login_niedostepny 13.03.05, 23:13 czy przywrocenie ustawien fabrycznych spowoduje usuniecie smsow i ksiazki telefonicznej z karty sim? (SAGEM MYX-1) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: ustawienia fabryczne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.03.05, 23:43 Przywracasz ustawienia fabryczne telefonu a nie karty SIM ;-) – więc nie. Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: ustawienia fabryczne 14.03.05, 00:09 YEAH;-)))))))))ale czy na pewno? bo kiedys telefon mi sie rypal i przywracal mi ustawienia i stracilam kilka razy smsy i ksiazke. Ale to zly telefon byl:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ustawienia fabryczne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.03.05, 00:12 Hm... Chyba masz rację, wtedy gdy książka i SMS-y są zapisywane w pamięci telefonu, jest prawdopodoieństwo, że mogą zostać usunięte (choć moim zdaniem nie powinno tak być). Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: ustawienia fabryczne 14.03.05, 00:15 wtedy mialam smsy i kilka ksiazek w pamieci telefonu i to mi skasowalo, a to co bylo na karcie to zostalo. Wiec chyba zaryzykuje, bo chce cos tu "odwrocic" a nie wiem jak:D Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: ustawienia fabryczne 14.03.05, 13:41 jak na zlosc, teraz nie moge znalezc gdzie te ustawienia sie przywracalo... ponawiam prosbe z innego watku - o instrukcje do sagema.... Odpowiedz Link Zgłoś