Dodaj do ulubionych

Samsung SGH-X450

09.04.05, 01:04
ma ktos ten telefon??potrzebuje wlasnie takiego,tani,ma podstawowe
funkcje.prosze o opinie uzytkownikow ale i osob ktore mialy z nim stycznosc!!
Obserwuj wątek
    • szafa.bojowa Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 01:14
      pani z salonu ery bardzo polecala ten telefon, jest mile, dobrze lezy w dloni, dobrze wykonany, nie jest zbyt 'przepakowany' tzn. nie ma setek funkcji. Bardzo przyjemny i sympatyczny telefonik. Szkoda, ze juz go trudno w Erze dostac :(
      • lucasso55 Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 12:12
        no wlasnie;)ale ten telfon zawsze gdzies sie kupi;)
        a mi chodzi o telefon z podstawowymi funkcjiami
        a samsungi zawsze sa dobrze wykonane,nic nie trzeszczy
        • szafa.bojowa Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 12:17
          otoz to, otoz to
          niestety to mama przedluzala oferte w Erze i chiala tego Samsunga, ale nie bylo. W koncu zdecydowala sie na lg (te takie skrzydelka-nie pamietam dokladnie oznaczenia) i jak na razie jest zadowolona :)
          • lucasso55 Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 12:37
            ja teraz mam siemesna cx65 i nie wykorzystuje nawet polowy jego
            funkcji.zrazilem sie troche tym siemensem bo czesto mi sie wiesza i wogole
            jakos mi nie odpowiada.a chciailem tel z 65tys. kolorow bo sa extra.
            wiec wybralem juz tego samsunga teraz musze go tylko gdzies kupic;)
            • szafa.bojowa Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 12:40
              sklep.idea.pl/portal/new/index?action=pg_view_product&product_id=56&request_id=&request_index=
              nie wiem, czy to jeszcze aktualne...
              ale zawsze mozesz do jakiegos komisu uderzyc :)
              zycze powodzenia
              • lucasso55 Re: Samsung SGH-X450 09.04.05, 12:57
                troche drogawy;)
                www.ccs-serwis.com.pl/test/gsmonline.php
                podobno na tej stronie powyzej jest nie drogii az tak.
                a jak nei to komisik jakis
                musze tam zadzownic
                • Gość: kaszub Re: Samsung SGH-X450 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:58
                  Ja jutro włąśnie biorę jutro taki w Idei na Firmę, bo potrzeba mi ladnego i
                  prostego telefonu dla mamy... Telefon jest tam dostępny i jest za 1 PL w NIDF50,
                  w innych niepamiętam. Jutro postaram Ci się opisać co i jak z tym telefonem
                  zaobserowałem. Pozdrawiam
                • Gość: barracuda7110 Re: Samsung SGH-X450 IP: *.dsl.telepac.pt 10.04.05, 16:08
                  Zamiast w komisie kup lepiej na allegro. Tutaj nie wcisną Ci chłamu a w komisach
                  zazwyczaj mają wraki po mocno zawyżonych cenach.
            • Gość: barracuda7110 Re: Samsung SGH-X450 IP: *.dsl.telepac.pt 10.04.05, 16:09
              Jeżeli ten siemens jest na gwarancji to oddaj go do serwisu. Wgrają nowe
              oprogramowanie i powinno być ok.
    • lucasso55 Re: Samsung SGH-X450 11.04.05, 12:52
      moge kupic tego samunga za 529zł
      nowka sztuka z gwarancja,nietknieta,ze sklepu,prosto od producenta
      • Gość: kaszub Moje plusy i minusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:19
        W wiec tak:

minusy
        - niemożnośc przekopiowania z karty sim do telefonu i na odwrót całej zawartosci
        pamieci (kontakty tylko opojedynczo)
        - naprawde tylko kilka ciekawych dzwonków ( ale to juz chyba wszystkie samsungi )
        - brak profili
        - mało rozbudowana ksiazka, np. nie mozna przypisac zdjecia jak i dzwonka do
        kontaktu
        - troche powolne przegladanie zdjec w albumie
        - standardowa bateria trzyma ok 2-3 dni jesli sie troche rozmawia

plusy
        + lekki
        + ładny
        + prosty w obsludze, intuicyjny
        + szybki dostep do czesto uzywanych opcji
        + wygodny
        • Gość: Cheeba Re: Moje plusy i minusy IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 20:37
          tez kiedys nad nim kmnililem ale zdecydowalem sie na e700 ... zobaczymy co z
          tego bedzie ... lipa ze 450 nie ma zaw wyswietlacza to troche nie w tenczas
    • Gość: kaszub Re: Samsung SGH-X450 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:12
      ktos sie orientuje w jakim formacie ten telefon najlepiej widzi dzwonki,
      dostalem mms-em dzwonek w formacie amr z nokii ale starsznie cicho gra i nie
      mozna go ust. jako dzwonka w tym telefonie...
      • Gość: patelarz Re: Samsung SGH-X450 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:22
        czyta midy i mmf, i najlepiej współgra z mmf... bo pod mmf można podłożyc
        vibracje i mruganie diody.. a w tym telefonie nie ma czegoś takiego, żeby ustwc
        tryb jednoczesnej wibracji i melodii 9to jest własnie kapiaste) , musi to mieć w
        sobie dzwonek
      • Gość: patelarz Re: Samsung SGH-X450 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:23
        a ogólnie to fonik jest fany tyle że krótko trzymie bateryjka, nie ma profili i
        nie można wgrać swojego dzwonka do smsów.. bo normlne sie da.. a do smsów chyba
        nie..
    • Gość: kaszub Oprogramowanie do Samsung X450 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:21
      Witam ponownie...
      Mam już kabelek USB do tego telefonu, niestety jedyny program jaki obsluguje
      tego phona to EasyGPRS(moja wersja 2.1.9). Moge wrzucac dzwonki, tabety,
      edytowac jsiazke i smsy ale brak jest takich opcji jak FileMenager (opcja
      nieaktywana) przez co niemoge np. zrzucić zdjec z telefonu na kompa. Szukalem,
      czytalem i jest taki program o nazwie EasyStudio PIMS&File manager niestety jest
      on dla Samsunga x600 i niewiem czy bedzie dziala z moim telefonem... Jedsli ktos
      ma jakis pomysl jak zrzucic zdjecia przez kabel USB z tego telefonu to bardzo
      prosze o poradę.... pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka