacji. A na to już nie mamy wpływu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: SONY ERICSSON T630 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:21 U mnie działa! Opis wyżej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś