Gość: hierroo IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:07 Chcę kupić jakiś dobry telefon stacjonarny z identyfikacją numeru przychodzącego. Co mi możecie doradzić ? Nie chce kupić jakiejś KASZANY. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zik Re: NAJLEPSZY TELEFON !!! IP: 195.205.160.* 19.06.02, 09:25 Żeby kupić stacjonarny telefon z identyfikacją numeru musisz mieć założony ISDN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: NAJLEPSZY TELEFON !!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.02, 23:52 i wtedy kup sobie SIMENS 4010 "Comfort"! Piekne i cudowne cacko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clin Re: NAJLEPSZY TELEFON !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.02, 20:35 Wcale nie trzeba mieć ISDN-u.W Dialogu taka usługa jest dostępna na zwykłej linii.Natomiast co do Simensa..,mam poprzedni model 2015 plus.Po 13 mieś.padł wyświetlacz.Aparat kosztował 700zł.Za takie pieniądze nie powinno być tak banalnych problemów z tym aparatem.Zresztą podobne problemy mialem z aparatami komórkowymi Siemensa.Menu do kitu ,bateryjka szkoda gadać.Ale wracając.., na rynku jest jeszcze Kala Philipsa.Znajomi go mają i sa zadowoleni .Pozdrówka C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniuś Re: NAJLEPSZY TELEFON !!! IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 17:16 Sprawdz czy tpsa świadczy takie usługi. Ze dwa lata temu powiedziano mi ze nie ze wzgledu na ustawe o ochronie danych. Odpowiedz Link Zgłoś