Dodaj do ulubionych

Smsy za granice

11.11.04, 18:42
Czy znacie strony, z ktorych mozna doarmowo wysylac smsy za granice?
Jesli tak to dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 00:11
      SMSy za granicę bez problemu wyślesz ze strony IDEI, musisz jednak wcześniej
      posiadać na niej konto. Ja mam też specjalny program ściągnięty z intenetu, za
      pomoca którego mogę wysyłać SMS-y, jednakże limit wynosi tylko 5 SMS-ów po 150
      znaków, więc nie za bardzo się to opłaca. Strona idei jest najlepsza, bo jest
      30 SMS-ów po 640 znaków na miesiąc. Pozdrawiam!
      • gretaa Re: Smsy za granice 12.11.04, 13:15
        tak?? i bez problemu wysyla sie np. do Niemiec? ja mam konto w Idei ,
        probowalam kiedys wyslac i sie nie dalo..., wiec jak ty to zrobilas- he>??????
        • Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 21:11
          Ja wysyłam codziennie do Szkocji i jak na razie wszystkie doszły :-)
        • Gość: ja Re: Smsy za granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:34
          trzeba się zarejestrować na stronie Idei na numer w Idei
          • kasienka80 Re: Smsy za granice 12.11.04, 22:54
            No dobra, a ja jestem w erze i moge wysylac za granice, ale to jest platne,
            wiec szukam darmowych.
            Jak sie nazywa ten program?
            • Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 11:44
              Cześć ten program można ściągnąć ze strony www.smspop.com Ale chciałabym Ci
              polecić inną stronę, gdzie nie ma limitu wysyłania SMS-ów, no tylko jeśli
              chodzi o ilość znaków w jednym SMS-ie, bo wynosi ona 120. Adres tej strony to
              www.sms.ac musisz się tam zarejestrować podając swój nr tel. w Twoim wypadku
              wybierzesz jako operatora Ere. Mam nadzieję, że teraz Ci pomogłam :-)
              Powodzenia i pozdrawiam!
              • Gość: Gretaa Ewelina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:42
                a czy z tej strony mozna wysylac z numeru idei??ja jestem zarejestrowana na
                stronie i mam numer w idei- probowalam wyslac smsa do berlina ni nie doszedl..
                • Gość: anka Re: Ewelina... IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 13.11.04, 20:03
                  Nie wiem, dlaczego nie dochodzą Twoje smsy do Berlina, bo moje do Anglii
                  wszystkie doszły z mBoxa Idei
              • kasienka80 Re: Smsy za granice 13.11.04, 17:07
                Ewelina, mam konto na sms.ac i zadne smsy nie dochodza tzn nie chca sie
                wysylac, bo mowia, ze nie jest to dostepne dla Ery, albo dla odbiorcy (Francja)
                • Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:02
                  Hm... to nic więcej od tego programu "smspop" nie mogę Wam polecić. Ja
                  korzystam z Idei i z tego programu i jak na razie wszystkie SMS-y jakie
                  wysłałam doszły, a było ich naprawdę sporo. Przykro mi, że nie pomogłam,
                  starałam się... Może ktoś inny zna jakieś strony lub programy. Jeśli jeszcze o
                  czymś usłyszę dam znać... Pozdrawiam.
                  • Gość: ZAs Re: Smsy za granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:13
                    Korzystam z idea.pl i smsy do Niemiec dochodza mi na E-Plus i na T-Mobile, mam
                    jedynie problemy z Vodafone (dochodza po godzinie).
                    • gretaa hmmm...no ale ja nie mam mBox;a 14.11.04, 15:47
                      • gretaa nie mam mBox'a-tylko normalna idea-moze dlatego.. 14.11.04, 15:48
              • Gość: Mystik_req Re: Smsy za granice IP: *.tvgawex.pl 19.11.04, 17:44
                czesc niestety na tej stronie wypisuje ze z Erą jakies problemy i nie idzie nic
                wysłac
      • Gość: siema Re: Smsy za granice IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.05, 18:04
        kurde.. zalozylem sobie konto na idei i mowi ze tylko moze w sieci idea i pupa
        :(
    • gretaa Re: Smsy za granice 15.11.04, 12:39
      oki z bramki idea- wyslalam smsa do Niemiec:)))
    • Gość: Maverick Re: Smsy za granice IP: 82.139.9.* 14.02.05, 19:28
      Przez 8 miesięcy 2004 r . wysłałem ok.7500 smsów do żony we Włoszech na erę.

Teraz wysyłam na ideę też bez problemu.
      • cynthia10 Re: Smsy za granice 21.02.05, 12:22
        Czy te sms-y sa platne?Chce wyslac sms-a z Idei do Hiszpanii jak to zrobic?
        A moze jest tani kierunkowy na rozmowy na komorki w Hiszpanii.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka