Dodaj do ulubionych

reklamacja w plusie na plus

10.12.04, 23:44
Jakis poltorej tygodnia temu zlozylem w Plusie reklamacje telefonicznie. Chodzilo mi o to, ze zostalem przez kobiete z punktu Plusa wprowadzony w blad. Otoz uruchomilem usluge Swojaki z jednym numerem telefonu, aby obnizyc koszty rozmowy, pani z Plusa powiedziala mi, ze minuty wydzwonione z wybranym numerem nie schodza z pakietu minut wliczonych w abonament, ale sa naliczane osobno zgodnie ze stawka za Swojaki (37gr z vatem). Po pierwszej kilkanastominutowej rozmowie z wybranym numerem okazlo sie, ze zostalem wprowadzony w blad:( Bylo dokladnie na odwrot. Najpierw minuty z pakietu, pozniej naliczanie wedlug stawki:( Czyli lipa. Zadzwonilem i powiedzialem o co mi chodzi, konsultantka sporzadzila reklamacje i powiedziala, ze sie do mnie odezwa. I dzis sie odezwali. Przeprosili za wprowadzenie w blad i w ramach rekompensaty dostalem 10minut gratis do wykorzystania w przyszlym miesiacu. Ogolnie pierwsza klasa!

A jakie sa Wasze przygody z reklamacjami?
Obserwuj wątek
    • Gość: abonenr + Re: reklamacja w plusie na plus IP: *.telprojekt.pl 11.12.04, 14:11
      Ostatnio składałem dwie reklamacje,gdzie wina konsultantów z bok-u była
      ewidentna .Po jej złożeniu , dzwoni ktoś z PLUSA i informuje , że reklamacja
      uwzględniona i coś tam dają lub oddają . Po kilku dniach informują pisemnie ,
      że niestety reklamacja została rozpatrzona negatywnie , ale " w drodze wyjatku
      i szacunku dla klienta (itp. bełkot) , to dostaje pan ..." to samo , o czym
      wcześniej mówili telefonicznie . O co tu chodzi ? Mam wrażenie ,że Plusowi
      bardzo zależy na jak mniejszej liczbie uwzględnionych reklamacji , czyżby
      ktosik miał z tego siakieś profity ?
      • jaki71 Re: reklamacja w plusie na plus 11.12.04, 15:29
        Znajomy tez mial zlozona reklamecje i tez mu napisali ze nie ma racji ale ze
        wzgledu na poprawne kontakty z klientem kasuja mu zawyzone rachunki.
        Radosc wielka bo w gre wchodzilo kilka stowek. A i zeby bylo smieszniej nie
        skasowali mu punktow 5plus za te niesluszne pare stowek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka